alle accommodaties

Unieke smart homes | Type TH2

Tiny House

Aantal personen: 2/Aantal slaapkamers: 1

Minder huis, meer leven

De Tiny House is een prachtige woning die een eenvoudiger, maar betekenisvoller leven promoot. Het motto is: “Minder huis, meer leven.” De Tiny Houses liggen vlak bij aan de Ijssel. Een overnachting hier brengt je dichterbij de natuur.

De Tiny House is slim en sfeervol ingericht met veel natuurlijke invloeden. Het huisje beschikt over alle voorzieningen die je wenst. Samen met andere Tiny Houses grenst het huisje aan een openlucht binnenplaats met loungebanken en diverse hangmatten.

De Tiny House is voorzien van:

  • Een tweepersoonsbed;
  • Een badkamer met douche en toilet;
  • Een keuken met wasbak, kookplaat, koelkast, combi-magnetron, senseo en waterkoker;
  • Pelletkachel 
  • Zonnig gelegen terras met 2-persoons tuinset.

Graag informeren wij jou dat ons park (deels) nog in ontwikkeling is en hierdoor bouwwerkzaamheden plaatsvinden. Helaas is het mogelijk dat je hier overlast van ondervindt als je in een Tiny House verblijft. Uiteraard doen wij ons uiterste best om de overlast zo veel mogelijk te beperken en jouw vakantiepret er niet door te laten verminderen. Mocht het zo zijn dat je wel overlast hebt, geef dit aan bij de lobby en we gaan samen op zoek naar een passende oplossing voor jou!

De woningen kunnen verschillen van interieur en exterieur en daarom afwijken van de getoonde foto's. Elke woning is uniek! Kies één van de woningen die je graag wilt boeken, of juist liever niet wilt boeken, bij de optie "locatie kiezen" tijdens het online boeken. Wanneer je geen locatiekeuze maakt, krijg je een van de beschikbare woningen uit dit type. Heb je nog vragen of kunnen wij jou ergens anders mee helpen? Neem dan contact op met de boekingscentrale via het telefoonnummer 088-055 1500.