service

Surfschool Windy Waters

Watersportcentrum

Powered by Passion

Watersportcentrum Windy Watersis gelegen aan het Veluwemeer direct aan onspark. Ga met Windy Waters het water op en ontdek dat de watersport meer is dan een recreatieve sportbeoefening. Het niveau waarop je actief bent maakt niet uit. Of het nu gaat om je allereerste kennismaking, het zoveel mogelijk doen, nét die ene speciale move leren of puur het huren van materiaal. Het draait bij ons uiteindelijk allemaal om de beleving.

Welke activiteit past het beste bij jou?

  • Catamaran zeilen
  • Windsurfen
  • SUPpen (Stand Up Paddling)

Uitdagende activiteiten
In de Duitse en Nederlandse vakantieperiodes van Pasen tot en met de herfstvakantie worden er elke dag leuke en uitdagende activiteiten georganiseerd waar iedereen aan kan deelnemen. Denk aan ‘Windskaten’ (windsurfen op een longboard op straat), powerkiten, SUPpen, Vlotbouwen en Longboarden. Eén keer per week organiseren we een grote BBQ voor alle watersporters. 


Beach accessoires
Ben je op zoek naar onderdelen voor je catamaran of accessoires voor je windsurfgear? Kom eens langs in onze shop. Je vindt hier longboards (zelfs longboards die elektrisch zijn aangedreven!), surfschoenen, mode, accessoires en andere beach artikelen.

Meer informatie? Mail naar: info@windywaters.nl.

Bekijk foto's