droomparken.nl

Nemef100jaar huisjes

Het kwaliteitsmerk Nemef bestaat nu 100 jaar

Dutch Locks sinds 1921

Nemef bestaat 100 jaar! We zijn er best trots op dat we als toonaangevend kwaliteitsmerk overal in Nederland geliefd zijn. Grote kans dat er in je woning wel iets van Nemef te vinden is. Daarom vieren we dit graag met iedereen, van professional tot zakelijke en particuliere eindgebruiker. Er zijn tientallen miljoenen producten de markt in gegaan. Nemef is onderdeel van het wereldmerk Yale.

In 1921 werd Nemef - Nederlandse Meubelsloten Fabriek opgericht. De onderneming leverde destijds meubelsloten aan de vele meubelmakers rond Apeldoorn. Vanaf 1924 werden ook huisdeursloten geproduceerd. Midden vorige eeuw groeide Nemef uit tot een origineel Nederlands A-merk. Het assortiment is verder uitgebreid met de hoogste kwaliteit cilinders, meerpuntssluitingen, deurbeslag en innovatieve smart lock systemen. Iedereen in Nederland, dank je wel voor het vertrouwen en we wensen je een fijne, veilige, onbezorgde tijd uit en thuis.

Win een luxe verblijf bij EuroParcs en Droomparken

Doe mee met onze verjaardagsactie, pak je kans twv €449. Heb jij ook zo’n zin om er even tussenuit te gaan? Ga snel naar onze actiepagina en wie weet win jij een verblijf op één van de prachtige resorts van EuroParcs of Droomparken.

Doe mee met winactie

30% korting op een verblijf bij EuroParcs en Droomparken

Nemef bestaat 100 jaar en trakteert! Dank je wel voor je vertrouwen. Naar wens kun je een unieke accommodatie op een van de prachtige 50 resorts in binnenland en buitenland boeken met 30% korting. In de natuur, in de bossen, in de bergen of aan het water. We wensen je een fijne, veilige, onbezorgde tijd uit en thuis.

Doe mee met de 30% kortingsactie