Op een van de meest bijzondere plekken van Nederland, aan de grens van de Veluwe, de Ijsselvallei en de Achterhoek vind je Droompark Marina Strandbad. Een walhalla voor zij die rust, prachtige natuur, ruimte en ontspanning zoeken. Maar bovenal een vakantiepark aan het water waar je met je eigen vaartuig aan kunt meren om te genieten van een onvergetelijke vakantie. Een vakantie waar water centraal staat. Zwemmen, watersporten en varen. En voor degenen die water minder hoog op zijn verlanglijst heeft staan zijn er de ontelbare uitjes. Denk bijvoorbeeld aan;

  • Nationaal Park de Hoge Veluwe
  • Museum MORE
  • Kröller-Müller Museum
  • Diverse prachtige kastelen
  • Dolfinarium in Harderwijk
  • Burgers Zoo in Arnhem
  • en nog veel meer...

Meer dan een vakantiepark aan het water

Natuurlijk staat Marina Strandbad, voorheen bekend als Dorado Beach, bekend om de vele waterfaciliteiten zoals een prachtige jachthaven, een strand met natuurmeer, kanovaren en vissen. Maar dit droom-vakantiepark aan het water kenmerkt zich eveneens door een prachtig buitenzwembad en leuke speeltuinen waar de kinderen ten hartenlust kunnen vertoeven. Voor jong en oud is er op het park en in de directe omgeving van alles te beleven. Dat is het voordeel dat een vakantiepark aan het water met zich meebrengt.

Vakantiepark met Jachthaven.

Wist je al dat onze jachthaven zo veel mogelijk met duurzame materialen gerealiseerd is? De jachthaven bij het vakantiepark aan het water is lid voorzien van ondere andere LED-verlichting en warm water douches op zonne-energie. Daarnaast is een een passanten steiger, een drijvend pompstation om je vaartuig mee te kunnen voorzien van brandstof en is de haven lid van de Blauwe Vlag. 

Wil je meer weten over de jachthaven bij ons vakantiepark aan het water? 

Ja! Ik wil meer informatie over de jachthaven.

Nee hoor, ik wil direct een vakantie boeken.

Vakantiepark aan het water

Vakantiepark aan het water met jachthaven