Terug
01 april 2024

Vakantie in een boomhut in Nederland

header-park-tree-house-europarcs-de-wije-werelt

Origineel overnachten in de natuur: boomhut in Nederland

Heb je weleens gehoord van overnachten of vakantie vieren in een boomhut? Deze unieke beleving zorgt ervoor dat je tussen de bladeren en takken kunt logeren. Dichter bij de natuur kun je bijna niet komen!

Klinkt dit nu echt als een droom die uitkomt? Dan wil je natuurlijk wel weten waar je zulke boomhutten in Nederland dan kunt vinden. Naast het grote aanbod in verschillende vakantiewoningen heeft EuroParcs ook een aantal boomhutten waarin je kunt verblijven.

Logeren in een boomhut is als een kinderdroom die uitkomt, maar dan voor stellen, vrienden en zelfs gezinnen. Verscholen in de bomen overnachten heeft natuurlijk ook iets mysterieus!

Ontdek onze boomhutten:

  1. Dicht bij de natuur in de XXL boomhut

  2. Vakantie in de boomtoppen van de Veluwe

  3. Boomhutgevoel & frisse berglucht

Dichtbij de natuur in de XXL boomhut

Een unieke boomhut in Nederland op een EuroParcs vakantiepark is de ruime XXL 6 boomhut. De boomhut is volledig gemaakt van hout, zowel het interieur als het exterieur. Dit in combinatie met de locatie tussen de boomtoppen maakt dat je gevoelsmatig nóg dichterbij de natuur bent. Ook heeft deze boomhut in Nederland een hottub, een knusse pelletkachel en een prachtig uitzicht op het groen.

De boomhut bevindt zich op vakantiepark EuroParcs Ruinen, een oase van rust midden in de Drentse natuur. Ook voor kinderen is dit vakantiepark een paradijs met haar binnenzwembad en indoor speeltuin. Verschillende nationale parken en pittoreske dorpjes bevinden zich nabij het vakantiepark. De omgeving biedt een breed scala aan activiteiten, zoals de schapenkudde, mountainbikeroutes en speel- en ijsboerderij De Drentse Koe.

EuroParcs Ruinen boomhut XXL 6 van bovenEuroParcs Ruinen boomhut XXL 6 interieur woonkamer

Boek je vakantie in Boomhut XXL Hottub 6

Beleef een bijzondere vakantie in onze Boomhut XXL Hottub 6 met een overdekt terras, een panoramisch uitzicht en een privé hottub.

Vakantie in de boomtoppen van de Veluwe

Wakker worden met het gefluit van de vogels, een heerlijk ontbijt en een fantastisch uitzicht over de Veluwse bossen? Dat is jouw verblijf in de charmante Zwerfhut op Hoogte 5 op EuroParcs De Wije Werelt in Otterlo. De boomhut is voorzien van een gezellige woonkamer, open keuken, 2 slaapkamers en een badkamer. Dat de boomhut 2 verdiepingen heeft, maakt je verblijf nog avontuurlijker!

Niet voor niets is vakantiepark EuroParcs De Wije Werelt zo populair onder onze gasten. Als het vanwege de grote diversiteit in vakantiewoningen is, dan wel vanwege de locatie. Je kunt hier vanuit je vakantiewoning zo een wandeling maken over Nationaal Park De Hoge Veluwe. Ook zijn er genoeg gezellige Veluwse dorpen in de omgeving, waar fijnproevers in hun element zullen zijn. Eén ding is zeker: je komt volledig tot rust in deze schitterende, authentieke omgeving.

De Wije Werelt Boomhut Zonnig Bos Groen

Boek je vakantie op de Veluwe

Tijdens je vakantie volledig ontspannen in de natuur? EuroParcs biedt verschillende overnachtingsmogelijkheden op de Veluwe.

Boomhut in de bergen

Een letterlijk hoogtepunt binnen vakantievieren, is verblijven in een boomhut op de top van een berg! Hiermee onderscheidt de Treelodge 2 op EuroParcs Gulperberg zich van andere boomhutten. Deze boomhut heeft een ruim balkon waar vandaan je een schilderachtig uitzicht hebt over het glooiende landschap van Zuid-Limburg. Het kleine en knusse karakter van deze boomhut maakt het de ideale romantische 'getaway' met je geliefde.

Vakantiepark EuroParcs Gulperberg bevindt zich, zoals de naam al een beetje verklapt, op de top van de Gulperberg in het Zuid-Limburgse heuvellandschap. Naast een terrasvormige opzet heeft dit vakantiepark veel faciliteiten als een buitenzwembad, een restaurant en een gezellig animatieteam. Daarnaast mag je tijdens je verblijf op EuroParcs Gulperberg gratis gebruik maken van subtropisch zwemparadijs Mosaqua, dat vlakbij het park ligt.

terrace-view-treelodge-europarcs-gulperbergtreehouse-europarcs-gulperberg