droomparken.nlToon Zoek en boek

Filter

5 sterren vakantiepark Zeeland

Genieten aan het Zeeuwse strand

Op Droompark Schoneveld vind je alle ingrediënten voor een relaxte vakantie aan de Zeeuwse kust. Een 5 sterren vakantiepark waar je elk seizoen geniet van Zeeuwse luchten, de duinen, langgerekte stille dijken, gezellige dorpjes en meer.

Ik begroet je graag binnenkort in het mooie Zeeland!

Eddie de Smit

Jouw gastheer op Droompark Schoneveld

Vakantie in Zeeland

De veiligheidsregio Zeeland (VRZ) zet een eerste stappen in het weer toelaten van recreatief nachtverblijf. Vanaf 15 mei is het toegestaan om 50% van het aantal bedden te verhuren van wat er ter beschikking is voor verhuur. Vanaf 29 mei wordt dit verhoogd naar 75% en vanaf 1 juli mag 100% van het totaal aantal bedden verhuurd worden, op voorwaarde dat de verspreiding van het Coronavirus en de druk op zorg binnen de perken blijft. 

De horeca blijft vooralsnog gesloten. Vanaf maandag 11 mei mogen de zwembaden weer open.  

Bij vragen kunt u contact opnemen met de lobby van Droompark Schoneveld. Dit weekend bereikbaar van 09.00 tot 17.00 uur onder nummer 00 31 (0) 88 055 1598.

Team Droompark Schoneveld / Bad MeerSee

Jouw vakantie en het coronavirus, wat nu? 

Heb je binnenkort een verblijf gepland bij Droomparken, of ben je dat van plan? Wij informeren jou graag over de recente ontwikkelingen rond de verspreiding van het Coronavirus in Nederland en wat dat betekent voor jouw vakantie. Bekijk hier alle informatie

Last-minute acties
Pinksteren
  • Dit jaar een lang weekend weg in eigen land? We hebben de laatste accommodaties beschikbaar om toch even lekker weg te zijn midden in de natuur.