overzicht

Heerlijk buiten | Type G

Veranda plus

Aantal personen: 6/Aantal slaapkamers: 3

Alle ruimte voor een fijne vakantie

De “Veranda Plus” ligt vlakbij het strand. Dit strandthema is ook doorgevoerd in de aankleding van de Veranda Plus. De woning is heel ruim opgezet en is voorzien van een licht kleurenpalet. Je loopt vanuit de woonkamer zo door naar het overdekte terras. Voel je vrij!

De Veranda Plus is voorzien van:

  • Drie slaapkamers met elk twee eenpersoonsbedden;
  • Overdekt terras met tuinmeubilair;
  • Keuken met koelvriescombinatie, combimagnetron en filterkoffiezetapparaat (enkele veranda’s beschikken over een vaatwasser zie bijzonderheden);
  • Badkamer met luxe douche en badkamermeubel;
  • Aparte toiletruimte.
Heerlijk buiten | Type G
Veranda plus
Aantal personen: 6 Aantal slaapkamers: 3

Woning 540, 542 en 607 zijn prachtig gelegen aan het water van recreatiegebied Geestmerambacht.

Onze recreatiewoningen van het type G zijn van origine een Veranda woning, echter beschikt dit type op DroomPark Molengroet ook over een aantal Exclusifs, zoals omschreven onder type D. De Exclusifs onder het type G hebben 3 slaapkamers en zijn daarmee ook geschikt voor 6 personen in plaats van 4. Om deze reden zijn deze woningen opgenomen in type G. Wij kunnen ons voorstellen dat u zeker wilt zijn van het type woning dat u boekt. Kiest u daarom voor de optie "locatie kiezen" in het boekingsproces en kies de woning van uw voorkeur:

Veranda recreatiewoning: 540, 542, 607, 614, 617, 631, 633, 641, 700, 704, 705.
Exclusif recreatiewoning: 623 en 731. Voor de omschrijving en foto's van dit type verwijzen we u graag naar het type D.

De woningen kunnen verschillen van interieur en daarom afwijken van de getoonde foto's. Elke woning is uniek! Kies één van de woningen die je graag wilt boeken, bij "locatie kiezen" tijdens het online boeken. Wanneer je geen locatiekeuze maakt, krijg je een van de beschikbare woningen uit dit type. Wil je nog wat vragen of kunnen wij jou ergens anders mee helpen? Bel dan even naar de boekingscentrale via het telefoonnummer 088-055 1500.