Last-minute vakantie Nederland

Wil je een last-minute vakantie in Nederland boeken? Kom dan naar een van onze 15 luxe Droomparken in eigen land. Of je nou naar de kust, de Veluwe of Noord-Limburg wilt, er is vast een Droompark die aan jouw wensen voldoet! Op onze parken kun je zowel kamperen als een huisje huren. Waar ga jij last-minute vakantie in Nederland vieren?

Onze regio’s

Je vindt onze Droomparken verspreid over diverse regio’s: de Zeeuwse kust, Noord-Holland, de Veluwe en Noord-Limburg. Zo kun je de mooiste plekjes in eigen land ontdekken.

Geniet je van de Zeeuwse mosselen, muziek en het strand? Kom dan naar onze Droomparken aan de Zeeuwse kust: Bad Meersee en Schoneveld. Hier kun je genieten van zon, zee en strand bij bekende Zeeuwse badplaatsen. In Zeeland kun je ook leuke steden zoals Middelburg en Vlissingen bezoeken. Cultuurliefhebbers vinden in Middelburg het Zeeuws Museum en bij Neeltje Jans en Watersnoodmuseum over de watersnoodramp van 1953. Maar ook wandelaars en fietsers komen hier volop aan hun trekken. Vecht tegen de wind op de Zeeuwse dijken, maak een strandwandeling of ontdek het grootste nationale park van Nederland: Nationaal Park Oosterschelde.

Wil je graag Noord-Holland ontdekken? Dat kan vanaf onze Droomparken Molengroet, Buitenhuizen, Spaarnwoude en Enkhuizer Strand. Als je graag aan het strand ligt en samen met je kinderen zandkastelen bouwt, ben je bij Droompark Enkhuizer strand aan het juiste adres. Wil je juist liever meerdere dagen door Amsterdam slenteren? Kies dan voor Buitenhuizen of Spaarnwoude, die allebei in de buurt van de hoofdstad liggen. Watersporters komen juist aan hun trekken bij Droompark Molengroet, dat in het waterrecreatiegebied Geestmerambacht ligt. Hier vindt je overigens ook veel mooie fiets- en wandelroutes langs het meer en door de bossen.

Voor een vakantie in de bossen moet je juist niet naar Limburg, maar naar de Veluwe komen. Ontdek de rust en de natuur van de Veluwe op onze Droomparken Bad Hoophuizen, Bad Hulckesteijn, Beekbergen, Bospark Garderen, De Zanding, Hooge Veluwe, Marina Strandbad en Zuiderzee. Deze vind je verspreid over de hele Veluwe. Marina Strandbad ligt bijvoorbeeld op de grens met de Achterhoek, zodat je binnen no-time in gezellige steden als Doetinchem en Zutphen bent. Natuurlijk kun je op de Veluwe veel wandel- en fietspaden vinden. Ontdek de bossen, heidevelden en natuurlijk allerlei wilde dieren in dit beschermde natuurgebied. Wil je juist wat cultuur snuiven? Bezoek dan een van de Veluwse steden of ga naar een museum. Bijvoorbeeld het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem of het Kröller-Müller museum voor moderne kunst in Otterlo. Voor iedereen wat wils!

Voor een vakantie in Noord-Limburg ga je naar Droompark Maasduinen. Dit ligt vlakbij nationaal park De Maasduinen, waar je urenlang kunt wandelen, fietsen en paardrijden. Limburg is de bourgondische provincie van Nederland en dat merk je ook bij alle restaurants in de buurt.

Bekijk hier alle parken

Wat staat je op de Droomparken te wachten?

Bij Droomparken kun je dus op vakantie in je favoriete regio. Maar wat staat je eigenlijk op onze vakantieparken zelf te wachten? Sowieso heb je op elk vakantiepark toegang tot gratis Wifi. Handig als je even een vakantiefoto wilt delen of juist iets over de omgeving wilt opzoeken. Uiteraard kun je met al je vragen en problemen ook altijd bij de receptie terecht. Wij helpen je graag!

Verder wordt op alle Droomparken een speciaal animatieprogramma georganiseerd voor je kinderen. Zij worden in de zomervakantie vermaakt door onze animatieteams met allerlei spelletjes, knutselen, sporten en nog veel meer. Zo maken ze snel nieuwe vriendjes en zullen ze zich geen moment vervelen! Dat geldt ook buiten de schoolvakanties, want op onze speeltuinen en sportvelden kunnen ze altijd ravotten.

Waterliefhebbers komen eigenlijk op elk Droompark wel aan hun trekken, maar op verschillende manieren. Bad Meersee en Schoneveld liggen natuurlijk vlak bij de Zeeuwse kust, zodat je binnen enkele minuten al de zee in kunt duiken of kunt surfen – als je tenminste een surfplank meeneemt. Veel andere Droomparken hebben een buitenzwembad en zelfs een welnesscentrum met stoombad en Finse sauna.

Kom je kamperen of een huisje huren?

Voor zowel kampeerders als vakantiegangers die graag in een bungalow verblijven, hebben wij een ruim aanbod. Op de Droomparken Enkhuizer Strand, Maasduinen, De Zanding, Marina Strandbad en Bad Hoophuizen kun je komen kamperen. We hebben gewone kampeerplaatsen, luxe kampeerplaatsen en speciale plekken voor campers.

Kom ook kamperen

Zit je toch liever in een huisje? Dan kun je kiezen uit:

  • Onze chalets voor 2, 4 of 6 personen. Die kun je op elk Droompark boeken.
  • Onze cubes voor 4, 6, 8 of zelfs 10 personen. Groepen van 8 of 10 personen kunnen kiezen uit onze cubes op Droompark de Zanding en Bad Hulckesteijn.
  • De villa’s voor groepen tot 24 man. Deze variëren in grootte en staan op de Droomparken Molengroet (16 personen), Bad Hulckesteijn (tussen de 8 en 18 personen), Bad Hoophuizen (tussen de 8 en 16 personen), Beekbergen (tussen de 8 en 24 personen), De Zanding (tussen de 8 en 20 personen), Hooge Veluwe (8 personen) en Maasduinen (12 personen).
  • De tiny houses voor 2 of 4 personen. Ook deze vind je niet op alle Droomparken, maar wel op: Buitenhuizen, Marina Strandbad, Bad Hoophuizen, Beekbergen, De Zanding, Hoge Veluwe en Maasduinen.
  • Onze studio’s voor een romantisch weekendje met z’n tweetjes. Deze knusse huisjes kun je boeken bij Droompark Bad Hulckesteijn, De Zanding, Hooge Veluwe en Schoneveld.

Boek hier jouw favoriete huisje

Jouw last-minute vakantie Nederland boeken

Heb je ook zo’n zin om de mooiste regio’s van Nederland vanuit een kampeerplek of huisje op onze Droomparken te ontdekken? Boek dan hier je last-minute vakantie Nederland!

Last-minute vakantie Nederland boeken