home

Keuze genoeg

Achtergrond-foto
Water & Fun
Droompark De Zanding
Strand en natuurmeer
Duik jij er als eerste in? Wat is er lekkerder dan om vol overgave een mooi meer in te rennen dat is omringd door bossen? Ultiem genieten is dat.
Img2563
Water & Fun
Droompark De Zanding
Wellness
Een heerlijke plek waar jij zelf even helemaal centraal staat. Een plek waar prikkels van buitenaf worden omgezet in een serene rust. Het Turkse stoombad, de Finse sauna en de relaxbanken wachten geduldig op je.
Img8326-bewerkt
Water & Fun
Droompark De Zanding
Overdekt zwembad
Even nergens rekening mee hoeven te houden. Het overdekte zwembad staat altijd voor je klaar. Weer of geen weer. Jij hoeft er alleen maar van te genieten.
Img4457
Eten en drinken
Droompark De Zanding
Restaurant Sophia's Italian
Naast heerlijk voedsel hechten we ook veel waarde aan de inrichting. Uit eten gaan is een beleving. Wij zorgen ervoor dat je helemaal voldaan met een glimlach op je gezicht ons restaurant Sophia's Italian weer verlaat.
Eten en drinken
Droompark De Zanding
Food Court - Snackbar
Natuurlijk weten we dat er diep van binnen een echte health junkie in jou schuilt; Maar een lekker patatje of kroketje op zijn tijd moet je natuurlijk niet overslaan. Yum!
Dsc1657
Eten en drinken
Droompark De Zanding
Parkshop
Voor alle dagelijkse boodschappen kun je terecht in de supermarkt op het park. Zo hoef je nooit veel tijd te steken in het halen van je boodschappen.
Mg3340
Met de kids
Droompark De Zanding
Speeltuinen
Schommelen, glijden, spelen in de zandbak, klimmen & klauteren… De kinderen zullen niet snel uitgekeken zijn op de vele speeltoestellen! Heerlijk om de schaterlachen en plezier te horen rondom de speeltuin.
Img3924
Met de kids
Droompark De Zanding
Animatie
Deelnemen aan leuke sport- en spelactiviteiten, nieuwe vriendjes maken, verborgen kwaliteiten ontdekken en vooral heel veel lol maken. Dat is waar ons animatieprogramma om draait. Iedereen een top tijd te laten beleven!
0caw2329
Outdoor
Droompark De Zanding
Multifunctioneel sportveld
Soms wil je gewoon niet kiezen. Dan wil je gewoon voor alles! Op het multifunctionele sportveld kun je voetballen, basketballen, handballen, hockeyen en nog veel meer. De keuze laten wij aan jou! Tijdens de schoolvakanties worden er op het sportveld allerlei leuke activiteiten georganiseerd.
4387918127289810137943833916468239273558016n
Actie in de tent
Droompark De Zanding
E-chopper huren
Verken de omgeving eens een keer op een andere manier met een E-chopper! Met deze milieuvriendelijke scooter maak jij de sier en heerlijk relaxed stuur je de elektrisch aangedreven chopper door de omgeving. Vanaf € 25 huur je al een E-chopper waarmee je twee uur door de omgeving kan rijden. Je kan de E-chopper ook voor één dag, weekend of week huren, wat jij wil!
Slideshow
Extra plezier
Droompark De Zanding
Kraak de kist
Lukt het jou om samen met je vrienden de kunstroof kist te kraken?