droomparken.nlToon Zoek en boek

Filter

Midden in het uitgestrekte landschap van Zeeuws-Vlaanderen

Vier je vakantie naar Zeeuwse maatstaven

Een bijzonder vakantiepark dat volop in ontwikkeling is. Bij het gezellige dorpje Nieuwvliet vier je vakantie naar Zeeuwse maatstaven: bourgondisch, in alle rust en ruimte.

Je bevindt je op steenworp afstand van pittoreske dorpjes en steden, vlakbij het gezellige Belgische Knokke en midden in de prachtige natuurgebieden van Zeeuws-Vlaanderen. Puur genieten!

Droompark Bad MeerSee is volop in ontwikkeling. Op dit moment beschikt het park nog niet over een eigen lobby. We verwelkomen je graag in onze nabij gelegen lobby op Droompark Schoneveld.

Eddie de Smit
Jouw gastheer op Droompark Bad MeerSee

Algemeen verbod op toeristisch of recreatief nachtverblijf in Zeeland

Vrijdagavond (27 maart 2020) heeft de Veiligheidsregio Zeeland (VRZ) bekendgemaakt dat campings, vakantieparken en hotels in Zeeland voorlopig de deuren gesloten moeten houden.

Vanaf maandag 30 maart 2020, 12.00 uur heerst er een algemeen verbod op toeristisch of recreatief nachtverblijf in Zeeland. Het gaat na het weekend in, om de nu aanwezige gasten/eigenaren de kans te geven rustig te vertrekken.

De VRZ voegt in haar verklaring toe “te begrijpen dat deze maatregelen de toeristische sector pijn doen, maar economische schade is te herstellen, gezondheidsschade is onherstelbaar”.

Een toestroom van toeristen zou een toename van coronapatiënten kunnen betekenen, dit kunnen de ziekenhuizen in de provincie Zeeland tijdens de coronacrisis niet aan.

Wij zullen u op de hoogte blijven houden.

Bij vragen kunt u contact opnemen met de lobby van Droompark Schoneveld. Dit weekend bereikbaar van 09.00 tot 17.00 uur onder nummer 00 31 (0) 88 055 1598.

https://www.zeelandveilig.nl/meldingen/zeeuwse-maatregelen-coronavirus

Team Droompark Schoneveld / Bad MeerSee

Jouw vakantie en het coronavirus, wat nu? 

Heb je binnenkort een verblijf gepland bij Droomparken, of ben je dat van plan? Wij informeren jou graag over de recente ontwikkelingen rond de verspreiding van het Coronavirus in Nederland en wat dat betekent voor jouw vakantie. Bekijk hier alle informatie

Jouw vakantie bij Droomparken, wat nu?
Coronavirus
  • Heb je binnenkort een verblijf gepland bij Droomparken, of ben je dat van plan? Wij informeren jou graag over de recente ontwikkelingen rond de verspreiding van het Coronavirus in Nederland en wat dat betekent voor jouw vakantie.