home

Midden in het sprankelende waterrecreatiegebied

Ontdek het warme hart van Noord-Holland

Droompark Molengroet ligt midden in het warme hart van Noord-Holland. Geniet van de schitterende natuur, prachtige stranden en leuke dorpjes en steden in de directe omgeving. Wij hebben een aantal superleuke activiteiten in de omgeving voor je geselecteerd. Hier krijg je gegarandeerd weer frisse energie van!

Keuze genoeg

9r5a8552
Water & Fun
Droompark Molengroet
Buitenzwembad
Zwemmen in de buitenlucht. Het geeft je energie en een lekkere positieve boost. Kortom je wordt er gewoon vrolijk van. Waag dus snel die sprong in het diepe!
Dsc05645
Met de kids
Kinderboerderij
Lekker knuffelen met schattige konijntjes, vrolijke geitjes en wollige schapen. Er verschijnt hoe dan ook een grote glimlach op je gezicht met al die leuke dieren om je heen.
Kaasmarkt
Ontdek
Alkmaar
Alkmaar
Alkmaar heeft een prachtig centrum vol monumenten, grachten, winkels, musea en terrassen. Het heeft eigenlijk alles wat je zoekt! De wereldberoemde kaasmarkt wordt jaarlijks bezocht door mensen van over de hele wereld.
9r5a8262
Ontdek
Noord-Scharwoude
Geestmerambacht
Geestmerambacht is een recreatiegebied vlakbij Alkmaar. Ontvlucht even de drukte van de grote stad en kom tot rust bij deze mooie uitgestrekte recreatieplas.
Het klimduin
Ontdek
Schoorl
Duinen van Schoorl
Het is even een flinke klim, maar dan heb je ook wat. De Schoorlse Duinen staat bekend als Nederlands breedste duingebied in de kop van Noord-Holland. Beklim hier de hoogste duinen van het land en geniet.
20180626tgi1hourcruise034-41902hoofdbeeld
Ontdek
Amsterdam
Lovers Canal Cruise
Deze comfortabele rondvaartboot voert je over de in de Gouden eeuw gegraven grachten, welke sinds 2010 erkend zijn als UNESCO Werelderfgoed!
20180613thgripleys020-49095-hoofdbeeld
Ontdek
Amsterdam
Ripley's Believe It or Not! Amsterdam
Van een robot van 7 meter tot de meest bizarre records: je vindt het allemaal in het "gekste" museum van Amsterdam. Ripley’s museum heeft een collectie van meer dan 600 unieke stukken en laat het ongelooflijke zien.
180508llu4861hoofdbeeld
Ontdek
Schiphol Airport
Schiphol Experience
Leer alles over de terminals, het banenstelsel, de vliegroutes, de bagage-afhandeling en de vogelwacht. Niets zal aan de verbeelding worden overgelaten. De rondleiding duurt ongeveer een uur en begint en eindigt op Schiphol
Hond mee op vakantie
Outdoor
Droompark Molengroet
Met je hond
Natuurlijk is je hond ook welkom op ons park! En dat blokje om dat je iedere dag met je hond loopt hebben jullie inmiddels al wel gezien. Des te leuker om een keer een van de vele prachtige boswandelroutes af te leggen nabij onze parken.
Karten
Actie in de tent
Amsterdam
Karten
Scheur met hoge snelheden over het verrassende en uitdagende circuit in Silverstone. Begeef je in een futuristische wereld en daag elkaar uit op de 552 meter lange baan!
Actie in de tent
Heerhugowaard
Jumpcity
Jumpcity is een super toffe plek vol reflecterende neon trampolines. Kinderen kunnen hier zelfs lessen volgen om hun jumpskills tot een hoger niveau te tillen. De coolste jumps leer je hier!
Kaasmarkt-hoofdbeeld
Dagjes uit met korting
Alkmaar Cheese Cruise
