home

Jouw eigen vakantiewoning aan het Veluwemeer

Omdat je graag investeert in iets moois

Investeren in een eigen vakantiewoning is altijd een goed idee. Bij Droomparken ben je daarbij gegarandeerd van veel zekerheden. Kijk en klik rond, vraag een informatiepakket aan of bezoek een van onze inspiratiedagen. Je ervaart dan vanzelf waarom een eigen vakantiewoning echt zo tof is.

Droompark Zuiderzee wordt een natuurlijke all-in residentie. Voor de liefhebbers is er een bijzondere woningstijl met een complete lijn van nieuwe innovatieverecreatiewoningen. Individueel maatwerk met complete all-in service én all-inonderhoud. Daarnaast all-in extra’s: 24/7 concierge, wellness, horeca, watersporten nog veel meer. Ongekend in Nederland.

Vind jouw droomhuis

Soort woning
Bekijk
Onmiddelijk een vakantiegevoel
Cabana
€ 79.500,- exclusief BTW
Kavel: € 60.000,- k.k. of € 4.800,- huurprijs per jaar
 • Aantal personen: 4
 • Een vakantiewoning van alle gemakken voorzien. Een ├ęcht vakantiegevoel!
Meer informatie
Bekijk
Solide bouw, stoere presentatie
Cube La Mer Premium Plus
€ 124.500,- exclusief BTW
Kavel: € 65.000,- k.k. of € 5.200,- huurprijs per jaar
 • Aantal personen: 4
 • Met deze luxe en bijzondere vormgeving steel je de show
Meer informatie
Bekijk
Luxe, elegante en stijlvolle woning
Cube Maximaal Premium
€ 159.500,- exclusief BTW
Kavel: prijs op aanvraag (te koop of te huur)
 • Aantal personen: 6
 • Fraaie vakantiewoning onder architectuur ontworpen
Meer informatie
Bekijk
Strakke vormen, ruime opzet
L-Cube Premium
€ 184.500,- exclusief BTW
Kavel: € 85.000,- k.k. of € 6.800,- huurprijs per jaar
 • Aantal personen: 6
 • Stijlvolle woning met klasse en een luxe uitstraling!
Meer informatie
Bekijk
Spraakmakend, vernieuwend en duurzaam
Modus
€ 199.500,- exclusief BTW
Kavel: op aanvraag (huren ook mogelijk)
 • Aantal personen: 4
 • Duurzame woning waarbij de L niet alleen voor de vorm staat maar ook voor luxe.
Meer informatie
Bekijk
State-of-the-art tweede huis
Cube Elite Premium
€ 199.500,- exclusief BTW
Kavel: € 85.000,- k.k. of € 6.800,- huurprijs per jaar
 • Aantal personen: 6
 • Prachtige ruime en moderne woning aan het water
Meer informatie
Bekijk
Luxe vakantiewoning aan het strand
Strandvilla
€ 249.500,- exclusief BTW
 • Aantal personen: 6
 • Royaal, luxueus, comfortabel en romantisch. De ideale vakantiewoning!
Meer informatie
Bekijk
Luxe domein aan het water
Villa Meerzicht
€ 299.500,- exclusief BTW
 • Aantal personen: 9
 • Villa Meerzicht is letterlijk en figuurlijk een hoogstandje op het gebied van recreatiewoningen.
Meer informatie

Rendement uit je vakantiewoning

Recreatiewoningen zijn populaire, solide en veilige objecten om in te investeren. Je ziet de staat van jouw woning, je kunt het bekijken en verbeteren; je weet wat er gebeurt met jouw investering. Een prettig gevoel. Zeker als je daarbij ook nog eens een tastbaar en veilig rendement kunt realiseren. Het rendement kan in korte periode snel oplopen door een combinatie van de terug te vorderen BTW en de directe verhuuropbrengsten.

Solide verhuurorganisatie

Op de locaties van Droomparken wordt gewerkt met een professioneel en branche bekend verhuursysteem. Droomparken is een sterk groeiende organisatie in de markt en heeft inmiddels een grote naamsbekendheid verworven. Op alle Droomparken vind je de maximale gedrevenheid die nodig is om een uitstekend resultaat te behalen. Beleggen in een recreatiewoning heeft inmiddels bewezen veiliger en solider te zijn dan beleggen in aandelen en banksparen. Afhankelijk van het object van jouw keuze en de inbreng van eigen geld kan jouw rendement al snel oplopen.

