droomparken.nl

Geen idee is te gek

Bij Droomparken bruisen we van de ideeën en inspiratie, en eigenlijk is niks ons te gek. Lees verder en laat het ons vooral weten als jij ook nog een leuk idee voor ons hebt.

Onze Missie & Visie

ONZE MISSIE:

(Waarom doen we wat we doen)

Even lekker weg. Wij bieden daar de ideale omgeving en services voor, passend bij jouw wensen.”

ONZE VISIE:

(Gewenste situatie)

Droomparken is een ideale omgeving om even lekker weg te zijn.

Onze Kernwaarden

Professionele leiding

Verantwoordelijk: Wij tonen ons verantwoordelijk voor onze medewerkers, ons handelen en onze resultaten.

 • Wij handelen open, eerlijk en met wederzijds respect;
 • Wij handelen met zorg en toewijding;
 • De beleving voor onze recreanten en onze beleggers blijft ons toetsingskader.

Gepassioneerd: Wij hebben de absolute wil om alles in het werk te stellen om maximaal plezier en succes te bereiken voor onze medewerkers, onze recreanten en onze beleggers.

 • Wij spreken met trots en plezier over ons werk;
 • Wij handelen actief, vooruitstrevend en betrokken;
 • Behaalde successen versterken onze gedrevenheid om de doelstellingen van onze klanten en onszelf te realiseren.

Productclassificatie

Kwaliteit: Wij voldoen ruimschoots aan de verwachtingen, wensen en behoeften van de klant.

 • Voor onze producten kiezen wij de beste materialen;
 • Onze kennis en vakmanschap zijn voelbaar in de uitwerking van onze producten.

Exclusiviteit: Wij bieden een verfijnd product.

 • Wij zijn innoverend in het doorontwikkelen van ons product;
 • Wij selecteren parken op bijzondere locaties.

Creativiteit: Wij denken buiten gebaande paden.

 • Wij beperken ons niet tot onze eigen ideeën;
 • Wij spiegelen onze producten aan trends uit andere vakgebieden.

Klantbeleving

Betrouwbaarheid: Wij staan voor onze beloften en doelstellingen.

 • Wij anticiperen op de wensen van en voordelen voor onze klant;
 • Je kunt van ons op aan.

Gevoelsbeleving: Wij zorgen ervoor dat onze medewerkers, onze klanten en onze beleggers zich bij ons thuis voelen.

 • Wij gaan voor een optimale sfeer en resultaat;
 • Wij luisteren graag naar onze klant.

Met elkaar

Droomparken hecht groot belang aan een zo goed mogelijke verstandhouding met de eigenaren van recreatiewoningen. Naast het persoonlijk contact tussen werknemers van Droomparken en eigenaren is het van belang dat vertegenwoordigers van beide partijen regelmatig op gestructureerde wijze  met elkaar van gedachten kunnen wisselen.

Onafhankelijk

Om dit op onafhankelijke wijze in goede banen te leiden is de Stichting Droomparken Adviespanel opgericht. Deze zelfstandige stichting heeft als doel het organiseren van gewenste adviespanels, waarin het uitwisselen van ideeën over vooraf bepaalde onderwerpen centraal staat.

Verhuurpanel

Een voorbeeld hiervan zijn de bijeenkomsten van het Verhuurpanel waarin verhurende eigenaren van alle parken zijn vertegenwoordigd. Twee maal per jaar gaat het Verhuurpanel onder leiding van een externe voorzitter in overleg met leden van het Droomparken management over onderwerpen die van belang zijn voor de verhuur van recreatiewoningen op de Droomparken.

Kampeerpanel

Een ander panel is het kampeerpanel, waarbinnen overlegd zal worden over items die uitsluitend gaan over kamperen bij Droomparken.

Secretariaat

Het secretariaat van de Stichting Droomparken Adviespanel  is bereikbaar via mevrouw Berma Los (b.los@droomparken.nl)

Servicedesk eigenaren

Daarnaast kent Droomparken nog meer overlegmomenten waaronder frequent overleg tussen het management en vertegenwoordigers van parkverenigingen. Hiermee bent u altijd verzekerd van een helder, transparant en evenwichtig contact. Mocht er wat zijn, dan kunt u als eigenaar natuurlijk altijd rechtstreeks contact zoeken met onze klantenservice via eigenaren@droomparken.nl

Make-a-Wish

Make-A-Wish Nederland vervult de liefste wens van kinderen in de leeftijd van 3 tot 18 jaar met een levensbedreigende ziekte. Het vervullen van een allerliefste wens heeft op ieder kind een bijzonder effect, maar op kinderen met een levensbedreigende ziekte in het bijzonder. Het geeft deze kinderen, die vanwege hun ziekte te vaak vooral patiënt zijn, de kracht om kind te zijn. Het verwezenlijken van een droom kan voor hun toekomst een wereld van verschil betekenen.

