vakantie

Familieweekend, vriendenweekend of iets te vieren?

Vind jouw groepsaccommodatie in Noord-Holland, op de Veluwe of in Limburg!

Een familieweekend, een weekend met vrienden of collega's? Op onze parken vind je diverse groepsaccommodaties, geschikt voor 12 tot 24 personen. Er is erg veel keuze, dus kijk gerust eens rond, hieronder vind je de parken waar je terecht kunt. Een greep uit onze mogelijkheden.

Natuurlijk helpen we je ook graag verder en denken we graag met je mee. Neem vooral contact op met onze boekingscentrale, onze medewerksters kunnen je alles vertellen!

Boek jouw groepsaccommodatie op één van onderstaande Droomparken:

Groepsaccommodatie boeken

Ben je op zoek naar een mooi vakantiepark in Nederland om een groepsaccommodatie te boeken, dan ben je bij Droomparken aan het juiste adres. Onze luxe vakantieparken liggen op de mooiste plekjes in Nederland, van de Veluwe tot Limburg of Noord-Holland. Ontdek op onze website alle mogelijkheden.

Waarom boek je een groepsaccommodatie bij Droomparken?

  • woningen zijn voorzien van alle luxe en gemak
  • geschikt voor 12 tot 24 personen
  • vakantieparken zijn een perfecte locatie voor jong en oud
  • geniet van de rust en ruimte, het buitenleven en elkaar
  • geschikt voor families, vriendengroepen, verenigingen, zakelijke groepen etc.

Als je een weekend, midweek of langer weg wilt, ben je bij Droomparken aan het juiste adres. Onze sfeervolle groepsaccommodaties zijn comfortabel ingericht met goede bedden en alle comfort dat je mag verwachten. Op de parken hoeft niemand zich te vervelen, want hier is altijd wel iets te doen. Zwemmen, naar de sauna of uit eten in het restaurant is op de meeste parken mogelijk. Omdat de parken midden in de natuur liggen, zijn fietstochten of wandelingen ook altijd een aanrader.

Desgewenst adviseren we je ook over andere mogelijkheden die je tijdens je verblijf kunt doen zoals actieve of culturele uitjes in de buurt van het Droompark van je keuze. Maak zeker gebruik van onze ervaring als je een groepsuitje aan het plannen bent, we kunnen je wellicht verrassen met leuke activiteiten die je tijdens je verblijf in je Droomparken groepsaccommodatie kunt ondernemen.

We denken graag met je mee. Neem zeker contact op met onze boekingscentrale voor al jouw vragen.

Groepsaccommodatie Droomparken

Zoek je een groepsaccommodatie op de Veluwe?
Deze mooie villa vind je op Droompark De Zanding.

Nu bekijken