Vraag en aanbod, profiteer ervan

Daarnaast ervaar je op langere termijn ook een waardevermeerdering van jouw woning. De recreatiesector geniet al jaren van een groeiende belangstelling. Het aanbod op unieke locaties zal steeds schaarser worden. Je hoeft niet langer te wachten op toekomstige ontwikkelingen, want Droomparken heeft diverse unieke en bijzondere locaties tot haar beschikking. Droompark Zuiderzee behoort zeker tot die categorie. Daarnaast verzorgen wij de gehele verhuur voor je en hoef je verder niets te doen dan te genieten van jouw opbrengsten!

Somnium Recreatie

De verkoop van de woningen wordt geheel verzorgd door de verkooporganisatie Somnium Recreatie. Somnium Recreatie heeft zich expliciet gespecialiseerd in het investeren en beleggen in recreatiewoningen en kan je daarmee van alle financiële en fiscale informatie omtrent jouw investering voorzien. Meer informatie kun je ook vinden op: www.somniumrecreatie.nl

Een slimme investering

Steeds meer mensen voelen zich aangetrokken tot beleggen in recreatiewoningen. Een recreatiewoning is immers een tastbaar, concreet en duurzaam beleggingsobject. In een klein en aantrekkelijk land als het onze is het een stuk vastgoed dat alleen maar schaarser zal worden. En, de marktwerking is nu eenmaal: hoe schaarser, hoe waardevoller! Een slimme investering, dus.

Direct rendement

Wanneer je een recreatiewoning als belegging aanschaft, dan hoef je niet zoals bij andere beleggingsvormen een poos te wachten op waardevermeerdering en rendement. Je kunt meteen incasseren. In geval van nieuwbouw kan je bij jouw eerstvolgende belastingaangifte 21% BTW terugvorderen. Dit geldt ook voor het interieur en de inventaris. De opbrengsten uit verhuur van jouw recreatiewoning zijn vrijgesteld van inkomstenbelasting.

Alle vrijheid

Je hebt uiteraard alle vrijheid om voor een beleggingsvorm te kiezen waarbij je alleen verhuurt of eentje waarbij je ook zelf op de door jou gekozen momenten geniet van je mooie bezit. Je hoeft je ook niet te bekommeren om het verhuren van je recreatiewoning. Droomparken verzorgt dit volledig voor je. Ook dat maakt deze investering tot een interessante en relaxte beleggingsvorm.

AFM

AFM banner

1. Je krijgt alle tijd om jouw vakantiewoning uit te zoeken.

2. Het gaat om een lange termijn relatie, dus wij willen dat je het fijn hebt!

3. Als particulier heb je uiteraard 3 dagen bedenktijd.

4. Jouw vakantiewoning is en blijft een waardevol bezit.

5. De geïndexeerde parkkosten zijn volledig transparant.

6. Je bepaalt zelf of je het tuinonderhoud aan ons uitbesteedt.

7. Verhuren levert je rendement op. Vast of variabel, aan jou de keus.

8. Onze boekingscentrale en verhuurpartners zorgen voor vakkundige verhuur.

9. In het onafhankelijke adviespanel zijn verhurende eigenaren vertegenwoordigd.

10. Jouw vakantiewoning weer verkopen? Wij adviseren goed.

Logeer en probeer

Heb je interesse in de aankoop van jouw eigen vakantiewoning Droompark Zuiderzee? Dan nodigen wij je van harte uit om te 'logeren en proberen'. Wij hebben een leuk 'logeer en probeer'-arrangement voor jou samengesteld. Zo kun je alvast een weekendje sfeer proeven op Droompark Zuiderzee. Ontdek zelf welke eisen en wensen jij stelt aan jouw vakantiewoning. Je zult zien, de mogelijkheden zijn eindeloos. Daarbij adviseren wij jou graag persoonlijk! 

Jouw accountmanager

Wil je graag gebruik maken van het logeer en probeer arrangement omdat je interesse hebt in het aankopen van een eigen vakantiewoning? Neem dan contact op met de aankoopadviseur op Droompark Schoneveld. Dit kan via het contactformulier of neem direct op contact via onderstaande contactgegevens.

Dhr. Andreas Reinders
+31 (0)6 - 15 16 40 71
a.reinders@somniumrecreatie.nl