Droomparken draagt bij aan de wensvervulling van deze kinderen door het aanbieden van een ‘even lekker’ moment.

Klik hier om naar de website van Make-A-Wish Nederland te gaan en meer over deze stichting te weten te komen!

Amsterdam City Swim

Amsterdam City Swim is een uniek, impactvol en sociaal zwemevenement dat jaarlijks plaats vindt in de Amsterdamse grachten. Het doel achter dit evenement is om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de stichting ALS; een stichting dat aandacht wil creëren voor de ziekte ALS en wetenschappelijk onderzoek doet naar deze ongeneeslijke zenuw- en spierziekte. Iedereen kan onderdeel zijn van dit unieke evenement door zelf de gracht in te duiken en/of te doneren.

Kom meer te weten over de Amsterdam City Swim, klik hier voor hun website!

Nationaal Park de Hoge Veluwe

In de nabijheid van onze Droomparken De Zanding in Otterlo, Hooge Veluwe in Arnhem, Bospark Garderen in Garderen en Droomparken Beekbergen in Beekbergen, ligt het 5.400 ha grote Nationale Park De Hoge Veluwe. Het is één van de bekendste Nationale Parken van Nederland. Wat het park zo uniek maakt is de combinatie van natuur (met hoge biodiversiteit), cultuur (drie musea: Jachthuis, Museonder, Kröller-Müller Museum) en architectuur (20 Rijksmonumenten). Verder staat het park bekend om het gratis gebruik van haar 1.800 witte fietsen en de gratis toegang voor alle bassischolen in Nederland ter bevordering van natuureducatie. Per jaar bezoeken bijna 600.000 mensen Het Nationale Park De Hoge Veluwe. 

De inkomsten die Het Nationale Park de Hoge Veluwe verkrijgt - met name uit entreegelden, gezien het een particulier natuurgebied is en daarom geen jaarlijkse structurele bijdrage vanuit de overheid ontvangt - gaan vooral op aan het beheer, behoud en onderhoud van de natuur. Het overige deel uit de inkomsten wordt gebruikt als investering voor een duurzame toekomst van het park. Droomparken draagt bij door actief de kaartverkoop van Het Nationale Park De Hoge Veluwe onder haar bezoekers te promoten. Momenteel denkt Droomparken nog na over andere manieren waarop het park gesteunt kan worden. 

Klik hier om naar de website van Het Nationale Park de Hoge Veluwe te gaan voor meer informatie.

Creativiteit, inspiratie & lef

Creativiteit, inspiratie en lef vormen vaak de bouwstenen van een goed draaiende organisatie. En hoe graag een ondernemer deze volle accu aan inspiratie en creativiteit ook wil behouden, de beslommeringen en drukte van alledag maakt dat hij en zijn organisatie langzaam deze bouwstenen uit het oog verliezen...

Zakelijke events bij Droomparken

Vergaderingen: complexe zaken te bespreken? Dit wordt aantrekkelijker en aangenamer in een andere omgeving dan uw eigen. DroomParken biedt u tal van mogelijkheden.

Brainstormsessies

Creatieve ideeën ontstaan eerder in een creatieve omgeving. De locaties van Droomparken bieden deze creatieve en inspirerende omgeving.

Incentives

Wilt u uw medewerkers, klanten of andere connecties eens belonen voor het harde werken of het jarenlange vertrouwen? Geef ze dan eens een extra stimulans met een incentive bij Droomparken.

Lange termijn verhuur

Expertise van buitenaf binnen gehaald of tijdelijk een medewerker van een andere locatie bij u aan het werk? Biedt hem of haar extra comfort en vrijheid met een tijdelijk eigen onderkomen op één van onze Droomparken.

Personeelsfeesten

Je wilt een personeelsfeest organiseren voor jouw bedrijf, maar geen tijd om het regelen? Laat het dan over aan Droomparken en alles wordt voor je geregeld.

