Ons aanbod aan vakantiehuizen op de Veluwe

Droompark De Zanding biedt u een ruim aanbod aan vakantiehuizen op de Veluwe. Onze chalets zijn van alle gemakken voorzien! We bieden u de mogelijkheid om direct online het vakantiehuisje van uw keuze te kopen. In één van de vakantiehuizen in ons Droompark op de Veluwe, geniet u in alle comfort van een welverdiende vakantie!

Kies het vakantiehuisje dat u wilt kopen

Uit ons aanbod aan vakantiehuizen op de Veluwe kunt u een luxe vakantiehuisje kiezen dat u wilt kopen. U kunt hier een overzicht vinden van de chalets. Door een vakantiehuisje te kopen in ons park, bent u direct van alle gemakken voorzien. Al onze vakantiewoningen beschikken namelijk over:

  • Uitstekende bedden met dekbedden en kussens
  • Een eigen douche en toilet
  • Een volledig uitgeruste keuken
  • Een complete inventaris, inclusief terrasmeubilair
  • Televisie

Ook parkeren is geen probleem wanneer u een vakantiehuisje in ons park wilt kopen: bij uw chalet hebt u eigen parkeerruimte. Huisdieren zijn in de vakantiewoningen helaas niet toegestaan.

In onze vakantiewoningen genieten op de Veluwe

Onze vakantiewoningen zijn een uitstekende uitvalsbasis om de Veluwe te ontdekken! In deze mooie omgeving is voor jong en oud veel te beleven. Droompark De Zanding biedt u naast vakantiewoningen ook vele faciliteiten tussen het groen van de Veluwe. Er zijn genoeg mogelijkheden om tijdens uw verblijf in één van onze vakantiewoningen een heerlijke vakantie op de Veluwe te beleven!

Huur uw vakantiehuisje op de Veluwe

Onze vakantiehuizen op de Veluwe zijn eenvoudig online te boeken! Boek uw vakantiehuisje op de Veluwe vandaag nog, door direct te reserveren. Mocht u vragen hebben over een vakantiehuisje, over activiteiten op de Veluwe of over ons park, neem dan contact met ons op: bel naar 0318 – 596111 of vul het contactformulier in. We zien u graag terug in een vakantiehuisje op Droompark De Zanding op de Veluwe!