Home

Bezoek de open dagen bij Droompark Bad Hoophuizen: donderdag 21 mei t/m zondag 24 mei

Ontdek Droompark Bad Hoophuizen 

Pak al vanaf begin mei je rendement! Gegarandeerd 5% - 5 jaar lang!

Het is misschien niet het eerste waar je aan denkt maar zelfs in deze tijden is het investeren in een vakantiewoning of chalet een aantrekkelijke en verstandige keuze. Zeker nu vanwege de stijgende vraag naar binnenlandse vakanties deze zomervakantie en komende zomervakanties. Een perfect moment om jouw eigen recreatiewoning te kopen voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie van beide. 

Om jou alvast kennis te laten maken met Droompark Bad Hoophuizen nemen we jou graag mee op een virutele tour over het park en in de woningen zodat jij het park virtueel kan ontdekken en de woningen bekijken. Kom van donderdag 21 mei tot en met zondag 21 mei zelf het park bezoeken en ontdek het park en laat je informeren over de aankoop van een recreatiewoning. Hierbij houden wij uiteraard rekening met jouw veiligheid en de richtlijnen opgesteld vanuit de regering. Daarnaast bieden wij jou nog steeds de mogelijkheid om een privé-afspraak te maken met een van onze verkoopadviseurs, dit kan uiteraard digitaal op ieder gewenst moment.

Dit weekend: 5% netto garandeert rendement , 5 jaar lang! Stap nu in en vanaf dit weekend kun je al genieten van dit aanbod.

Ontdek het park

Bekijk de woningvideo's

Maak jouw afspraak of neem contact op

Neem een virtueel kijkje op het park
Virtuele tour Bad Hoophuizen
  • Een goede voorbereiding is het halve werk. De virtuele tour over Droompark Bad Hoophuizen geeft je een 360 graden beeld van het park, de faciliteiten en woningen. Perfect om je voor te bereiden en helemaal in de vakantiestemming te komen. Veel plezier!

Donderdag 21 mei t/m zondag 24 mei

Virtuele open dagen Droompark Bad Hoophuizen

Ontdek dit prachtige Droompark prachtig gelegen aan het Veluwemeer

Droompark Bad Hoophuizen biedt eindeloos veel mogelijkheden voor een heerlijke vakantie. Gelegen op één van de mooiste stukjes Nederland aan het Veluwemeer. Een perfecte uitvalsbasis voor een heerlijke vakantie aan het water met mooie wandel- en fietsroutes in de omgeving, de leuke uitjes in de buurt of om even helemaal tot rust te komen. Het diverse woningaanbod, van comfortable chalets, tot moderne cube-woningen en van royale villa's tot de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van recreatiewoningen, het is allemaal te vinden op Droompark Bad Hoophuizen. Neem een kijkje op het park door de virtuele rondleiding met onze accountmanager Norbert Hakhoff, bekijk de woningvideo's en ontdek dit prachtige park. Je bent van 21 mei tot en met 24 mei van harte welkom op dit mooie vakantiepark aan het Veluwemeer.

Bekijk de woningvideo's

Informatie aanvragen

Maak jouw afspraak of neem contact op

 

Virtuele tour op Droompark Bad Hoophuizen

Neem een kijkje op het park

bad-hulckesteijn-360-1600x900jpg

Maak jouw virtuele tour over het park

Omdat je graag investeert in iets moois

Ontdek het woningaanbod

Neem een kijkje bij de woningen op Droompark Bad Hoophuizen. Je kan een digitaal bezoek brengen aan een groot aantal verschillende woningen. Bekijk hieronder de video's van de woningen en kom alles te weten over deze mooie recreatiewoningen en vraag jouw informatiebrochure aan.

Het woningaanbod op Droompark Bad Hoophuizen is groot en divers. Van comfortabele chalets voor vier of zes personen tot luxe cube-woningen tot royale groepsvilla's vanaf 8 personen. Ontdek de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van recreatie woningen zoals Tiny Houses, natuurlijke Forest Lodges of heerlijke Wellness woningen. 

Bekijk de video's om een indruk te krijgen van het park en het woningaanbod op Droompark Bad Hoophuizen. Wil je meer informatie over een woning of het park, de aankoop van een recreatiewoning of een (digitale) afspraak met onze verkoopadviseur? Vraag dan de informatiebrochure van de woning aan of plan jouw afspraak met de verkoopadviseur. 

Plan jouw afspraak

 

Bekijk de video

Droompark Bad Hoophuizen

Norbert Hakhoff vertelt je alles over Droompark Bad Hoophuizen

De accountmanager van Droompark Bad Hoophuizen, dhr. Norbert Hakhoff kan jou alles vertellen over Droompark Bad Hoophuizen, de woningen op het park en de prachtige omgeving van het park. Bekijk de video en ontdek alles wat Droompark Bad Hoophuizen te bieden heeft. Heb je nog vragen of wil je meer weten over de aankoop van een recreatiewoning op Droompark Bad Hoophuizen, neem dan contact op met dhr. Norbert Hakhoff via +31 (0)6 121 205 02 of via n.hakhoff@somniumrecreatie.nl

Bekijk video

Neem contact op

Ontdek het volledige aanbod en vraag jouw informatiebrochure aan

Het is misschien niet het eerste waar je aan denkt maar zelfs in deze tijden is het investeren in een vakantiewoning of chalet een aantrekkelijke en verstandige keuze. Zeker nu vanwege de stijgende vraag naar binnenlandse vakanties deze zomervakantie en komende zomervakanties. Een perfect moment om jouw eigen recreatiewoning te kopen voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie van beide. Bekijk het volledige aanbod van Droompark Hooge Veluwe en vraag nu jouw informatiebrochure aan of neem contact op met dhr. Wassili Vergidis via 06-450 204 20 of via w.vergidis@somniumrecreatie.nl 

Bekijk volledig aanbod Informatie aanvragen

 

 

Wil je nog meer weten?

Neem contact met ons op of meld je aan voor de nieuwsbrief

Jij vraagt, wij antwoorden je graag!

Ich möchte *
Opt-in *