alle accommodaties

Heerlijk buiten | Type G

Veranda Plus

Aantal personen: 6/Aantal slaapkamers: 3

Alle ruimte voor een fijne vakantie

De “Veranda Plus” is heel ruim opgezet en voorzien van een licht kleurenpalet. Je loopt vanuit de woonkamer zo door naar het overdekte terras. Voel je vrij!

Onze woningen verschillen van interieur en kunnen daarom afwijken van de foto's. Elke woning is uniek!

De Veranda Plus is voorzien van:

  • Drie slaapkamers waarvan twee met elk twee eenpersoonsbedden, één kamer met een stapelbed;
  • Overdekt terras met tuinmeubilair;
  • Keuken met koelvriescombinatie, combimagnetron en Senseo koffiezetapparaat;
  • Badkamer met douche en badkamermeubel.

 

De recreatiewoningen van het type G zijn van origine een Veranda woning, echter beschikt dit type op Droompark Molengroet ook over een aantal Exclusifs, zoals omschreven onder type D en een Unique zoals omschreven bij Type A. De Exclusifs onder het type G hebben 3 slaapkamers en zijn daarmee ook geschikt voor 6 personen in plaats van 4. Om deze reden zijn deze woningen opgenomen in type G. Wij kunnen ons voorstellen dat u zeker wilt zijn van het type woning dat u boekt. Kiest u daarom voor de optie "locatie kiezen" in het boekingsproces en kies de woning van uw voorkeur:

Veranda recreatiewoning: 542, 546, 614, 617, 631, 700,  705.
Exclusif recreatiewoning: 623 en 731
Unique recreatiewoning: 509

Woning 542 is prachtig gelegen aan het water van recreatiegebied Geestmerambacht.

De woningen kunnen verschillen van interieur en daarom afwijken van de getoonde foto's. Elke woning is uniek! Kies één van de woningen die je graag wilt boeken, bij "locatie kiezen" tijdens het online boeken. Wanneer je geen locatiekeuze maakt, krijg je een van de beschikbare woningen uit dit type. Wil je nog wat vragen of kunnen wij jou ergens anders mee helpen? Bel dan even naar de boekingscentrale via het telefoonnummer 088-055 1500.