Droompark De Zanding ligt in een prachtige omgeving waar de leukste activiteiten op de Veluwe zijn te ondernemen! Voor jong en oud is er genoeg te doen. Kijk snel verder en ontdek het brede aanbod aan activiteiten op en rond de Veluwe. We geven je alvast een voorproefje van wat er in de omgeving allemaal te doen is:

  • Nationaal Park De Hoge Veluwe
  • Kröller Müller Museum
  • Apenheul
  • Dolfinarium
  • Koningin Julianatoren
  • Paleis Het Loo
  • Burger's Zoo
  • Nederlands Openluchtmuseum
  • Nederlands Tegelmuseum

Een dagje uit op de Veluwe Droompark

De Zanding is een vakantiepark, maar voor een dagje uit op de Veluwe kunt u bij ons ook prima terecht. Ons zwem-, speel- en roeimeer biedt geweldige activiteiten op de Veluwe! Je kinderen zullen zich tijdens dit dagje uit op de Veluwe heerlijk amuseren. Of je nu voor een vakantie of voor een dagje uit komt, kom naar de Veluwe en ontdek Droompark De Zanding.

Een actieve vakantie in Nederland

Ons park leent zich uitstekend als uitvalsbasis voor een actieve vakantie in Nederland. Er zijn allerlei sportieve activiteiten te ondernemen op de Veluwe! Uw actieve vakantie in Nederland is niet compleet zonder een lekkere lange fiets- of wandeltocht door Nationaal Park De Hoge Veluwe. Of wat dacht je van NordicWalking of kanoën en roeien op ons meer? Voor een actieve vakantie hoef je Nederland niet uit!

Kanoën kan ook op de Veluwe!

Kanoën is wellicht een activiteit die je niet direct op de Veluwe verwacht. Toch is kanoën één van de activiteiten die Droompark De Zanding op de Veluwe biedt! Kom kanoën op ons grote meer, te midden van het groen van Nationaal Park De Hoge Veluwe.

NordicWalking op de Veluwe

Bij een actieve vakantie in Nederland mag bij de activiteiten NordicWalking door Nationaal Park De Hoge Veluwe niet ontbreken. Ook kinderen amuseren zich uitstekend met NordicWalking op de Veluwe! Tijdens de tocht kom je misschien wel een edelhert, wild zwijn, moeflon of ree tegen. Bij de receptie zijn diverse routes voor NordicWalking op de Veluwe verkrijgbaar!

Wandelen en fietsen op de Veluwe

In de omgeving van DroomPark De Zanding zijn er vrijwel onbeperkte mogelijkheden om te wandelen en te fietsen op de Veluwe. Er zijn diverse uitgezette routes verkrijgbaar bij de receptie, maar ook kan je zelf de mooiste routes uitstippelen. Ontdek het Nationaal Park tijdens het wandelen of fietsen op de Veluwe! Het zijn ideale activiteiten voor jong en oud. Wil je meer informatie over wandelen of fietsen of de andere activiteiten die je op de Veluwe kunt ondernemen? Neem dan gerust contact op met Droompark De Zanding via 0318 – 596111 of via het contactformulier!

Ontdek de omgeving