Geniet op vrijdags van de kaasmarkt en maak je dag compleet met een rondvaart door Alkmaar. De boot vertrekt net zoals de kaasmarkt van het Waagplein in Alkmaar
Aviodromecockpitlr-hoofdbeeld
Dagjes uit met korting
Lelystad
Luchtvaartmuseum Aviodrome
Ontdek een wereld vol avontuurlijke vliegtuigactie voor jong en oud in Luchtvaartmuseum Aviodrome! Het museum staat volledig in het teken van 100 jaar burgerluchtvaart. Bewonder meer dan 100 oude en nieuwe vliegtoestellen binnen en in de buitenlucht.
20180807bodyworlds086-44437
Dagjes uit met korting
BODY WORLDS
Maak kennis met BODY WORLDS Amsterdam. Wereldwijd hebben de exposities al meer dan 40 miljoen bezoekers getrokken.
Apeneiland-dierenpark-amersfoorthoofdbeeld
Dagjes uit met korting
Amersfoort
Dierenpark Amersfoort
Dierenpark Amersfoort is de dierentuin voor Kinderen. Kijk je ogen uit bij alle dierbewoners en leef je uit in het bos. Wandel over de paden of waag je aan een avontuurlijk klimparcours dat door het hele park heen loopt.
4-excellence-in-executionnb2a4405-1
Dagjes uit met korting
Amsterdam
House of Bols
House of Bols neemt haar bezoekers mee op een spectaculaire en unieke reis door de 'World of Cocktails’, waarbij alle zintuigen worden geprikkeld, ontdek de geheimen van alle 42 Bols likeuren en Bols jenevers.
Demonstratieveiling
Dagjes uit met korting
Museum Broekerveiling
Kom varen, veilen en genieten van een SuperKOOL dagje uit bij Museum BroekerVeiling, de oudste doorvaarveiling ter wereld!
Zwembad4
Dagjes uit met korting
Optisport Zwembad de Waterhoorn
Kom zwemmen in het leukste bad van de regio. Relax in ons bubbelbad, roetsj van de rivier of glij van de glijbaan: Plezier is verzekerd!
2015-06-10-zwembad2-hoofdbeeld
Dagjes uit met korting
Select Wellness Group
Een dag ontspannen, wegdromen en helemaal tot rust komen. Dat wilt u toch ook? Met keuze uit meer dan 20 wellnesslocaties, is ook voor u een dag wellness dichtbij.
Smidtje-haarlem-26hoofdbeeld
Dagjes uit met korting
Smidtje Canal Cruises
Ontdek samen met uw gezelschap Haarlem vanaf het water! Aan boord van een van onze schepen geniet u van vele mooie bezienswaardigheden die Haarlem te bieden heeft.
Torenrijk-speelpark-deswaanhoofdbeeld
Dagjes uit met korting
Speelpark de Swaan
Samen buitenspelen in vijf speeltuinen, meezingen in Liedjesland, skelteren, waterfietsen en er zijn twee mega springkussens voor megahoog springplezier.
This-is-holland-31-klein-formaat
Dagjes uit met korting
This is Holland
THIS IS HOLLAND: EEN UNIEKE 5D ATTRACTIE IN AMSTERDAM! Altijd al gedroomd over Nederland te vliegen? Nu kan het!
Impressie2-hoofdbeeld_5d5a783763e11
Dagjes uit met korting
Zaans Museum
Beleef een uniek stukje Holland op de Zaanse Schans! Ga voor gemak met de Zaanse Schans Card en ontvang gratis toegang tot alle musea, ambachtslocaties en een molen naar keuze op de Zaanse Schans. En ontvang daarnaast 10% korting in souvenirwinkels en restaurants!
Zuiderzeemuseum-urk-klederdrachtfoto-thijs-jansen-7-hoofdbeeld
Dagjes uit met korting
Enkhuizen
Zuiderzeemuseum
Het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen brengt de verhalen tot leven van de mensen die vroeger rond de Zuiderzee woonden. Zie, hoor, voel, proef en ruik het dagelijkse leven rond de Zuiderzee, voordat de Afsluitdink in 1932 de Zuiderzee veranderde in het IJsselmeer.