alle accommodaties

Sfeervol en comfortabel | Type G

Exclusif Plus

Aantal personen: 6/Aantal slaapkamers: 3

Alle gemakken van thuis

De ”Exclusif Plus” staat bekend als een frisse woning met bijzondere details. De balans tussen strakke vormen en charmante extra’s geven de Exclusif een warm uitnodigend karakter. Elke ruimte weet je te verleiden met zijn eigen charme en comfort. Je ervaart in deze woning het ultieme thuisgevoel, weg van huis.

De Exclusif Plus is voorzien van:

  • Drie slaapkamers met 2 eenpersoonsbedden; 
  • Keuken met koel-vriescombinatie, vaatwasser, combimagnetron, waterkoker en koffiezetapparaat;
  • Badkamer met douche, wastafel en toilet;
  • Ruim terras voorzien van tuinmeubilair. 
  • Er zijn meerdere variaties in dit type, kijk bij 'bijzonderheden' voor een overzichtje hiervan. 

 

Bijzonderheden
Objectnummer
VaatwasserAlle chalets, behalve: G143.
Aan het waterG153a, G164, G165a.
StapelbedC17, C18, F1, E4, I8, M10, G28, G153A, G165A, G167A.
TerrasM10


Onder dit type vind je ook de twee prachtige, luxe "Jip en Janneke" woningen, typenummers G69a en G69b. De naam verraadt het al; deze twee woningen zijn warm aangekleed met leuke Jip en Janneke accenten. De woningen zijn luxe opgezet met een modern maar sfeervol interieur, een heerlijke gashaard, vaatwasser en combimagnetron en familiespellen.

De woningen kunnen verschillen van interieur en daarom afwijken van de getoonde foto's. Elke woning is uniek! Kies één van de woningen die je graag wilt boeken, bij "locatie kiezen" tijdens het online boeken. Wanneer je geen locatiekeuze maakt, krijg je een van de beschikbare woningen uit dit type. Wil je nog wat vragen of kunnen wij jou ergens anders mee helpen? Bel dan even naar de boekingscentrale via het telefoonnummer 088-055 1500.