alle verkoopwoningen

Luxe, elegante en stijlvolle woning

Cube Exclusif Hybrid

Woning: € 189.500,-exclusief BTW/ Kavel: € 100.000,- k.k./ Aantal personen: 4

Het stijlvolle interieur gecombineerd met veel glas en de gezellige buiten open haard verlenen heel veel karakter aan dit bijzondere object. Deze onder architectuur ontworpen vakantiebungalow is een lust voor het oog. In de ruime woonkamer vindt u ook een luxe openhaard op gas. De bijzonder fraaie keuken is voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur. De woning beschikt over twee ruime slaapkamers en biedt daarnaast de mogelijkheid voor het plaatsen van twee badkamers. Op het royale terras met buitenhaard bij deze prachtige vakantiebungalow is het volop genieten. De tuin rondom is heerlijk groen en speels aangelegd. Uiteraard beschikt de bungalow over een eigen parkeerplaats.

Opmerkingen

De Cube Exclusif Hybrid is vervaardigd van solide en duurzame materialen. Het object is prima geïsoleerd en voorzien van centrale verwarming, zonnepanelen en een warmtepomp.

Extra’s

De Cube Exclusif Hybrid is voorzien van speels aangelegde tuin en prachtig volledig betegeld zonneterras. Daarnaast is deze woning bijzonder geschikt voor verhuurdoeleinden, hetgeen garant staat voor een optimaal rendement. De BTW is geheel terug te vorderen wanneer u de woning aanbiedt voor verhuurdoeleinden. Onze professionele verhuurorganisatie verzorgt de volledige verhuur voor u. Vraag onze accountmanager naar meer informatie.

Bekijk foto's

Meer informatie ontvangen?

Vul maar in!

Hoe en waar wil je het hebben?