droomparken.nlToon Zoek en boek

Filter

5 sterren vakantiepark Zeeland

Genieten aan het Zeeuwse strand

Op Droompark Schoneveld vind je alle ingrediënten voor een relaxte vakantie aan de Zeeuwse kust. Een 5 sterren vakantiepark waar je elk seizoen geniet van Zeeuwse luchten, de duinen, langgerekte stille dijken, gezellige dorpjes en meer.

Ik begroet je graag binnenkort in het mooie Zeeland!

Eddie de Smit

Jouw gastheer op Droompark Schoneveld

Algemeen verbod op toeristisch of recreatief nachtverblijf in Zeeland

Vrijdagavond (27 maart 2020) heeft de Veiligheidsregio Zeeland (VRZ) bekendgemaakt dat campings, vakantieparken en hotels in Zeeland voorlopig de deuren gesloten moeten houden.

Vanaf maandag 30 maart 2020, 12.00 uur heerst er een algemeen verbod op toeristisch of recreatief nachtverblijf in Zeeland. Het gaat na het weekend in, om de nu aanwezige gasten/eigenaren de kans te geven rustig te vertrekken.

De VRZ voegt in haar verklaring toe “te begrijpen dat deze maatregelen de toeristische sector pijn doen, maar economische schade is te herstellen, gezondheidsschade is onherstelbaar”.

Een toestroom van toeristen zou een toename van coronapatiënten kunnen betekenen, dit kunnen de ziekenhuizen in de provincie Zeeland tijdens de coronacrisis niet aan.

Wij zullen u op de hoogte blijven houden.

Bij vragen kunt u contact opnemen met de lobby van Droompark Schoneveld. Dit weekend bereikbaar van 09.00 tot 17.00 uur onder nummer 00 31 (0) 88 055 1598.

https://www.zeelandveilig.nl/meldingen/zeeuwse-maatregelen-coronavirus

Team Droompark Schoneveld / Bad MeerSee

Jouw vakantie en het coronavirus, wat nu? 

Heb je binnenkort een verblijf gepland bij Droomparken, of ben je dat van plan? Wij informeren jou graag over de recente ontwikkelingen rond de verspreiding van het Coronavirus in Nederland en wat dat betekent voor jouw vakantie. Bekijk hier alle informatie

Jouw vakantie bij Droomparken, wat nu?
Coronavirus
  • Heb je binnenkort een verblijf gepland bij Droomparken, of ben je dat van plan? Wij informeren jou graag over de recente ontwikkelingen rond de verspreiding van het Coronavirus in Nederland en wat dat betekent voor jouw vakantie.