Als je ergens in de vakantiesfeer komt, is het wel bij het IJsselmeer. Een vakantiehuisje huren aan het water? Kom naar Droompark Bad Hulckesteijn!

Bad Hulckesteijn: Vakantiepark IJsselmeer

Het IJsselmeer is ontstaan door het afsluiten van een deel van de Zuiderzee met de Afsluitdijk, officeel op 20 september 1932. Het meer werd genoemd naar de rivier de IJssel, die erin uitmondt. Door het aanleggen van het IJsselmeer ontstond een prachtig 'nieuw' stukje Nederland dat een geliefde vakantiebestemming is. Rondom het IJsselmeer vind je dan ook veel pittoreske plekjes die een bezoekje best waard zijn!

Vanaf het park ben je snel bij het Ijsselmeer om te genieten van de ongerepte natuur en natuurlijk van het water dat erg geschikt is om watersporten te beoefenen.

Wil je op vakantie naar een vakantiepark dichtbij het IJsselmeer dan kunnen wij je Bad Hulckesteijn zeer aanbevelen. 

Enkele faciliteiten die je op ons recent vernieuwde park vindt:

  • Wellness
  • Overdekt zwembad
  • Jachthaven
  • Brasserie
  • Strand en natuurmeer

In de omgeving van Bad Hulckesteijn is trouwens ook altijd iets te beleven. Dé kans om ook dit stukje Nederland eens te verkennen tijdens je verblijf op ons park. Wat dacht je van een bezoekje aan het sfeervolle Harderwijk of ga flink uit je dak én over de kop in Walibi. 

Luxe vakantiehuizen

Bad Hulckesteijn is een vakantiepark met luxe accommodaties zoals je van Droomparken gewend bent. Ook hier vind je onze hotelservices en boek je een fijn chalet, cube, studio of een groepsaccommodatie. 

Bekijk alle accommodaties

Een vakantiehuis kopen?

Naast het huren van een vakantiewoning, kun je op Droompark Bad Hulckesteijn ook ideaal een vakantiewoning kopen. Met keuze uit tien verschillende woningen kun je hier gegarandeerd slagen. Dus ben jij op zoek naar een woning op Vakantiepark IJsselmeer, kijk dan mee naar de mogelijkheden.

Kleine woningen

Allereerst kun je op Bad Hulckesteijn kiezen voor een kleine vakantiewoning. Deze woningen hebben ruimte voor 4 tot 6 personen, en zijn van alle gemakken voorzien. Zo is het Beach House voorzien van luxe inbouwapparatuur en heeft de Cube Elite de beschikking over 2 badkamers.  

Grote woningen

Ook als je op zoek bent naar een groepsaccommodatie dan zit je op Droompark Bad Hulckesteijn goed. Er zijn verschillende woningen geschikt voor (kleine) groepen, met als echte uitschieter de groepsvilla voor 18 personen.

Benieuwd naar de mogelijkheden op vakantiepark IJsselmeer? Bekijk hier het volledige aanbod koopwoningen.

Vakantiepark IJsselmeer

Op vakantie met de kinderen? Droompark Bad Hulckesteijn heet jullie van harte welkom!

Op ons kindvriendelijke vakantiepark hebben zeker ook de kids de tijd van hun leven. Lekker spelen in één van de speeltuintjes waar snel vriendjes worden gemaakt. Natuurlijk zorgen we voor animatie tijdens vakanties (check de website of de animatie beschikbaar is tijdens jullie vakantie) en helpen we je graag om de kids een onvergetelijke vakantie te bieden. 

Wat we ook zeker niet mogen vergeten is alle waterpret die je beleeft op Bad Hulckesteijn. We hebben een heerlijk overdekt zwembad, maar onze ligging bij het IJsselmeer en direct aan het Nijkerkernauw zorgen bij mooi weer ook voor heel wat watepret. Als je dus zoekt naar een kindvriendelijk vakantiepark in Nederland is Bad Hulckesteijn absoluut een aanrader.

O ja, ook belangrijk om te weten: Wifi is gratis!

Heb jij ook al zin in je vakantie bij het IJsselmeer? Wij kijken er naar uit je te mogen verwelkomen!

Boek nu je vakantie!