Altijd al willen genieten van de prachtige Zeelandse natuur? Altijd al uit willen waaien aan de Nederlandse kust? Dan is dit je kans. Want op Droompark Schoneveld, een vakantiepark bij het Zeelandse Breskens, kun je heerlijk vakantie vieren aan de Nederlandse kust. En naast een prachtige omgeving heeft het park zelf ook heel veel moois te bieden.

De omgeving van het vakantiepark in Breskens

De omgeving van Droompark Schoneveld heeft genoeg opties als het aankomt op uitstapjes en activiteiten. Zo kun je bijvoorbeeld:

  • De deltawerken ontdekken bij Neeltje Jans.
  • Een heerlijk biertje drinken in het Belgische stadje Brugge.
  • Om de hoek bij het vakantiepark een lekker visje eten in Breskens.
  • Heerlijk fietsen en wandelen door de Zeelandse natuur.
  • Zeehonden spotten in de Westerschelde.

Er is dus heel veel te doen rondom het vakantiepark in Breskens. Zo kun je meerdere leuke uitstapjes op 1 dag plannen. En het is allemaal op korte rijafstand. Maar dit is nog lang niet alles. Kijk voor een compleet  overzicht even op de omgeving pagina.

Op het vakantiepark in Breskens

Maar ook als je een dagje op het park door wilt brengen hoef je je absoluut niet te vervelen. Het park beschikt over een overdekt zwembad. Geen overbodige luxe als je bedenkt dat het vaak hard waait aan de kust. In het zwembad kan heerlijk gespeeld worden en kan iedereen zich vermaken, weer of geen weer. Ook zijn er een aantal speeltuinen aanwezig op het park. Hier kunnen de kinderen lekker wat energie kwijt. En hebben ze na een dag intensief spelen honger gekregen? Dan kun je een heerlijk hapje eten in het restaurant of in de snackbar.

Nog veel meer te doen

Naast een overdekt zwembad en de speeltuinen is er nog veel meer te doen op dit Vakantiepark bij breskens. Zo is er een bowlingbaan, waar je lekker een potje kan bowlen. Ook is er de mogelijkheid het park met een skelter te verkennen. En voor de dagelijkse recreatie is er een animatie programma. Hier kunnen alle kinderen de tijd van hun leven beleven.

Kom naar Droompark Schoneveld

Je ziet het: een vakantie op Droompark Schoneveld bij Breskens kan bol staan van de leuke activiteiten en uitstapjes. Natuurlijk is er nog veel meer te doen dan wij hier hebben verteld, maar dat mag je tijdens je vakantie komen ontdekken.

Ben je nu heel enthousiast geworden? Kijk dan even op de zoek en boek pagina om te kijken hoe je jouw ideale vakantie op het vakantiepark in Breskens vorm kan geven. En dan hopen we je snel te mogen verwelkomen op Droompark Schoneveld.