service

Eet smakelijk allemaal!

Sophia's Spaarnwoude

Klik hier voor de bestelmogelijkheden van Sophia's Italian Spaarnwoude

Sophia's Spaarnwoude ligt aan de waterkant vooraan bij de ingang van het park. Sophia's Spaarnwoude beschikt over een prachtig gelegen zonneterras. Ervaar hier zelf de rust, ontspanning en het ware vakantiegevoel aan de waterkant midden in de natuur!

Geniet in onze bijzonder sfeervolle restaurant van diverse koffiesoorten en indien gewenst vergezeld met de inmiddels zeer befaamde eigengemaakte verse Appeltaart. Tevens kun je bij Sophia's Spaarnwoude genieten van gevarieerde lunchgerechten en kun je in de avond gezellig met elkaar dineren in het restaurant. Buiten de kaart om kun je uiteraard ook terecht voor Small Bites & Drinks. Honden zijn niet toegestaan in het restaurant maar natuurlijk wel op het terras.

Naast heerlijk eten, kun je ook deelnemen aan superleuke activiteiten die wij organiseren in ons restaurant. Zowel gasten als bezoekers mogen hieraan deelnemen.

Versgebakken broodjes

Sophia's Spaarnwoude maakt iedere dag vers afgebakken broodjes. Je kunt deze bestellen via het bestelformulier dat verkrijgbaar is bij zowel onze lobby als de bij de brasserie zelf.  Het is op dit formulier ook mogelijk om te kiezen voor een heerlijke ontbijtservice aan huis!

Openingstijden

Openingstijden Sophia's Spaarnwoude

Woensdag t/m Maandag: 8:30 tot einde gezelligheid

Dinsdag: Gesloten of op aanvraag vanaf 15 personen

 

Afhalen van de bestelling kan bij de snackbar. 

Contact

Sophia's Spaarnwoude
Zuiderweg 2
1165 NA Halfweg

Tel.: 020 – 26 21 65 2
E-mail: info@brasseriehalverwege.nl 
Reserveren: reserveringen@brasseriehalverwege.nl

Bekijk foto's