home

Voor de leukste vakantie aan het Veluwemeer!

Alle faciliteiten voor je op een rij

De uitgebreide faciliteiten op droompark Zuiderzee maken je vakantie nog leuker, gezelliger, relaxed en zo luxe als jezelf wil. Bij elk type weer kun je een heerlijke duik nemen want er is een overdekt zwembad en het Veluwemeer ligt pal voor de deur. Een gezellig hapje eten doe je ook gewoon op het park in restaurant Babbel Beach, maar je kunt ook een lekker patatje halen in de snackbar.

De kinderen hebben de tijd van hun leven! Spelen in de speeltuinen, in de indoor speeltuin of aan het Veluwemeer, een potje voetbal of basketbal op het multifunctionele sportveld en het animatieteam staat voor ze klaar met heel veel leuke activiteiten!

Standaard ontvang je onze luxe hotelservices bij je boeking maar daarnaast kun je nog heel veel fijne extra's bij boeken. Lees meer

Keuze genoeg

Strand Veluwemeer
Water & Fun
Droompark Zuiderzee
Strand en natuurmeer
Duik jij er als eerste in? DroomPark Zuiderzee ligt op een unieke locatie midden in de prachtige natuur direct aan het uitgestrekte Veluwemeer!
Sauna-sxc
Water & Fun
Droompark Zuiderzee
Wellness
Een heerlijke plek waar jij zelf even helemaal centraal staat. Een plek waar prikkels van buitenaf worden omgezet in een serene rust. Het stoombad , de sauna  en de Sunsky-ligbedden wachten geduldig op je.
Binnenbad Badhoophuizen
Water & Fun
Droompark Zuiderzee
Overdekt zwembad
Even nergens rekening mee hoeven te houden. Het verwarmde overdekte zwembad staat altijd voor je klaar. Weer of geen weer. Jij hoeft er alleen maar van te genieten.
Uitzicht op jachthaven
Water & Fun
Droompark Zuiderzee
Jachthaven
Lekker bootjes (en mensen) kijken… of nog veel leuker zelf een eindje gaan varen! Onze exclusieve  bruisende jachthaven is gelegen aan het mooie Veluwemeer.
Surfen op het Veluwemeer
Water & Fun
Surfschool Windy Waters
Watersportcentrum
Van een beetje adrenaline ben jij niet vies. Bij surfschool Windy Waters kun je diverse watersportactiviteiten beoefen en leren! Voor je het weet scheer jij met een hoge snelheid over de golfen.
Glijbaan Badhoophuizen
Met de kids
Droompark Zuiderzee
Speeltuinen
Schommelen, glijden, spelen in de zandbak, klimmen & klauteren… De kinderen zullen niet snel uitgekeken zijn op de vele speeltoestellen! Heerlijk om de schaterlachen en het gegil te horen rondom de diverse speeltuinen.
Met de kids
Droompark Zuiderzee
Animatie
Deelnemen aan leuke sport- en spelactiviteiten, nieuwe vriendjes maken, verborgen kwaliteiten ontdekken en vooral heel veel lol maken. Dat is waar ons animatieprogramma om draait. Iedereen een top tijd te laten beleven! Kijk voor het actuele programma op onze app.
Multifunctioneel sportveld
Outdoor
Droompark Zuiderzee
Multifunctioneel sportveld
Soms wil je gewoon niet kiezen. Dan wil je gewoon voor alles gaan! Op het multifunctionele sportveld kun je tennissen, voetballen, basketballen, handballen en nog veel meer. De keuze laten wij aan jou! ;-)
Gooi je hengel uit
Outdoor
Veluwemeer
Hengeltje werpen
Gooi je hengel uit op de meest prachtig visstek aan het Veluwemeer. Dit kan vanaf een van de robuuste steigers of vanaf een bootje op het meer. Neem de mooie omgeving in je op, terwijl je rustig wacht op je volgende vangst.
Tennis
Actie in de tent
Droompark Zuiderzee
Tennisbaan
Tennissers van elk niveau zijn welkom op onze tennisbaan. Je kunt de baan huren via de lobby waar wij ook eventueel rackets en/of tennisballen verhuren. Wie mep jij er als eerste uit?
Actie in de tent
Watersportcentrum Windy Waters
Van Bootcamp tot Yoga
Je hebt zelf de keuze welke onderdelen van het programma je wilt volgen en welke je liever even skipt. Het programma bestaat uit yoga, bootcamp, aquafit, boksfit en spinning. Welk onderdeel spreekt jou het meest aan?
Img1999
Extra plezier
Fietsverhuur
Trek met de fiets de natuur in en geniet van de mooie omgeving en de wind die door je haren wappert. Jij bepaalt waar de tocht naartoe gaat. Kies je voor de omgeving Nunspeet, Elburg of Harderwijk?
Strand-bh
Extra plezier
Droompark Zuiderzee
Watersportverhuur
Bij de nabij gelegen surfschool Windy Waters kun je onder andere kano’s, kajaks en waterfietsen huren. Op welke manier ga jij het water trotseren?
Strand Veluwemeer
Toch handig!
Droompark Zuiderzee
Gratis WiFi
Wees maar niet bang. Je hoeft geen rooksignalen te versturen om in contact te blijven met je vrienden. Al onze parken zijn voorzien van een internetverbinding. Die jij gratis mag gebruiken!