Op zoek naar een vakantiewoning op de Veluwe? Midden in de Veluwse bossen ligt Droompark Beekbergen, de ideale locatie voor een eigen vakantiewoning!

Vakantiewoning kopen op de Veluwe

Droompark Beekbergen ligt midden op de Veluwe in de prachtige natuur. Hier kom je echt tot rust en kan je lekker wandelen, fietsen of juist even helemaal niks doen. Maar ook wanneer je graag een dagje wilt winkelen of een museum wilt bezoeken, zit je hier op de juiste plek.

Investeren in een vakantiewoning?

Investeren in een vakantiewoning kan een goed idee zijn. Je kan namelijk wanneer je maar wilt genieten van een vakantie of weekendje weg. Bij Droomparken ben je gegarandeerd van veel zekerheden. Vraag eens ons informatiepakket aan of kom een kijkje nemen tijdens de open dag.

Bekijk onze vakantiewoningen

Of je nu een vakantiewoning zoekt voor het hele gezin of lekker met z'n tweeën wilt genieten op De Veluwe, bij Droompark Beekbergen hebben we een vakantiewoning die bij jou past. 

Benieuwd naar onze woningen?  

Vakantiewoningen

De Veluwe ontdekken

Het park staat midden op de Veluwe. Dat betekent dat je in no time midden op de Veluwe staat. Zo kun je heel makkelijk een heerlijke wandeling maken, een fietstocht of zelfs een huifkartocht. Door de prachtige natuur kun je even heerlijk tot rust komen. Is dat niet lekker genieten?

Het park leren kennen?

Wil je het park leren kennen voordat je een vakantiewoning aanschaft? Boek dan hieronder een weekendje weg op de veluwe of een vakantie. Je bent van harte welkom!