vakantie

Uniek bij Droomparken

Boek jouw vakantie in een Tiny House

Sinds 2017 vind je bij meerdere Droomparken unieke Tiny Houses. Bedacht, ontworpen en gebouwd met een mooie missie: jouw vakantie nog duurzamer maken.

Met een slimme indeling geniet je in een kleine accommodatie wél van veel luxe en vooral gezelligheid. Alle Tiny Houses zijn geschikt voor 2 personen, en een aantal zelfs voor vier. Boek een heerlijk weekend weg in een Tiny House en laat ons vooral weten wat je ervan vindt met de hashtag #TinyHousesDroomparken.

Parken met een tinyhouse!

Ontdek de leukste tiny houses op de mooiste vakantieparken in Nederland. Kom naar één van onze Droomparken en ervaar hoe het is om duurzaam en minimalistisch vakantie te vieren. Denk echter niet dat het je aan iets ontbreekt in onze tiny houses, in tegenstelling, je beleeft hier een onvergetelijke vakantie. Dichtbij de natuur en in een bijzonder sfeervol ingericht vakantiehuisje.

Vakantie boeken in een tiny house

Het is alsof je even in een andere wereld stapt als je op vakantie gaat in een tiny house. Je vindt er alles wat je nodig hebt, maar net even anders dan je gewend bent. Je vakantie in een tiny house was nog nooit zo dichtbij. Selecteer op onze website het park van je keuze en boek direct online een tiny house. Of bel met de boekingscentrale via 088 055 1500 en reserveer je tiny house telefonisch.

De vraag is alleen met wie je komt? Je partner, een vriend of vriendin of toch iemand anders? Wie je ook meeneemt, je beleeft zeker een mooi avontuur tijdens je verblijf in het Droomparken Tiny House.