droomparken.nlToon Zoek en boek

Filter

Midden in het uitgestrekte landschap van Zeeuws-Vlaanderen

Vier je vakantie naar Zeeuwse maatstaven

Een bijzonder vakantiepark dat volop in ontwikkeling is. Bij het gezellige dorpje Nieuwvliet vier je vakantie naar Zeeuwse maatstaven: bourgondisch, in alle rust en ruimte.

Je bevindt je op steenworp afstand van pittoreske dorpjes en steden, vlakbij het gezellige Belgische Knokke en midden in de prachtige natuurgebieden van Zeeuws-Vlaanderen. Puur genieten!

Droompark Bad MeerSee is volop in ontwikkeling. Op dit moment beschikt het park nog niet over een eigen lobby. We verwelkomen je graag in onze nabij gelegen lobby op Droompark Schoneveld.

Eddie de Smit
Jouw gastheer op Droompark Bad MeerSee

Vakantie in Zeeland

De veiligheidsregio Zeeland (VRZ) zet een eerste stap in het weer toelaten van recreatief nachtverblijf. Er wordt toegestaan om 15% van het aantal bedden te verhuren van wat er ter beschikking is voor verhuur. Deze nieuwe regeling geldt vooralsnog van 1 tot 22 mei aanstaande. Wat na 22 mei wordt toegestaan besluit de VRZ de komende weken.

Faciliteiten zoals horeca en het zwembad blijven vooralsnog gesloten. 

Bij vragen kunt u contact opnemen met de lobby van Droompark Schoneveld. Dit weekend bereikbaar van 09.00 tot 17.00 uur onder nummer 00 31 (0) 88 055 1598.

Team Droompark Schoneveld / Bad MeerSee

Jouw vakantie en het coronavirus, wat nu? 

Heb je binnenkort een verblijf gepland bij Droomparken, of ben je dat van plan? Wij informeren jou graag over de recente ontwikkelingen rond de verspreiding van het Coronavirus in Nederland en wat dat betekent voor jouw vakantie. Bekijk hier alle informatie

Geniet van de zon
Vakantie op de Veluwe
  • Ontdek de prachtige natuur en ruimte om je heen op de Veluwe. Boek jouw vakantiewoning nu met tot wel €350,- korting!