Vakantiepark aan de kust

Droompark Schoneveld is een vakantiepark aan de kust van Zeeland. Vanaf het park loop je via een duinpad rechtstreeks het strand op. Zo ben je de hele vakantie echt in de vakantiestemming! Lekker uitwaaien op het strand en genieten van de prachtige kust.

Zeeland ontdekken

Vanaf ons vakantiepark aan de kust kan je heel Zeeland en omgeving ontdekken. De natuur van de Zeeuwse kust is zeker de moeite waard om te ontdekken. Vanaf Droompark Schoneveld loop je zo naar de prachtige duinen of kan je er met de fiets op uit trekken. Wil je graag een dagje weg? Ga zeehonden spotten in Westerschelde, vis eten in Breskens of drink een lekker speciaalbiertje in Brugge. Er is genoeg te doen in de omgeving! Wij hebben verschillende uitjes voor je op een rijtje gezet.

Bekijk ze hier

Chalet of strandhuis?

Op Droompark Schoneveld zijn er verschillende accommodaties zoals chalets en strandhuizen die je kunt huren. Zo hebben we een luxe 2-persoons studio om echt even samen lekker weg te zijn. Ga je met het hele gezin op vakantie? Bekijk dan de verschillende vakantiehuisjes, ook wel cubes genoemd die ruimte bieden aan 4 of 6 personen.

Bekijk hieronder de verschillende accommodaties voor een heerlijk verblijf op ons vakantiepark aan de kust.

Accommodaties

Je eigen plekje aan de kust

Wil je thuis komen in Zeeland wanneer het jouw uitkomt? Je kan op ons vakantiepark aan kust investeren in een eigen vakantiehuis. Hier voel je je direct thuis. De verkoopaccommodaties hebben ieder een eigen bijzondere karakter en zijn geschikt voor 4 of 6 personen. Zeeuws Vlaanderen is de ideale locatie voor een recreatiewoning. Ieder seizoen heeft deze omgeving iets te bieden waardoor je je nooit zult vervelen. Daarnaast zijn alle ingrediënten van een ideale vakantie aanwezig: zon, zee, strand en een prachtige omgeving.

Je eigen vakantiehuis

Ontdek de andere Droomparken aan de kust

Naast Droompark Schoneveld zijn er nog een aantal vakantieparken aan de kust. Droompark Molengroet ligt in Noord Holland in het recreatiegebied Geestmerambacht. Het is een ontzettend kindvriendelijk park met onder andere sportfaciliteiten en een buitenzwembad. Ook Droompark Buitenhuizen is gelegen in Noord-Holland op korte afstand van het strand. Dit vakantiepark aan de kust ligt midden in de natuur van recreatiegebied Spaarnwoude en toch ook dichtbij de binnenstad van bruisend Amsterdam.

Contact