16-07-2021

Sightseeing in Zeeland

Zeeland, de ideale plek om je vakantie met je partner, gezin of vrienden door te brengen. Want deze plek biedt voor ieder wat wils. Zee, stad en natuur. Ben jij van plan om naar Zeeland te gaan? Je vakantie is niet compleet zonder deze drie must sees gezien te hebben!

Breng een bezoek aan Brugge

In deze stad kun je je prima langer dan een dag vermaken, want er is zoveel te beleven. Heerlijk struilen langs braderieën, de leukste boetiekjes verkennen in het centrum, of even neerstrijken op een van de vele terrasjes. Het kan allemaal!

Ben je op zoek naar het ideale uitje voor je gezin? Beleef dan een dolfijne dag in Brugge! Geniet van een spetterend dolfijnenspektakel in het Dolfinarium. Ga dan meteen ook even langs bij kapitein Zeppo en zijn zeeleeuw Robby in het zeeleeuwentheater.

Ben je op zoek naar nog meer things to do, dan raden we je aan om via de VVV Zeeland alvast vooraf je inspiratie op te doen. Zo bereid je jouw vakantie in Zeeland optimaal voor.

Ben jij nog op zoek naar een overnachting? Bekijk dan eens de opties voor een vakantiehuisje in Limburg op ons park Schoneveld. Daarmee verrijk je je weekend helemaal, want ook tijdens je verblijf kom je hier niets te kort!

Sightseeing in Zeeland