zoek je iets anders?

Stijlvol comfort | Type CUB4

Cube Exclusif

Aantal personen: 4/Aantal slaapkamers: 2

Een geweldig rijk gevoel

Ervaar de luxe in onze “Cube Exclusif”. De Cube Exclusif is een uiterst elegante woning die een hoge comfort standaard nastreeft. Dit gaat zowel letterlijk als figuurlijk op, met het verhoogde plafond van circa 3 meter! ;-)

De cube is onder architectuur gebouwd. De pijlers stijlvol, exclusief en comfort vormde het uitgangspunt voor de bouw. De hoge raampartijen, ruime woonkamer en grote schuifpui die toegang verlenen naar het ruime terras, zorgen ervoor dat jij je vakantie spendeert met een geweldig rijk gevoel.

In de Cube Exclusif kun je de zee bijna ruiken! De woningen van dit type liggen dichtbij de duinovergang; je bent met enkele stappen midden op het strand! 

De Cube Exclusif is voorzien van:

  • Twee slaapkamers met twee boxsprings;
  • Keuken met vaatwasser, combimagnetron, koel-vriescombinatie, waterkoker en koffiezetapparaat (filter of Senseo);
  • Badkamer met douche, wastafel en toilet;
  • Ruim terras met sfeervolle buitenhaard.
Stijlvol comfort | Type CUB4
Cube Exclusif
Aantal personen: 4 Aantal slaapkamers: 2
Enkele woningen zijn voorzien van een stapelbed in één van de slaapkamers De woning A013 heeft géén aparte toiletruimte, echter wel een omheinde tuin. De woning J280 heeft 2 badkamers. Ook is deze woning voorzien van een omheinde tuin. Ideaal voor een vakantie met de kinderen! De woning J280 heeft geen buitenhaard en ligt dichtbij de speeltuin en restaurant. Wanneer u deze woningen graag wilt boeken, of juist liever niet wilt boeken, kies dan voor de optie "locatie kiezen" in het online boekingsproces. Wanneer u geen locatiekeuze maakt, krijgt u een willekeurige woning uit dit type toegewezen. De woningen A014 en A020 hebben in de tweede slaapkamer een kruislings bed. Deze chalets zijn dus niet geschikt voor twee koppels.