home

Voor de leukste vakantie in Zeeland

Alle faciliteiten voor u in één oogopslag

De uitgebreide faciliteiten op droompark Schoneveld maken je vakantie nog leuker, gezellig, ontspannen en zo luxe als je maar wilt. Bij elk weertype kun je een duik nemen, want er is een overdekt zwembad, de zee ligt voor de deur en er is zelfs een wellnesscentrum. Je kunt ook een lekker hapje eten op het park in restaurant Schoneveld, maar je kunt ook een lekkere frietje halen in de snackbar.

De kinderen hebben de tijd van hun leven! Spelen in de speeltuin, springen op de luchttrampoline en het animatieteam staat voor hen klaar met veel leuke activiteiten!

Standaard ontvang je onze luxe hotelservices bij je boeking, maar je kunt ook veel leuke extra's toevoegen aan uw boeking. Meer informatie

Keuze genoeg

Water & Fun
Droompark Schoneveld
Wellness
Een heerlijke plek waar jij zelf even helemaal centraal staat. Een plek waar prikkels van buitenaf worden omgezet in een serene rust. De sauna, zonnebank en de infraroodsauna wachten geduldig op je.
Breskens -schoneveld (1151)
Water & Fun
Droompark Schoneveld
Strand en zee
Droompark Schoneveld ligt direct aan de zee. Het zandstrand van Breskens is mooi en breed en heeft een prachtig zicht op de binnenlopende vissersschepen. 
Img_2257
Water & Fun
Droompark Schoneveld
Overdekt zwembad
Met een grote duik of een voorzichtig sprongetje. Het overdekte zwembad is er voor iedereen en geeft een hoop plezier. Weer of geen weer, plons er lekker in!
Restaurant Schoneveld
Eten en drinken
Droompark Schoneveld
Restaurant Schoneveld
In de zomer kan eigenlijk bijna niemand het ruime terras van Restaurant Schoneveld weerstaan. Geniet hier van een heerlijk hapje of drankje. Ook binnen word je direct sfeervol en gastvriendelijk ontvangen.
Img2180
Eten en drinken
Droompark Schoneveld
Snackbar
Natuurlijk weten we dat er diep van binnen stiekem een echte health junkie in jou schuilt; Maar een lekker patatje of kroketje op zijn tijd moet je natuurlijk niet overslaan. Kom snel langs in onze moderne en frisse snackbar.
Parkshop Schoneveld
Eten en drinken
Droompark Schoneveld
Parkshop
Voor alle dagelijkse boodschappen kun je terecht in de supermarkt op het park. Zo hoef je nooit veel tijd te steken in het halen van je boodschappen.
Met de kids
Droompark Schoneveld
Airtrampoline
Kinderen vinden het geweldig, lekker springen tot ze niet meer kunnen. De airtrampoline is altijd een hotspot en tevens ontmoetingspunt voor de kids.
Met de kids
Droompark Schoneveld
Speeltuinen
Schommelen, glijden, spelen in de zandbak, klimmen & klauteren… De kinderen zullen niet snel uitgekeken zijn op de vele speeltoestellen! Heerlijk om de schaterlachen en plezier te horen rondom de speeltuin.
Animatie Droompark Schoneveld
Met de kids
Droompark Schoneveld
Animatie
Deelnemen aan leuke sport- en spelactiviteiten, nieuwe vriendjes maken, verborgen kwaliteiten ontdekken en vooral heel veel lol maken. Dat is waar ons animatieprogramma om draait. Iedereen een top tijd te laten beleven!
Jeu de boules
Outdoor
Droompark Schoneveld
Jeu de boules
Jeu de boules vergt een opperste vorm van concentratie en een weergaloos inschattingsvermogen. Zomaar even uit de losse pols een balletje gooien zit er niet in. Jeu de boules gaat veel verder dan dat. Om precies te zijn, exact even ver als het kleine gekleurde balletje.
Vakantiepark met bowlingbaan
Actie in de tent
Droompark Schoneveld
Bowlingbaan
Laat je beste bowlingkunsten zien op de baan. Super gezellig om met z'n allen lekker te genieten van elkaars enthousiasme als iemand weer eens een strike of spare gooit!
Fietsverhuur
Extra plezier
Droompark Schoneveld
Fietsverhuur
Trek met de fiets de natuur in en geniet van de mooie omgeving en de wind die door je haren wappert. Jij bepaalt waar de tocht naartoe gaat. Bij de receptie kun je eenvoudig een fiets huren voor een dag, een paar dagen of een week.
Strand Veluwemeer
Toch handig!
Droompark Schoneveld
Gratis WiFi
Wees maar niet bang. Je hoeft geen rooksignalen te versturen om in contact te blijven met je vrienden. Al onze parken zijn voorzien van een internetverbinding. Die jij gratis mag gebruiken!
Wasserette
Toch handig!
Droompark Schoneveld
Wasserette
Kleine wasjes, grote wasjes. Gooi het maar in onze wasmachine! Niet het eerste waar je aan denkt bij vakantie, maar uiteindelijk is het wel heel fijn, schone strandlakens liggen het lekkerst!