Ontdek de veelzijdigheid van onze Droomparken in Noord-Holland

Droomparken in Noord-Holland: Spaarnwoude en Buitenhuizen

Midden in de natuur van recreatiegebied Spaarnwoude, op 20 minuten afstand van zowel het strand als de bruisende binnenstad van Amsterdam, daar ligt Droompark Buitenhuizen. Dat geeft je wel heel veel vrijheid om je vakantie in te vullen zoals jij dat wilt. Het vakantiegevoel hangt in de lucht op en rond Droompark Buitenhuizen!

Boek je vakantie op Droompark Buitenhuizen

Naast Droompark Buitenhuizen grenst er nog een mooi vakantiepark aan Natuurgebied Spaarnwoude, Droompark Spaarnwoude! Dit gebied nodigt echt uit tot wandelen, fietsen, zwemmen en meer. Maar ook hier mag een dagje Amsterdam natuurlijk niet ontbreken. Een heerlijke omgeving met veel natuur bij recreatiegebied Spaarnwoude in Noord-Holland, niet ver van Schiphol Airport, een omgeving met weidse polders en bossen.

Boek je vakantie op Droompark Spaarnwoude

Omgeving Buitenhuizen

Of je nu wilt varen, fietsen, wandelen of een dagje uit met het gezin, in de omgeving van Droompark Buitenhuizen is genoeg te doen! Klik op de button voor meer informatie.

Meer informatie

Omgeving Spaarnwoude

Musea, een dagje Haarlem of Amsterdam, of een dierentuin. Ook in de omgeving van Spaarnwoude is genoeg leuks te ontdekken. Klik op de button voor meer informatie.

Meer informatie