vakantie

Uniek bij Droomparken

Boek jouw vakantie in een Tiny House

In 2017 introduceerde Droomparken een nieuw concept: Tiny Houses. Inmiddels vind je bij meerdere Droomparken unieke Tiny Houses. Bedacht, ontworpen en gebouwd met een mooie missie: jouw vakantie nog duurzamer maken.

Met een slimme indeling geniet je in een kleine accommodatie van veel luxe en vooral gezelligheid. Alle Tiny Houses zijn geschikt voor 2 personen en een aantal zelfs voor vier. Boek een heerlijk weekend weg in een Tiny House en laat ons vooral weten wat je ervan vindt met de hashtag #TinyHousesDroomparken.

Tiny House De Zanding

Parken met een tinyhouse!

Ontdek de leukste Tiny Houses op de mooiste vakantieparken in Nederland. Kom naar één van onze Droomparken en ervaar hoe het is om duurzaam en minimalistisch vakantie te vieren. Denk echter niet dat het je aan iets ontbreekt in onze Tiny Houses. In tegendeel, je beleeft hier een onvergetelijke vakantie. Dichtbij de natuur en in een bijzonder sfeervol ingericht vakantiehuisje.

Vakantie boeken in een Tiny House

Het is alsof je even in een andere wereld stapt als je op vakantie gaat in een Tiny House. Je vindt er alles wat je nodig hebt, maar net even anders dan je gewend bent. Selecteer op onze website het park van je keuze en boek direct online één van onze Tiny Houses. Of bel met de boekingscentrale via 088 055 1500 en reserveer je Tiny House telefonisch.

De vraag is alleen met wie je komt? Je partner, een vriend of vriendin of toch iemand anders? Wie je ook meeneemt, je beleeft zeker een mooi avontuur tijdens je verblijf in het Droomparken Tiny House. 

Wij zijn enthousiast over onze Tiny Houses, maar gelukkig zijn onze gasten dat ook. Lees hier enkele leuke reacties die wij hebben ontvangen.

Wauw, ik wist echt niet dat ik zag toen ik bij de Tiny Houses op Droompark De Zanding kwam. Zo sfeervol en zo gezellig knus! Samen met mijn vriend hebben we hier echt ontspannen vakantie gevierd. Wij komen zeker nog eens terug.

- Janneke, Renesse -

 

Duurzaamheid vinden wij belangrijk in ons dagelijks leven en daarom waren wij benieuwd naar de Tiny Houses. Inmiddels zijn wij al naar De Zanding, Bad Hoophuizen en Maasduinen geweest. Je kunt ons dus echt wel Tiny House fans noemen en dat zegt toch wel genoeg. We komen snel weer...

- Thijs & Rosanne, Den Haag -