De Zeeuwse kust is één van de meest populaire vakantiebestemmingen van Nederland. Hier beleef je dan ook het ultieme vakantiegevoel aan zee. Ben je op zoek naar een luxe vakantiehuis in Zeeland? Dan ben je op Droompark Schoneveld aan het juiste adres.

5-sterren vakantiepark aan de Zeeuwse kust

Nergens geniet je zo van je vakantie als aan de Zeeuwse kust. Op het 5-sterren vakantiepark Schoneveld geniet je in alle comfort en luxe van Zeeland. Je wordt gastvrij ontvangen en kan op ons park genieten van aangename faciliteiten. We bieden net die fijne service waar je tijdens je vakantie aan zee echt aan toe bent. Je kunt alle dagelijkse boodschappen doen in onze parkshop, lekker eten in het restaurant en je bed wordt iedere ochtend voor je opgemaakt.

Vermaak voor jong en oud

Op Droompark Schoneveld is er genoeg te beleven voor jong en oud. Kinderen hoeven zich geen moment te vervelen. Dagenlang kunnen ze spelen in de verschillende speeltoestellen, op de aitrampoline of met de skelters op het park. Daarnaast is er een enthousiast animatieteam voor kinderen. Jullie kunnen op het park bowlen en bijvoorbeeld tennissen op het sportveld.

Ontdek Zeeland

Vanaf Droompark Schoneveld kun je ook heel goed Zeeland ontdekken. De Zeeuwse kust staat natuurlijk bekend om zijn "waterverdediging", maar de provincie heeft nog veel meer te bieden. Ga bijvoorbeeld naar provinciehoofdstad Middelburg. Middelburg is een prachtige oude stad. Je kan er heerlijk wandelen, maar ook lekker op het terras zitten.

Nog een aanrader: Iguana Reptile Zoo in Vlissingen. Bij Zeeland denk je misschien niet aan exotische dieren, maar dat is onterecht. Want deze dierentuin biedt je de meest exotische reptielen die je in Nederland gaat tegenkomen. 

Neeltje Jans

We noemden het net al even, maar een bezoek aan de stormvloedkering hoort bij elk bezoek aan de provincie Zeeland. En dan met name Neeltje Jans. Dit eiland is ontstaan als werkeiland tijdens de bouw van de stormvloedkering, en is later ingericht als informatiecentrum over de kering. Tegenwoordig kun je er ook een aquarium bezoeken en is er een leuke zeeleeuwen show. Een ideaal uitstapje vanuit je luxe vakantiehuis in Zeeland.

Luxe vakantiehuis in Zeeland

Tijdens je vakantie kan je heerlijk genieten in een luxe vakantiehuis in Zeeland op ons vakantiepark. Je kunt kiezen uit verschillende moderne, sfeervolle en stijlvolle vakantiehuizen. Alle vakantiewoningen zijn van alle benodigdheden voorzien. De luxe uitstraling en de moderne faciliteiten zorgen ervoor dat je je direct thuis voelt, maar ook het heerlijke vakantiegevoel beleeft. Ontdek onze luxe vakantiehuizen direct!

Boek!

Investeren in luxe vakantiehuis in Zeeland

Wil je dat ultieme vakantiegevoel blijven ervaren? het kopen van een eigen vakantiehuis in Zeeland is dan een slimme investering. Naast dat een vakantiewoning een tastbaar, concreet en uitermate duurzaam object is, kun je zelf genieten van een eigen vakantiehuis in Zeeland wanneer jij dat wilt. De Zeeuwse kust was nog nooit zo dichtbij, dankzij de prachtige vakantiewoningen van Droompark Schoneveld. En met onze "logeer & probeer" mogelijkheid kun je eerst lekker een nachtje proefslapen. Proef de sfeer en ontdek welke eisen jij stelt aan jouw eigen luxe vakantiehuis in Zeeland.

Bekijk het aanbod!

 

Luxe vakantiehuis Zeeland

Vakantiepark met zwembad

Droompark Schoneveld is beschikt ook over een overdekt zwembad. Hier kan er bij slecht weer toch heerlijk gezwommen worden. En voor de sportievelingen wordt er twee keer per week een les Aqua Zumba voor volwassenen georganiseerd. Zo kun je dus vanuit je luxe vakantiehuis in Zeeland heel goed je conditie op peil houden.

Een tweede woning in Zeeland?

Het hele jaar door is Zeeland schitterend. Ieder seizoen heeft Zeeland een diverse en prachtige natuur, maar is er ook genoeg te beleven. Met een tweede woning in Zeeland kan je het hele jaar door op vakantie en genieten van de Zeeuwse kust. Op Droompark Schoneveld kan je een luxe vakantiehuis in Zeeland kopen waar je altijd van kunt genieten.

Bekijk de koopwoningen