Teambuilding

Je kunt de samenwerking binnen jouw team nog meer versterken door een dag vol activiteiten te plannen waar je vooraf nog nooit aan gedacht heeft. Droomparken kan de gehele dag voor je verzorgen.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie of een offerte op maat van een zakelijk event bij Droomparken, mail dan naar zakelijk@droomparken.nl.

Bram's Bever Bende

Het Droomparken recreatieteam zorgt voor een gezellig programma vol leuke sport- en spelactiviteiten. Deze activiteiten zullen alleen plaatsvinden tijdens de volgende schoolvakanties en feestdagen: Pasen, Meivakantie, Hemelvaart, Pinksteren en in het hoogseizoen van 06/07 tot 03/09. Bram de Bever en zijn vriendjes zullen uiteraard aanwezig zijn en maken er een dolle boel van!

Wie is Bram?

Bram komt uit Droomeiland. Droomeiland ligt midden in de grootste zee die er bestaat. De zon schijnt altijd en er groeien de heerlijkste vruchten. 

De Dromers

Wanneer de Dromers zin hebben in regen of sneeuw dan dromen ze dat gewoon. Dag in, dag uit dromen de Dromers over vrolijke, grappige en spannende avonturen. Tijdens het eten en drinken vertellen zij elkaar over hun dromen alsof ze alles ook werkelijk beleefd hebben. Daarna droomt het luie volkje vrolijk verder.

Weg van Droomeiland!

Dit lijkt misschien allemaal heel leuk, maar eigenlijk is het best saai. “Ik zou zo graag de avonturen uit mijn dromen echt willen meemaken,” dacht Bram vaak. Maar dat vonden zijn Droomvriendjes erg vermoeiend. “We gaan er gewoon over dromen!” antwoordden ze dan. Bram werd er elke dag verdrietiger van. Hij wilde eigenlijk weg van Droomeiland, maar hij had geen boot. Bovendien, waar moest hij heen?

Wat is dat nou?

Op een dag zat Bram aan het strand en droomde over een plek waar al je dromen werkelijkheid worden. Plotseling werd zijn droom ruw verstoord door een stuk papier dat met een forse windvlaag precies in zijn gezicht werd geblazen. “Wat is dat nou?” riep Bram verbaasd. Hij bekeek het papier en kon zijn ogen niet geloven! “Dit is precies de plek waarover ik heb gedroomd! Droomparken in Nederland. Daar ga ik naar toe!”

In het écht!

Enthousiast liet hij het papier aan zijn Droomvriendjes zien. “Willen jullie mij helpen een boot te bouwen?” “Wij gaan er gewoon over dromen,” was hun enige reactie. Bram gaf het op en bouwde van aangespoelde stukken hout en zeildoek zijn eigen bootje. Even twijfelde hij nog, maar nam toen een kloek besluit.  “Ik ga!” riep hij. Nu woont Bram bij ons op DroomParken en maakt hij elke dag de wildste avonturen mee. En dit keer écht! Niet meer in zijn dromen, maar in het écht!

Vakantie zonder zorgen met Comfortzorg

Vakantie is pas echt vakantie wanneer u zich nergens zorgen over hoeft te maken. Niet over het verblijf, het beddengoed of de schoonmaak. Over uw eigen zorg, wilt u zich al helemaal geen zorgen maken. U bent bij Droomparken aan het juiste adres! Bij Droomparken wordt u met zorg ontvangen en waar nodig met zorg begeleid of ondersteund door Comfortzorg. Op al onze parken bieden wij u zorg op maat aan met de jarenlange ervaring van zorgorganisatie Comfortzorg. Comfortzorg is de grootste en meest ervaren organisatie op het gebied van zorg- en dienstverlening op vakantieadressen. Comfortzorg biedt verpleging, verzorging en begeleiding op al onze Droomparken. Alles wat thuis mogelijk is, kan ook op een Droompark worden geregeld. Met Comfortzorg en Droomparken bent u zeker van een vakantie met betrouwbare zorg!

Zorgeloos genieten van vakanties in Nederland

Het kan bijvoorbeeld gaan om hulp bij wassen en aankleden, verzorging en verpleging, hulp bij sondevoeding en katheriseren, wondverzorging, hulpmiddelen in uw accommodatie of begeleiding bij activiteiten/uitstapjes. Maar ook hulp bij speciale wensen tijdens u vakantie behoort tot de mogelijkheden. Samen met Comfortzorg wordt er bekeken hoe deze vakantiewensen gerealiseerd kunnen worden. Zo kunt u zorgeloos genieten van uw vakantie midden in de prachtige Nederlandse natuur.

