home

Keuze genoeg

Achtergrond-foto
Water & Fun
Droompark De Zanding
Strand en natuurmeer
Duik jij er als eerste in? Wat is er lekkerder dan om vol overgave een mooi meer in te rennen dat is omringd door bossen? Ultiem genieten is dat.
Img2563
Water & Fun
Droompark De Zanding
Wellness
Een heerlijke plek waar jij zelf even helemaal centraal staat. Een plek waar prikkels van buitenaf worden omgezet in een serene rust. Het Turkse stoombad, de Finse sauna en de relaxbanken wachten geduldig op je.
Img8326-bewerkt
Water & Fun
Droompark De Zanding
Overdekt zwembad
Even nergens rekening mee hoeven te houden. Het overdekte zwembad staat altijd voor je klaar. Weer of geen weer. Jij hoeft er alleen maar van te genieten.
_mg_1543_5ae9c7c6a1b11
Eten en drinken
Droompark De Zanding
Restaurant Sophia's Italian
Naast heerlijk voedsel hechten we ook veel waarde aan de inrichting. Uit eten gaan is een beleving. Wij zorgen ervoor dat je helemaal voldaan met een glimlach op je gezicht ons restaurant Sophia's Italian weer verlaat.
Eten en drinken
Droompark De Zanding
Food Court - Snackbar
Natuurlijk weten we dat er diep van binnen een echte health junkie in jou schuilt; Maar een lekker patatje of kroketje op zijn tijd moet je natuurlijk niet overslaan. Yum!
Dsc1657
Eten en drinken
Droompark De Zanding
Parkshop
Voor alle dagelijkse boodschappen kun je terecht in de supermarkt op het park. Zo hoef je nooit veel tijd te steken in het halen van je boodschappen.
Mg3340
Met de kids
Droompark De Zanding
Speeltuinen
Schommelen, glijden, spelen in de zandbak, klimmen & klauteren… De kinderen zullen niet snel uitgekeken zijn op de vele speeltoestellen! Heerlijk om de schaterlachen en plezier te horen rondom de speeltuin.
Dsc00077
Met de kids
Droompark De Zanding
Animatie
Deelnemen aan leuke sport- en spelactiviteiten, nieuwe vriendjes maken, verborgen kwaliteiten ontdekken en vooral heel veel lol maken. Dat is waar ons animatieprogramma om draait. Iedereen een top tijd te laten beleven!
2006-08-16 14-28-00_0071_5ae87b59a77cf
Met de kids
Droompark De Zanding
Avonturen Survival Eiland
Midden op het park, aan het grote meer,  ligt het spannende Avonturen Survival Eiland. De kinderen zullen niet snel uitgekeken zijn op de vele speeltoestellen! Heerlijk om de schaterlachen en het gegil te horen rondom de speeltuin.
0caw2329
Outdoor
Droompark De Zanding
Multifunctioneel sportveld
Soms wil je gewoon niet kiezen. Dan wil je gewoon voor alles! Op het multifunctionele sportveld kun je tennissen, voetballen, basketballen, handballen, hockeyen en nog veel meer. De keuze laten wij aan jou! Tijdens de schoolvakanties worden er op het sportveld allerlei leuke activiteiten georganiseerd.
Sj19-1024x680
Actie in de tent
Droompark De Zanding
Safari Joggen
Safari-Joggen is de meest avontuurlijke hardloopactiviteit van Nederland en combineert op een unieke manier hardlopen met het spotten van Wild.