Met de extra vrije dagen er even tussenuit en lekker op vakantie met Hemelvaart en Pinksteren? Uitwaaien aan de kust of lekker genieten van alle Beach Clubs? Liever met het mooie weer wandelen of fietsen op de Veluwe? Of genieten van de rust in het noorden?

Boek dan een heerlijk verblijf op één van onze veertien Droomparken. Bekijk hieronder onze droomvakanties voor jouw verblijf tijdens Hemelvaart en Pinksteren!

Bekijk ons aanbod hier

Overnachten bij ons tijdens Hemelvaart en Pinksteren

In jouw vakantie met Hemelvaart en Pinksteren kan je op allerlei verschillende manieren bij ons komen overnachten. Ben je een echte kampeerder dan zijn onze kampeerplekken echt iets voor jou! Tijdens Hemelvaart en Pinksteren hebben wij normale kampeerplekken voor je beschikbaar waar jij jouw tent open kan slaan, maar ook hebben wij luxere plekken.

Deze luxe kampeerplekken zijn van nog meer gemakken voorzien dan onze normale plekken. Zo zijn deze kampeerplaatsen groter, dichter bij speeltuinen voor kinderen en ook dichter bij verschillende voorzieningen en nog veel meer! 

Tijdens Hemelvaart en Pinksteren is het huren van een accommodatie, zoals een chalet, ook mogelijk! Geniet van het comfort van thuis, maar dan in een totaal andere omgeving. Ervaar dat vakantiegevoel in de combinatie met het gevoel van het warme thuis. De ideale combinatie natuurlijk! Met zijn tweeën, met de kinderen of een groep vrienden? We hebben accommodaties voor allerlei verschillende samenstellingen en groottes.

Een weekendje weg op de planning staan met zijn tweeën voor Hemelvaart en Pinksteren? Maak er een uniek weekendje weg van en boek bij ons één van onze bijzondere overnachtingen! Zo hebben wij mooie moderne accommodaties aan het water en romantische accommodaties in het bos. Lig in samen in jullie bed en kijk naar de sterrenhemel onder het glazen dak of slaap in een Tiny House midden in het bos met romantiche verlichtingen en geniet van de rust!

vakantie-hemelvaart-en-pinksteren

Hemelvaartsvakantie of Pinkstervakantie?

Wees er vroeg bij en boek snel een vakantie op één van onze veertien Droomparken want zowel tijdens Hemelvaart en Pinksteren vliegen onze beschikbare plekken de deur uit. Wil jij genieten van een heerlijk rustig verblijf, zin in een bijzondere en romantische overnachting of zoek jij liever de drukte op?

Boek nu en kies hieronder snel een verblijf naar keus voordat iemand anders jou voor is!

Verzeker jezelf nu van een heerlijk verblijf