home

Informatie over jouw verblijf bij Droomparken (update 31 juli)

Jouw vakantie en het coronavirus, wat nu? 

Heb je binnenkort een verblijf gepland bij Droomparken, of ben je dat van plan? Wij informeren jou graag over de recente ontwikkelingen rond de verspreiding van het Coronavirus in Nederland en wat dat betekent voor jouw vakantie. 

Wat betekent dit voor jou?

Update 31 juli: bekijk hier het volledige overzicht aan maatregelen en de gevolgen voor jouw vakantie.
Je bent nog steeds van harte welkom op onze parken om lekker van de natuur te genieten. Wij zullen er alles aan doen om jou een geslaagd en veilig verblijf te laten beleven. Wij hopen ook op jouw flexibiliteit en begrip voor de eventuele aanpassingen. 

Zwembaden
Aangegeven is dat binnen- en buitenzwembaden vanaf 11 mei weer open mogen, inclusief de kleedruimtes. Iedereen moet 1,5 meter afstand houden.

Samen beperken we de verspreiding van het virus

Wij volgen de ontwikkelingen rondom het Coronavirus op de voet en volgen de officiële aanbevelingen op van het RIVM en de autoriteiten waar onze parken zich bevinden. Wij wijzen jou graag op de website www.RIVM.nl waar je meer kunt lezen over de actuele aanbevelingen en voorschriften. Namens alle medewerkers van Droomparken wensen wij jou een prettig verblijf. 

Bij vragen kunt u contact opnemen met de lobby van Droompark Schoneveld. Dit weekend bereikbaar van 09.00 tot 17.00 uur onder nummer 00 31 (0) 88 055 1598.

Met vriendelijke groet,
Team Droomparken