Een eigen chalet kopen in Gelderland?

Dan ben je bij Droompark Beekbergen aan het juiste adres! Op dit Droompark midden op de Veluwe vind je verschillende vakantiewoningen die je kan kopen. Geniet wanneer je maar wilt van je eigen vakantiewoning op dit prachtige Droompark.

Op het park staan verschillende chalets voor 2 tot 8 personen. Ben je op zoek naar een sfeervol tiny house om lekker met z'n tweetjes te genieten of wil je juist een moderne groepsvilla kopen voor 8 personen? Op Droompark Beekbergen kan het allemaal! 

Ons aanbod bekijken

Chalet kopen Gelderland

Chalet kopen Gelderland

Voordelen van een eigen chalet

Het hebben van een eigen chalet heeft vele voordelen. Het is natuurlijk heerlijk wanneer je op vakantie kan wanneer je maar wilt in een vakantiewoning die helemaal voldoet aan jouw wensen. Maar er zijn nog meer voordelen. 

Het kopen van een vakantiewoning is een slimme investering. Je eigen vakantiewoning is een waardevol bezit en het verhuren levert je veel rendement op. Droomparken verzorgd de verhuur volledig zodat jij je hier niet druk over hoeft te maken. 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. Wil je een keer komen proefslapen op het park? Maak dan gebruik van ons logeer en probeer-arrangement.

Meer informatie