home

Keuze genoeg

Surfen op het Veluwemeer
Water & Fun
Surfschool Windy Waters
Watersportcentrum
Van een beetje adrenaline ben jij niet vies. Bij surfschool Windy Waters kun je diverse watersportactiviteiten beoefen en leren! Voor je het weet scheer jij met een hoge snelheid over de golfen.
Wellnessresortdezwaluwhoeve1
Water & Fun
Hierden
De Zwaluwhoeve
De gemoderniseerde authentieke boerderij straalt een en al ontspanning uit. Lukt het jou om alle 13(!) sauna’s in te gaan zonder ergens heel langzaam in slaap te doezelen?
Ontdek
Harderwijk
History in Harderwijk
Harderwijk telt meer dan honderd monumenten. Dwaal hier door de pittoreske straatjes en strandt neer op een van de sfeervolle pleinen. Op sommige plekken zijn zelfs nog grote delen van de imposante stadsmuur zichtbaar.
Nationaal Park De Hoge Veluwe
Ontdek
Nationaal Park De Hoge Veluwe
Nationaal Park de Hoge Veluwe
Nationaal Park De Hoge Veluwe beschikt over een bijzondere combinatie van natuur & landschappen en kunst & architectuur. Tijdens je tocht door de Veluwe doorkruis je steeds wisselende landschappen.
800px-neerijnen7
Ontdek
Veluwe
Geldersch Landschap en Kastelen
Ruim 150 prachtige natuurgebieden, kastelen en landgoederen in Gelderland. Ontdek ze allemaal!
Met de kids
Hardewijk
Dolfinarium
Nergens anders ga je deze mooie zoogdieren van zo dichtbij zien. Er bestaat zelfs een mogelijkheid om met de dolfijnen te zwemmen. Een fantastische ervaring om nooit meer te vergeten!
Met de kids
Biddinghuizen
Walibi
Walibi is een pretpark voor echte daredevils. Ga hier de strijd aan met je angsten. Of je nu de Goliath, Lost Gravity of Xpress: Platform 13 instapt. Uitdagingen veranderen wie je bent. Durf jij het aan?
Met de kids
Apeldoorn
Julianatoren
Julianatoren in Apeldoorn is een fantastisch kinderpretpark met meer dan 60 leuke thema attracties. Kinderen tussen de 2 en 10 jaar zullen hier de tijd van hun leven beleven. Maak bijvoorbeeld een Dino Tour en kom oog in oog te staan met echte dinosaurussen!
Geniet van de natuur
Outdoor
Veluwe
Fietsen & Wandelen
Een mooie lange fiets- of wandeltocht schept rust in je hoofd. Begeef je in de prachtige bossen en uitgestrekte natuurgebieden die de Veluwe kent.  Het voldane gevoel achteraf is heerlijk.
Golfen bij vakantiepark
Outdoor
Nunspeet
Golfen
Golfbaan Het Rijk van Nunspeet is zonder twijfel de mooiste golfbaan van de Veluwe. De unieke ligging in het natuurschoon bepaalt het karakter van de sfeervolle 27-holes bosbaan.
Gooi je hengel uit
Outdoor
Veluwemeer
Hengeltje werpen
Gooi je hengel uit op de meest prachtig visstek aan het Veluwemeer. Dit kan vanaf een van de robuuste steigers of vanaf een bootje op het meer. Neem de mooie omgeving in je op, terwijl je rustig wacht op je volgende vangst.
Shop till you drop
Actie in de tent
Zwolle en Hardewijk
Shop till you drop
Je hebt áltijd een goed excuus om te winkelen. Lekker neuzen in alle boetiekjes/vintage winkeltjes om dan net dat ene toffe item eruit plukken waar jij helemaal gelukkig van wordt. Oh, en vergeet natuurlijk niet een goed bakje koffie te drinken tussendoor!
Actie in de tent
Watersportcentrum Windy Waters
Van Bootcamp tot Yoga
Je hebt zelf de keuze welke onderdelen van het programma je wilt volgen en welke je liever even skipt. Het programma bestaat uit yoga, bootcamp, aquafit, boksfit en spinning. Welk onderdeel spreekt jou het meest aan?