Hoe ontvangt u zorg op uw vakantie bij Droomparken?

U boekt de accommodatie bij één van de Droomparken. Vervolgens neemt u telefonisch (T. 088-055 1500) of via het contactformulier contact met ons op en vermeldt u dat u graag zorg van Comfortzorg tijdens uw verblijf wilt ontvangen. Vermeld daarbij uw naam, het gekozen DroomPark en uw reserveringsnummer.  Onze medewerkers geven uw gegevens door aan Comfortzorg en Comfortzorg neemt vervolgens weer contact op met u om de gewenste zorg en/of hulpmiddelen te bespreken.

Kosten

Comfortzorg brengt éénmalig bemiddelingskosten in rekening. Ontvangt u volgens de AWBZ (thuis) zorg, dan heeft u hiermee een geldige indicatie voor zorg op uw vakantieadres. De zorg is voor u gratis, op de reguliere eigen bijdrage na. Uiteraard is het ook mogelijk dat u de zorg zelf bekostigt, al dan niet uit een Persoonsgebonden Budget (PGB). U ontvangt dan voorafgaand aan uw vakantie een offerte met de kosten voor de benodigde zorg. Heeft u geen van beide bovenstaande voorzieningen dan is er altijd de mogelijkheid om particulier zorg in te kopen.

Aangepaste accommodaties

Droomparken heeft op een aantal parken speciaal aangepaste accommodaties. Het aanbod verschilt per park. Voor het exacte aanbod en de mogelijkheden kunt u daarom het best contact opnemen via zorg@droomparken.nl of via het contactformulier.

Vakantie op de Veluwe met zorg op maat!

Droompark Beekbergen biedt in samenwerking met AuMaZorg uit Almere een unieke vorm van vakantie voor gezinnen met kinderen die een stoornis hebben binnen het spectrum autisme. Binnen het Persoonsgebonden Budget is het nu mogelijk tijdens een verblijf op de Veluwe begeleiding van AuMaZorg in te schakelen. De begeleiding richt zich op bijvoorbeeld opvang van de kinderen bij aankomst en vertrek. Ook zijn er recreatieve pakketten samengesteld met leuke activiteiten als een speurtocht, knutselen of een bezoek aan een attractie.

AuMazorg

AuMaZorg richt zich op gezinnen met een kind of tiener met een stoornis binnen het spectrum autisme of aanverwant (ADHD/NLD/ODD/MCDD). AuMaZorg is 5 jaar geleden ontstaan vanuit de grote zorgvraag van ouders voor deskundige begeleiding in het gezinsleven, ook tijdens vakantieperiodes. Door een samenwerkingsverband aan te gaan met Droompark Beekbergen, voorzien de twee organisaties nu in de behoefte aan een ontspannen vakantie met zorg op maat. Aankomst-, vertrek-, of avondbegeleiding en diverse recreatiepakketten bieden voor elk wat wils. De flexibele zorg is bovendien mogelijk binnen het Persoonsgebonden Budget van het kind met de zorgvraag, maar kan tevens gelden voor zijn of haar broertjes en zusjes.

Droompark Beekbergen

Op Droompark Beekbergen zijn de faciliteiten, omgeving en stenen recreatievilla’s uitermate geschikt voor gezinnen met kinderen met een stoornis binnen het spectrum autisme of aanverwant. Een overdekt zwembad, ruime villa’s met alle comfort zoals drie slaapkamers, een moderne keuken, grote badkamer en zowel binnen als buiten een openhaard. Het park grenst direct aan 20 hectare bos voor lange wandelingen en speelplezier. 

Indien u graag gebruik zou willen maken van onze zorgvoorzieningen tijdens uw vakantie, dan kunt u dit ook online zeer gemakkelijk bijboeken. Bij het boeken van uw vakantie, kunt u bij de extra optie “Ik wil graag zorg/begeleiding van AuMaZorg bijboeken” aanvinken. AuMaZorg zal dan contact met u opnemen om de gewenste zorg/begeleiding met u te bespreken en te regelen.

Klik hier om het zorgpakket van AuMaZorg te bekijken.
Klik hier om beschikbaarheid na te kijken of te reserveren.

Contact

Heeft u een vraag of wilt u graag een vakantie met zorg bij ons boeken? Vult u dan het contactformulier in, dan overleggen we graag persoonlijk met u.