Als u ergens in de vakantiesfeer komt, is het wel bij het IJsselmeer.

Bad Hulckesteijn: Vakantiepark IJsselmeer

Het IJsselmeer is ontstaan door het afsluiten van een deel van de Zuiderzee met de Afsluitdijk, officeel op 20 september 1932. Het meer werd genoemd naar de rivier de IJssel, die erin uitmondt. Door het aanleggen van het IJsselmeer ontstond een prachtig 'nieuw' stukje Nederland dat een geliefde vakantiebestemming is. Rondom het IJsselmeer vind je dan ook veel pittoreske plekjes die een bezoekje best waard zijn!

Ook al ligt ons Droompark Bad Hulckesteijn niet helemaal direct aan het IJsselmeer, je bent er snel om te genieten van de ongerepte natuur en natuurlijk van het water dat erg geschikt is om watersporten te beoefenen.

Wilt u op vakantie naar een vakantiepark dichtbij het IJsselmeer dan kunnen wij u Bad Hulckesteijn zeer aanbevelen. 

Enkele faciliteiten die u op ons recent vernieuwde park vindt:

  • Wellness
  • Overdekt zwembad
  • Jachthaven
  • Brasserie
  • Strand en natuurmeer

In de omgeving van Bad Hulckesteijn is trouwens ook altijd iets te beleven. Dé kans om ook dit stukje Nederland eens te verkennen tijdens je verblijf op ons park. Wat dacht je van een bezoekje aan het sfeervolle Harderwijk of ga flink uit je dak én over de kop in Walibi. 

Accommodaties

Bad Hulckesteijn is een vakantiepark met luxe accommodaties zoals je van Droomparken gewend bent. Ook hier vind je onze hotelservices en boek je een fijn chalet, cube, studio of een groepsaccommodatie. 

Bekijk alle accommodaties

 

Vakantiepark IJsselmeer

Op vakantie met de kinderen? Bad Hulckesteijn heet jullie van harte welkom!

Op ons kindvriendelijke vakantiepark hebben zeker ook de kids de tijd van hun leven. Lekker spelen in één van de speeltuintjes waar snel vriendjes worden gemaakt. Natuurlijk zorgen we voor animatie tijdens vakanties (check de website of de animatie beschikbaar is tijdens jullie vakantie) en helpen we je graag om de kids een onvergetelijke vakantie te bieden. 

Wat we ook zeker niet mogen vergeten is alle waterpret die je beleeft op Bad Hulckesteijn. We hebben een heerlijk overdekt zwembad, maar onze ligging bij het IJsselmeer en direct aan het Nijkerkernauw zorgen bij mooi weer ook voor heel wat watepret. Als je dus zoekt naar een kindvriendelijk vakantiepark in Nederland is Bad Hulckesteijn absoluut een aanrader.

O ja, ook belangrijk om te weten: Wifi is gratis!

Heb jij ook al zin in je vakantie bij het IJsselmeer? Wij kijken er naar uit je te mogen verwelkomen!

Boek nu je vakantie!