doen: op het park

Het draait om de totaalbeleving

Restaurant Het Jachthuis

Kom een ongedwongen lekker bakje koffie drinken in Het Jachthuis. De sfeervolle bourgondische ambiance geeft je direct een warm welkom. We streven ernaar om ons restaurant te laten voelen als je tweede huiskamer.  Naast een kopje koffie, kun je ook bij ons terecht voor een lekkere lunch, gezellige borrel, ambachtelijk gebakken pannenkoeken of een goed betaalbaar smaakvol diner. Bij goed weer kun je een mooi plekje uitzoeken in onze (verwarmde) veranda, of nog lekkerder, op ons zonneterras! Honden zijn ook van harte welkom in ons restaurant.

Ambachtelijke producten
Wij verkopen in ons restaurant ook diverse ambachtelijke presentjes. Het assortiment bestaat onder ander uit Pineut Likeuren, kletspotten (decoratieve glazen potten vol grappige vragen, stellingen en dilemma’s).

Kinderfeestjes
Het Jachthuis is meer dan enkel een restaurant. Je kunt bijvoorbeeld ook een groep aanmelden voor een super leuk kinderfeestje. Volg samen het avontuurlijke Kwabonkelpad en ontdek alle geheimen van de Kwabonkels! 

Openingstijden

Op dit moment is Restaurant het Jachthuis gesloten.

Maandag

Gesloten

Dinsdag

Gesloten

Woensdag

15.00 - 21.00 uur

Donderdag     

15.00 - 21.00 uur

Vrijdag

12.00 - 21.00 uur     

Zaterdag

12.00 - 21.00 uur

Zondag

12.00 - 21.00 uur

Let op! Gedurende het laagseizoen gelden er beperkte openingstijden voor de horecagelegenheden. Bel voor meer informatie naar: 055 505 28 74

Contact

Restaurant 'Het Jachthuis'
Lage Bergweg 31
7361 GT Beekbergen

E-mail: info@restauranthetjachthuis.nl
Telefoonnummer: 055 505 28 74

Bekijk foto's