Op een van de meest bijzondere plekken van Nederland, aan de grens van de Veluwe, de Ijsselvallei en de Achterhoek vind je Droompark Marina Strandbad. Een walhalla voor iedereen die rust, prachtige natuur, ruimte en ontspanning zoekt. Maar bovenal een vakantiepark aan het water waar je met je eigen vaartuig aan kunt meren om te genieten van een onvergetelijke vakantie. Een vakantie waar water centraal staat. Zwemmen, watersporten en varen. En voor degenen die water minder hoog op zijn verlanglijst heeft staan zijn er de ontelbare uitjes. Denk bijvoorbeeld aan;

  • Nationaal Park de Hoge Veluwe
  • Museum MORE
  • Kröller-Müller Museum
  • Diverse prachtige kastelen
  • Dolfinarium in Harderwijk
  • Burgers Zoo in Arnhem
  • en nog veel meer...

Meer dan een vakantiepark aan het water

Natuurlijk staat Marina Strandbad, voorheen bekend als Dorado Beach, bekend om de vele waterfaciliteiten zoals een prachtige jachthaven, een strand met natuurmeer, kanovaren en vissen. Maar dit droom-vakantiepark aan het water kenmerkt zich eveneens door een prachtig buitenzwembad en leuke speeltuinen waar de kinderen ten hartenlust kunnen vertoeven. Voor jong en oud is er op het park en in de directe omgeving van alles te beleven. Dat is het voordeel dat een vakantiepark aan het water met zich meebrengt.

Vakantiepark met Jachthaven

Wist je al dat onze jachthaven zo veel mogelijk met duurzame materialen gerealiseerd is? De jachthaven bij het vakantiepark aan het water is lid voorzien van ondere andere LED-verlichting en warm water douches op zonne-energie. Daarnaast is een een passanten steiger, een drijvend pompstation om je vaartuig mee te kunnen voorzien van brandstof en is de haven lid van de Blauwe Vlag. 

Wil je meer weten over de jachthaven bij ons vakantiepark aan het water? 

Ja! Ik wil meer informatie over de jachthaven.

Nee hoor, ik wil direct een vakantie boeken.

Vakantiepark met moderne accommodaties 

Onze vakantieparken in Nederland zijn voorzien van veel luxe en comfort. Je mag rekenen op de service van een hotel, maar dan gewoon in je vakantiewoning. Dat Droompark Marina Strandbad over één van de knuste, mooiste en modernste accommodaties beschikt, dat wist je wellicht al, maar door het ruime aanbod zit er altijd wel een geschikte vakantiewoning bij! Kies jouw favoriet en boek een vakantie bij Droompark Marina Strandbad! Gelegen op een unieke locatie aan het water!

Boek je vakantie

Genieten in de haven

In dit accommodatietype moet je zeker eens een keer hebben genoten van je welverdiende vakantie! We hebben het dan over de Waterlodge, een luxe vakantiewoning drijvend op het water in de haven van Droompark Marina Standbad. Het interieur is van hoogwaardig kwaliteit en luxueus in stijl. Een eyecatcher in de haven! Verder beschikt de waterlodge over een master bedroom, de blikvanger van de accommodatie. De ruime woonkamer is afgewerkt met dimbare ledspots en vind je een sfeervolle, aangrenzende open keuken. Ten slotte is de Waterlodge ook voorzien van twee slaapkamers, een moderne badkamer en heb je een schitterend uitzicht over de jachthaven en de IJssel! 

Interesse in de Waterlodge? Vul je aankomst- en vertrekdatum in, het aantal personen en wellicht is er nog een luxe Waterlodge beschikbaar in de door jou opgegeven periode. Wij kijken uit naar je komst! 

Ook een topper in zijn segment

De Tiny House, je hebt er vast wel eens over gehoord. Dit knusse en moderne vakantiewoning is geschikt voor maximaal 2 personen en is het ideale verblijf tijdens een weekendje weg. Het Motto is: "minder huis, meer leven''. En dat is ook typerend aan de Tiny House. Je beschikt over dezelfde voorzieningen als een 'standaard' accommodatietype van Droomparken, maar het is net allemaal wat knusser en luxer. En het grootste voordeel: je overnacht midden in de natuur. Dat wilt iedereen toch het liefst? 

Waar beschikt de Tiny House over?

  • Een tweepersoonsbed
  • Een badkamer met douche en toilet;
  • Een keuken met wasbak, kookplaat, koelkast, senseo en waterkoker.

Boek een Tiny House

Vakantiepark aan het water

Vakantiepark aan het water met jachthaven