alle accommodaties

Unieke smarthomes | Type TH

Tiny House

Aantal personen: 2/Aantal slaapkamers: 1

Minder huis, meer leven

De Tiny House Movement is een sociale stroming die een eenvoudiger, maar betekenisvoller leven promoot. Het motto is: “Minder huis, meer leven.” Onze Tiny Houses liggen tegenover de ingang van het Nationale Park de Hoge Veluwe en op steenworp afstand van Arnhem. Een overnachting hier brengt je dichterbij de natuur en biedt alle mogelijkheden van een stad! 

De Tiny House is slim en sfeervol ingericht met veel natuurlijke invloeden. Het huisje beschikt over alle voorzieningen die je je wenst. Samen met andere Tiny Houses grenst het huisje aan een openlucht binnenplaats met een vuurplaats, loungebanken, en een heerlijke (gedeelde) hottub! Het hout wat je nodig hebt voor de vuurplaats en hottub, kun je bij de lobby kopen, dat hoef je natuurlijk niet zelf mee te nemen. 

Kijk hier voor alle informatie over het gebruik van de gedeelde hottub. 

Het Tiny House is voorzien van:

  • Een tweepersoonsbed;
  • Een badkamer met douche en toilet;
  • Een keuken met combimagnetron, kookplaat, koelkast, koffiezetapparaat(Senseo) en waterkoker.

*Het hout wat je nodig hebt voor de barbecue en hottub kun je bij de lobby kopen, dat hoef je natuurlijk niet zelf mee te nemen.

WoningBijzonderheden
TH11Woning beschikt over extra 'kamer' / werkplek. Woning beschikt over Nespresso apparaat en melkopschuimer en eigen parkeerplek

De woningen kunnen verschillen van interieur en daarom afwijken van de getoonde foto's. Elke woning is uniek! Kies één van de woningen die je graag wilt boeken, bij "locatie kiezen" tijdens het online boeken. Wanneer je geen locatiekeuze maakt, krijg je een van de beschikbare woningen uit dit type. Wil je nog wat vragen of kunnen wij jou ergens anders mee helpen? Bel dan even naar de boekingscentrale via het telefoonnummer 088-055 1500.