droomparken.nl

Nieuws overzicht

Datum: 08-10-2019
Emiel Ros
Aangepaste woningen aanbieden via WheelsB&B
Een weekendje weg of een zorgeloze vakantie. Dat klinkt heerlijk toch? Dit is echter niet voor iedereen vanzelfsprekend. Maar daar gaan we verandering in brengen.
Datum: 27-09-2019
Recreatiewoning ingericht door Sheila de Vries
Speciaal voor Droomparken heeft de bekende couturier Sheila de Vries op Droompark de Zanding een luxe recreatiewoning van het type Cube Magnifique ingericht op de haar kenmerkende stijlvolle wijze ingericht.
Datum: 17-09-2019
Emiel Ros
Onvergetelijke ontdekmomenten met Ticketsplus
In samenwerking met Ticketsplus bieden wij onze gasten een leuke korting aan op diverse uitjes in de omgeving van onze Droomparken.
Datum: 13-09-2019
Emiel Ros
Jan Boskamp opent Feyenoord-vakantiehuis
Feyenoord-coryfee Jan Boskamp opent het Feyenoord-vakantiehuis op Droompark Bad Hoophuizen. Het Feyenoord-vakantiehuis zal een walhalla zijn voor de Feyenoord-supporter. Overal in het huis zijn foto’s, shirts en andere Feyenoord-gerelateerde zaken te vinden.
Datum: 05-07-2019
Droomparken breidt activiteiten uit naar Spanje
Met de acquisitie van het appartementencomplex Hacienda El Sueño in Mijas bij Marbella, zet Droomparken haar eerste stappen in het buitenland.
Datum: 01-03-2019
Droomparken nieuwe hoofdpartner Feyenoord
Feyenoord speelt de komende twee seizoenen met Droomparken op het shirt. Doordat Qurrent met ingang van het nieuwe seizoen niet meer op de shirts van Feyenoord zal komen te staan, ontstond de ruimte om uit te kijken naar een nieuwe hoofdpartnerovereenkomst.
Datum: 02-10-2018
Opening Droompark Marina Strandbad
Het weekend van 29 en 30 september stond al wekenlang vetgedrukt in onze agenda. Dit was namelijk het openingsweekend van Droompark Marina Strandbad. Na de overname door Droomparken in juli 2018 is met inzet van veel middelen en mankracht gewerkt aan de transformatie van Camping Dorado Beach naar het eigentijdse multifunctionele recreatiepark Marina Strandbad. Reden voor een feestje dus!
Datum: 05-09-2018
Faunaflat Droompark Bad Hulckesteijn: verblijf voor de kleinste gasten
In 2014 is Droomparken begonnen met het ontwikkelen van Droompark Bad Hulckesteijn. Tijdens dit proces is er ook rekening gehouden met de kleinste gasten van het park in Nijkerk door een faunaflat te realiseren.
Datum: 31-08-2018
Vakantie voorbij, hoe weer in het ritme komen?
‘T is weer voorbij die mooie zomer… Ofja, de zomervakantie dan. Wij helpen je graag om weer terug in het ritme te komen met een aantal tips.
Datum: 14-08-2018
Op vakantie in Nederland
Voor je volgende vakantie hoef je echt niet per se naar het buitenland. Nederland is namelijk erg veelzijdig. Het maakt dus niet uit of je een strandvakantie, een vakantie in de natuur of een ander soort actieve vakantie zoekt. Want in Nederland is er voor ieder wat wils.
Datum: 14-08-2018
Op vakantie met je hond, kat of ander huisdier
Ook de trouwe viervoeter mag gezellig mee op vakantie!
Datum: 18-07-2018
Stichting WensAmbulance Brabant
Luxe recreatiewoning voor Stichting WensAmbulance op Droompark Hooge Veluwe
Datum: 17-07-2018
Droomparken nieuwe hoofdsponsor Vitesse
Droomparken is vanaf komend seizoen de nieuwe hoofdsponsor van Eredivisieclub Vitesse.
Datum: 17-07-2018
Tiny House vriendenweekend in Limburg
Dat jaarlijkse weekendje weg met je vrienden staat weer voor de deur. Dit jaar is het jouw taak om het weekend te organiseren. Maar waarnaartoe?
Datum: 17-07-2018
Zo ben jij de BBQ master van de zomer!
Wat is er nu gezelliger dan met de hele familie of je vriendengroep de barbecue aansteken?
Datum: 17-07-2018
Sightseeing in Zeeland
Zeeland, de ideale plek om je vakantie met je partner, gezin of vrienden door te brengen. Want deze plek biedt voor ieder wat wils. Zee, stad en natuur.
Datum: 13-07-2018
De leukste watersporten leer je bij Droompark Bad Hoophuizen
Droompark Bad Hoophuizen heeft naast allerlei leuke activiteiten ook een watersportcentrum. Bij watersportcentrum Windy Waters kun je verschillende watersporten beoefenen. Op eigen houtje, of onder leiding van een ervaren instructeur. In deze blog vertellen we je meer over de verschillende watersporten die je op het Veluwemeer kunt doen.
Datum: 13-07-2018
De beste tips voor een succesvolle autoreis met kinderen
Yes, de vakantie is in zicht! Wist je dat voor 9 van de 10 Nederlanders de vakantie al begint onderweg naar het vakantieadres?
Datum: 07-06-2018
Jouw droomvakantie komt uit met onze HotelHouses
De vrijheid van je eigen huis, maar de aandacht en services van een hotel!
Datum: 05-06-2018
4 must visits in omgeving Maasduinen
Limburg, dé ideale omgeving om te wandelen, te fietsen en nog veel meer!
Datum: 31-05-2018
Verblijven vlakbij Dutch- en Dance Valley
Staat Dance Valley of Dutch Valley op jouw wishlist? Dan hebben wij een handige tip voor je!
Datum: 16-04-2018
Welke vakantiewoning past bij jou?
Heb jij er altijd al van gedroomd om een vakantiehuis te kopen in Nederland? Om bijvoorbeeld even lekker bij te komen op de momenten wanneer het jou uitkomt? Dan is dit nieuwe seizoen een echte must see!