De Zeeuwse kust is één van de meest populaire vakantiebestemmingen van Nederland. Hier beleef je dan ook het ultieme vakantiegevoel aan zee. Ben je op zoek naar een luxe vakantiehuis in Zeeland? Dan ben je op Droompark Schoneveld aan het juiste adres.

5-sterren vakantiepark aan de Zeeuwse kust

Nergens geniet je zo van je vakantie als aan de Zeeuwse kust. Op het 5-sterren vakantiepark Schoneveld geniet je in alle comfort en luxe van Zeeland. Je wordt gastvrij ontvangen en kan op ons park genieten van aangename faciliteiten. We bieden net die fijne service waar je tijdens je vakantie aan zee echt aan toe bent. Je kunt alle dagelijkse boodschappen doen in onze parkshop, lekker eten in het restaurant en je bed wordt iedere ochtend voor je opgemaakt.

Vermaak voor jong en oud

Op Droompark Schoneveld is er genoeg te beleven voor jong en oud. Kinderen hoeven zich geen moment te vervelen. Dagenlang kunnen ze spelen in de verschillende speeltoestellen, op de aitrampoline of met de skelters op het park. Daarnaast is er een enthousiast animatieteam voor kinderen. Jullie kunnen op het park ook zwemmen in het overdekte zwembad, bowlen en bijvoorbeeld tennis op het sportveld.

Luxe vakantiehuis in Zeeland

Tijdens je vakantie kan je heerlijk genieten in een luxe vakantiehuis in Zeeland op ons vakantiepark. Je kunt kiezen uit verschillende moderne, sfeervolle en stijlvolle vakantiehuizen. Alle vakantiewoningen zijn van alle benodigdheden voorzien. De luxe uitstraling en de moderne faciliteiten zorgen ervoor dat je je direct thuis voelt, maar ook het heerlijke vakantiegevoel beleeft. Ontdek onze luxe vakantiehuizen direct!

Boek!

Luxe vakantiehuis Zeeland

Een tweede woning in Zeeland?

Het hele jaar door is Zeeland schitterend. Ieder seizoen heeft Zeeland een diverse en prachtige natuur, maar is er ook genoeg te beleven. Met een tweede woning in Zeeland kan je het hele jaar door op vakantie en genieten van de Zeeuwse kust. Op Droompark Schoneveld kan je een luxe vakantiehuis in Zeeland kopen waar je altijd van kunt genieten.

Bekijk de koopwoningen