alle accommodaties

Uniek en volledig Feyenoord | Type FVH

Feyenoord vakantiehuis

Aantal personen: 4/Aantal slaapkamers: 2

Vakantie vieren met Feyenoord

Op zaterdag 14 september om 15.00 uur heeft Feyenoord-coryfee Jan Boskamp het Feyenoord-vakantiehuis op Droompark Bad Hoophuizen in Hulshorst geopend. Alles aan de inrichting ademt Feyenoord en er is zelfs een vitrinekast met diverse Europese modelprijzen en niet van echt te onderscheiden replica’s van nationaal gewonnen prijzen. Het Feyenoord-vakantiehuis zal vooral gebruikt worden om trouwe Feyenoord-supporters, -vrijwilligers en anderen die het verdiend hebben te verrassen en te verwennen. 

Nu kan jij als Feyenoord-supporter ook vakantie vieren in het Feyenoord-vakantiehuis! Overal in het huis zijn foto’s, shirts en andere Feyenoord-gerelateerde zaken te vinden. In de slaapkamer waant de supporter zich in De Kuip met gras onder zijn voeten en de aanblik van de stadionlampen op het plafond. Blikvanger is natuurlijk de vitrinekast met de niet van echt te onderscheiden replica van de KNVB Beker seizoen 2015-2016. Daarnaast staan de Johan Cruijff schaal 2017, en een model versie van de gewonnen UEFA Cup 1974 en 2002 evenals een modelversie van de Europacup 1. Deze prijzen zijn speciaal voor deze gelegenheid geleend vanuit het Feyenoord-museum. 

Het Feyenoord vakantiehuis is voorzien van: 

  • Twee slaapkamers, één slaapkamer met tweepersoonsbed en één slaapkamer met twee eenpersoonsbedden
  • Een keuken met vaatwasser, combimagnetron, waterkoker en koffiezetapparaat;
  • Een badkamer met toilet, wastafel en douche;
  • Ruim zonneterras;
  • Eigen parkeerplaats.
* in verband met de prijzen die het Feyenoord-vakantiehuis staan vragen wij vooraf een waarborg van €100,- die je na je verblijf uiteraard weer terug krijgt.