droomparken.nl

Wij kijken uit naar een mooie samenwerking met de club en het legioen

Droomparken trotse nieuwe hoofdpartner Feyenoord

Feyenoord speelt de komende twee seizoenen met Droomparken op het shirt. Doordat Qurrent met ingang van het nieuwe seizoen niet meer op de shirts van Feyenoord zal komen te staan, ontstond de ruimte om uit te kijken naar een nieuwe hoofdpartnerovereenkomst. Deze is nu dus met Droomparken gesloten. Droomparken beschikt over 14 vakantieparken in Nederland met luxe woningen die beschikbaar zijn voor zowel verkoop als verhuur.

Droomparken Feyenoord logoklein (zwart)kopie2

Win het wedstrijdshirt van Berghuis
  • Wil jij het wedstrijdshirt van Steven Berghuis winnen? Laat dan nu jouw gegevens achter en wie weet ben jij de gelukkige winnaar!

Ontdek het nieuwe uitshirt

Tijdens de laatste speeldag van het seizoen 2018/2019, woensdag 15 mei, zullen zowel Feyenoord als Vitesse spelen met Droomparken als hoofdsponsor op het shirt. Iets dat bijzonder weinig voorkomt. Voor Feyenoord, dat uit tegen Fortuna Sittard speelt, is het de eerste keer dat het speelt in het nieuwe uitshirt met hoofdsponsor Droomparken. Droomparken is in samenwerking met Feyenoord en de huidige shirtsponsor Qurrent in de gelegenheid gesteld om het nieuwe uitshirt nu al te presenteren en beschikbaar te maken voor het legioen. Voor Droomparken betekent dit de officieuze start van het hoofdpartnership van Feyenoord en dat laten we natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan. Hou de komende weken deze pagina en de sociale media goed in de gaten! 

 

visualfey

 

 

Mooie reacties op de nieuwe samenwerking

Mark Koevermans: ‘Droomparken is in haar tak van sport al een belangrijke en snel groeiende speler. Door een partnership met Feyenoord aan te gaan wil het bedrijf haar landelijke naamsbekendheid en ambities verder vorm geven. In de gesprekken kregen we al snel het gevoel dat de mensen achter Droomparken ook qua mentaliteit goed bij Feyenoord passen. Droomparken houdt van aanpakken en wil graag scoren bij haar gasten door hen een geweldige vakantiebelevenis te bieden. Behalve het geld dat met de overeenkomst is gemoeid, zien we ook veel kansen om de komende twee jaar hun vakantieparken in te zetten om hele leuke dingen te doen voor bijvoorbeeld de jeugdelftallen en zeker ook voor de supporters.’

Andries Bruil, namens de directie van Droomparken, sluit zich hierbij aan. ‘Wij hebben het afgelopen jaar goede ervaringen opgedaan als hoofdsponsor van Vitesse. Onze naamsbekendheid is hierdoor flink vergroot en met name bij de fans van Vitesse. Onze ambitie is echter om voor een versnelde en verhoogde landelijke naamsbekendheid te gaan en zo meer gasten te mogen ontvangen op onze parken. De kans deed zich nu voor om dat via Feyenoord waar te maken, een geweldige topclub met een lange traditie. Wij kijken uit naar een mooie samenwerking met de club en haar legioen.’

Over Droomparken

Droomparken ontwikkelt al bijna twintig jaar recreatieparken op aantrekkelijke plekken in Nederland. De veertien locaties zijn gelegen in prachtige gebieden - een voorwaarde voor een Droompark - op de Veluwe en aan het Veluwemeer, maar ook in Noord-Holland, Limburg en aan de Zeeuwse kust. Naast een hoog serviceniveau op het park zelf, zijn ze het ideale uitgangspunt voor wie van de natuur wil genieten en/of van een stukje cultuur en historie wil proeven in de nabije omgeving. Droomparken geeft ruimte om te ontdekken.