Vakantiehuisje Zeeland

Nergens geniet je zo van een vakantie in Nederland als aan de Zeeuwse kust. Heb je altijd al een vakantiehuisje Zeeland willen hebben? Op Droompark Schoneveld vind je een ruim aanbod aan verschillende Zeeuwse vakantiehuisjes op een aangenaam vakantiepark in Zeeland.

Luxe vakantiepark in Zeeland

Zoals je kunt zien is er meer dan genoeg keuze in vakantiehuisjes in Zeeland. Alle huisjes zijn op hun eigen manier ingericht en ingedeeld, waardoor geen enkel huisje hetzelfde is. Bij Droomparken kan je tijdens je vakantie op ons vakantiepark Zeeland genieten van verschillende faciliteiten als een wasserette, WiFi, skelterverhuur, fietsverhuur en verschillende arrangementen.

Vakantiepark Zeeland met zwembad

Tijdens je verblijf in jouw vakantiehuisje Zeeland kan je volop waterpret beleven. Op ons vakantiepark Zeeland met zwembad biedt je de mogelijkheid om ook te zwemmen met minder lekker weer. Het overdekte zwembad zorgt ervoor dat je ook met regen lekker kunt blijven zwemmen. Daarnaast kan je natuurlijk genieten van de Zeeuwse kust.

Dé vakantiebestemming voor jong en oud

Als je op zoek bent naar een kindvriendelijk vakantiepark in Zeeland, kan je uitstekend terecht op Droompark Schoneveld. Iedere dag is hier voor jong en oud genoeg te beleven. Voor kinderen is er bijvoorbeeld het leukste animatieprogramma voor kinderen waar ze nieuwe vriendjes maken en de leukste activiteiten beleven. Daarnaast vind je op ons vakantiepark in Zeeland een bowlingbaan, jeu de boules, skelterpark, airtrampoline en verschillende speeltuinen. Terwijl de kinderen aan het spelen zijn, kan je zelf bijkomen in onze luxe wellness.

Vakantiehuisje huren in Zeeland

Bij Droompark Schoneveld kun je er voor kiezen een vakantiehuisje Zeeland te huren op ons vakantiepark Zeeland. Je kan veel verschillende vakantiehuizen vinden afhankelijk van jouw voorkeuren. Met huisjes variërend van 2 personen tot 6 personen is er voor iedereen wel iets geschikts te vinden. Elk huisje heeft zijn eigen pluspunten en stijl. Droompark Schoneveld heeft dertien verschillende vakantiehuisjes te huur, namelijk:

 • Studio: 2 persoons huisje met 1 slaapkamer.
 • Unique: 4 persoons huisje met 2 slaapkamers.
 • Cabana: 4 persoons huisje met 2 slaapkamers.
 • Cuba la Mer: 4 persoons huisje met 2 slaapkamers.
 • Cube Exclusif: 4 persoons huisje met 2 slaapkamers.
 • L-Cube: 6 persoons huisje met 3 slaapkamers.
 • Cube Elite: 6 persoons huisje met 3 slaapkamers.
 • Cube Maximaal: 6 persoons huisje met 3 slaapkamers.
 • Unique Luxe: 4 persoons huisje met 2 slaapkamers.
 • Veranda: 4 persoons huisje met 2 slaapkamers.
 • Veranda Plus: 6 persoons huisje met 3 slaapkamers.
 • Exclusif Plus: 6 persoons huisje met 3 slaapkamers.
 • Exclusif: 4 persoons huisje met 2 slaapkamers.

Boek nu

Neem je huisdier mee!

Op Droompark Schoneveld is het in veel accommodaties toegestaan om je trouwe viervoeter mee te nemen. Zo kan je op ons vakantiepark Zeeland met hond verblijven en samen genieten aan de Zeeuwse kust.

Vakantiehuisje kopen in Zeeland

Heb je al eens eerder vakantie gevierd op Droompark Schoneveld en weet je zeker dat je hier nog heel vaak terug wilt komen? Of ben je op zoek naar een mooi vakantiehuisje voor langere tijd? Dan heb je op Droompark Schoneveld ook de mogelijkheid om een vakantiehuisje in Zeeland te kopen. Er worden verschillende koophuisje aangeboden.

Bekijk het aanbod

Kom naar Droompark Schoneveld

En geniet van Zeeland! Waai heerlijk uit op het strand of neem een duik in de zee. Alles kan, en dat vanuit jouw eigen vakantiehuisje Zeeland. We hopen je snel te mogen zien op Droompark Schoneveld!