Voor veel vakantiegangers begint de vakantie pas wanneer ze met de voeten in het zand staan en het herkenbare geluid van de zee horen. Droompark Schoneveld is een vakantiepark aan zee. Geniet hier van een ontspannen vakantie aan de Zeeuwse kust en ontdek mooi Zeeland.

Vakantie aan de Zeeuwse kust

Alle ingrediënten voor een aangename vakantie aan de Zeeuwse kust vind je op Droompark Schoneveld. Het hele jaar door kan je hier genieten van een vakantie in Zeeland. Tijdens je verblijf op ons vakantiepark aan zee kan je heerlijk ontspannen, of verschillende activiteiten beleven. Ontdek bijvoorbeeld de langgerekte dijken, de mooie duinen of de gezellige dorpjes in de omgeving. Je kan er ook op uit naar Neeltje Jans, Arsenaal Vlissingen of een potje golfen bij Golfclub Oostburg.

5-sterren vakantiepark aan zee

Droompark Schoneveld is een 5-sterren vakantiepark aan zee. Op ons vakantiepark verblijf je in moderne villa’s, chalets en bungalows. Je kan tijdens je vakantie niet alleen zwemmen in de zee, maar ook in ons overdekte zwembad. Je hoeft je dan ook niet te vervelen op Droompark Schoneveld. Hier kan je ook bowlen, tennissen of bijvoorbeeld naar de wellness. Het park hoef je eigenlijk niet af met onze parkshop waar je alle dagelijkse boodschappen kunt vinden en ons restaurant waar je in de zomer heerlijk op het terras kunt zitten.

Topservice op ons park

Tijdens jouw vakantie wil je zo veel mogelijk ontspannen en tot rust komen. Droompark Schoneveld probeert je hier zoveel mogelijk in te voorzien. Dit doen we met een uitgebreid keukenpakket, diverse badkamerartikelen, opgemaakte bedden, een wasserette en verschillende arrangementen. Ontdek bijvoorbeeld ons BBQ arrangement, gourmetarrangement, luxe uitcheck arrangement, fietsarrangement of wellness arrangement.

Kindvriendelijk vakantiepark Zeeland

Samen met de kinderen op vakantie? Tijdens je vakantie wil je heerlijk ontspannen terwijl de kinderen zich vermaken. Op ons kindvriendelijke vakantiepark aan zee hoeft jong en oud zich niet te vervelen. Kinderen kunnen gebruik maken van de skelters op het park, klauteren in de vele speeltoestellen, springen op de airtrampoline of deelnemen aan leuke activiteiten van onze animatie.

Vakantiepark aan Zee met zwembad

Zit het weer niet mee, maar wil je toch lekker zwemmen? Dan kun je terecht in het overdekte zwembad van Droompark Schoneveld. Dit zwembad is elke dag geopend en biedt op 2 dagen ook Aqua Zumba lessen voor volwassenen aan. Zo kun je, ondanks dat je in een vakantiepark aan zee zit, toch heerlijk zwemmen bij slecht weer.

Vakantiepark aan zee

Wanneer je op zoek bent naar een vakantiepark aan zee, ben je bij Droompark Schoneveld aan het juiste adres. Hier verblijf je in alle luxe en comfort in één van onze verblijfaccommodaties. Vanaf ons vakantiepark kan je zo naar het strand. Hier beleef je een heerlijke vakantie aan zee. Bekijk onze luxe verblijfmogelijkheden!

Boek!

Leuke uitstapjes in Zeeland

We noemden het al even kort, maar in Zeeland heb je ontzettend veel mogelijkheden voor leuke uitstapjes. Allereerst is er natuurlijk Neeltje Jans. Dit voormalige werkeiland tijdens de bouw van de stormvloedkering is ingericht als informatiecentrum over de stormkering. In de loop der tijd is het steeds verder uitgebouwd. Nu is er een aquarium aanwezig en kun je door het "carcas" van een walvis lopen (geen echte natuurlijk). Ook een echte aanrader is het Iguana Reptile Zoo in Vlissingen. Deze dierentuin is volledig gericht op reptielen, amfibiën en geleepotigen. Je komt hier allerlei exotische dieren tegen. Tenslotte raden we je aan om zeker ook naar Middelburg te gaan. De provinciehoofdstad is een echte aanrader voor dagjesmensen. Heerlijk wandelen, genieten van de geschiedenis van de stad en relaxed op een terrasje zitten: dat is een dag in Middelburg.