home

Jouw eigen vakantiewoning midden op de Veluwe

Omdat je graag investeert in iets moois

Investeren in een eigen vakantiewoning is altijd een goed idee. Bij Droomparken ben je daarbij gegarandeerd van veel zekerheden. Kijk en klik rond, vraag een informatiepakket aan of bezoek een van onze inspiratiedagen. Je ervaart dan vanzelf waarom een eigen vakantiewoning echt zo tof is.

Vind jouw droomhuis

Soort woning
Bekijk
Een stevige basis voor rendement
Unique
€ 72.500,- exclusief BTW
Kavel: € 45.000,- k.k. of € 3.600,- huurprijs per jaar
 • Aantal personen: 4
 • Chalet met een perfecte prijs/kwaliteit verhouding, met ruim kavel en prachtig gelegen op het bosrijke park
Meer informatie
Bekijk
Ruim en zeer gewild
L'Avenir
€ 129.500,- exclusief BTW
Kavel: € 50.000,- k.k. of € 4.000,- huurprijs per jaar
 • Aantal personen: 6
 • Recreatiewoning op een mooie kavel met veel zonuren.
Meer informatie
Bekijk
Solide en sfeervol gaan samen
Big Exclusif
€ 109.500,- exclusief BTW
Kavel: € 50.000,- k.k. of € 4.000,- huurprijs per jaar
 • Aantal personen: 4
 • Veel ruimte, veel licht en extra luxe!
Meer informatie
Bekijk
prachtig gelegen aan de vijver
Carre
€ 129.500,- exclusief BTW
Kavel: € 70.000,- k.k. of € 5.600,- huurprijs per jaar
 • Aantal personen: 6
 • Fantastische vakantiebungalow voor jarenlang weekend- en vakantiegenot!
Meer informatie
Bekijk
Aangepaste woning voor minder-validen
L-cube MiVa
€ 199.500,- exclusief BTW
Kavel: € 65.000,- k.k. of € 5.200,- huurprijs per jaar
 • Aantal personen: 4
 • Moderne, aangepaste recreatiewoning voor minder-validen. Beschikbaar in 4-persoons- en 6-persoonsuitvoering.
Meer informatie
Bekijk
Een hoekvormige wellness-villa in zijn volste recht
L-villa Wellness
€ 299.500,- excl. BTW V.O.N.
Kavel: € 85.000,- excl. BTW V.O.N. of € 6.800,- huurprijs per jaar
 • Aantal personen: 4
 • Een luxe hoekvormige wellness-villa in zijn volste recht
Meer informatie

Rendement uit je vakantiewoning

Recreatiewoningen zijn populaire, solide en veilige objecten om in te investeren. Je ziet de staat van jouw woning, je kunt het bekijken en verbeteren; je weet wat er gebeurt met jouw investering. Een prettig gevoel. Zeker als je daarbij ook nog eens een tastbaar en veilig rendement kunt realiseren. Het rendement kan in korte periode snel oplopen door een combinatie van de terug te vorderen BTW en de directe verhuuropbrengsten.

Solide verhuurorganisatie

Op de locaties van Droomparken wordt gewerkt met een professioneel en branche bekend verhuursysteem. Droomparken is een sterk groeiende organisatie in de markt en heeft inmiddels een grote naamsbekendheid verworven. Op alle Droomparken vind je de maximale gedrevenheid die nodig is om een uitstekend resultaat te behalen. Beleggen in een recreatiewoning heeft inmiddels bewezen veiliger en solider te zijn dan beleggen in aandelen en banksparen. Afhankelijk van het object van jouw keuze en de inbreng van eigen geld kan jouw rendement al snel oplopen.

Vraag en aanbod, profiteer ervan

Daarnaast ervaar je op langere termijn ook een waardevermeerdering van jouw woning. De recreatiesector geniet al jaren van een groeiende belangstelling. Het aanbod op unieke locaties zal steeds schaarser worden. Je hoeft niet langer te wachten op toekomstige ontwikkelingen, want Droomparken heeft diverse unieke en bijzondere locaties tot haar beschikking. Droompark Beekbergen behoort zeker tot die categorie. Daarnaast verzorgen wij de gehele verhuur voor je en hoef je verder niets te doen dan te genieten van jouw opbrengsten!

Somnium Recreatie

De verkoop van de woningen wordt geheel verzorgd door de verkooporganisatie Somnium Recreatie. Somnium Recreatie heeft zich expliciet gespecialiseerd in het investeren en beleggen in recreatiewoningen en kan je daarmee van alle financiële en fiscale informatie omtrent jouw investering voorzien. Meer informatie kun jeook vinden op: www.somniumrecreatie.nl

Een slimme investering

Steeds meer mensen voelen zich aangetrokken tot beleggen in recreatiewoningen. Een recreatiewoning is immers een tastbaar, concreet en duurzaam beleggingsobject. In een klein en aantrekkelijk land als het onze is het een stuk vastgoed dat alleen maar schaarser zal worden. En, de marktwerking is nu eenmaal: hoe schaarser, hoe waardevoller! Een slimme investering, dus.

Direct rendement

Wanneer je een recreatiewoning als belegging aanschaft, dan hoef je niet zoals bij andere beleggingsvormen een poos te wachten op waardevermeerdering en rendement. Je kunt meteen incasseren. In geval van nieuwbouw kan je bij jouw eerstvolgende belastingaangifte 21% BTW terugvorderen. Dit geldt ook voor het interieur en de inventaris. De opbrengsten uit verhuur van jouw recreatiewoning zijn vrijgesteld van inkomstenbelasting.

Alle vrijheid

Je hebt uiteraard alle vrijheid om voor een beleggingsvorm te kiezen waarbij je alleen verhuurt of eentje waarbij je ook zelf op de door jou gekozen momenten geniet van je mooie bezit. Je hoeft je ook niet te bekommeren om het verhuren van je recreatiewoning. Droomparken verzorgt dit volledig voor je. Ook dat maakt deze investering tot een interessante en relaxte beleggingsvorm.

AFM

AFM banner

1. Je krijgt alle tijd om jouw vakantiewoning uit te zoeken.

2. Het gaat om een lange termijn relatie, dus wij willen dat je het fijn hebt!

3. Als particulier heb je uiteraard 3 dagen bedenktijd.

4. Jouw vakantiewoning is en blijft een waardevol bezit.

5. De geïndexeerde parkkosten zijn volledig transparant.

6. Je bepaalt zelf of je het tuinonderhoud aan ons uitbesteedt.

7. Verhuren levert je rendement op. Vast of variabel, aan jou de keus.

8. Onze boekingscentrale en verhuurpartners zorgen voor vakkundige verhuur.

9. In het onafhankelijke adviespanel zijn verhurende eigenaren vertegenwoordigd.

10. Jouw vakantiewoning weer verkopen? Wij adviseren goed.

Logeer en probeer

Heb je interesse in de aankoop van jouw eigen vakantiewoning Droompark Beekbergen? Dan nodigen wij je van harte uit om te 'logeren en proberen'. Wij hebben een leuk 'logeer en probeer'-arrangement voor jou samengesteld. Zo kun je alvast een weekendje sfeer proeven op Droompark Beekbergen. Ontdek zelf welke eisen en wensen jij stelt aan jouw vakantiewoning. Je zult zien, de mogelijkheden zijn eindeloos. Daarbij adviseren wij jou graag persoonlijk! 

Jouw accountmanager

Wil je graag gebruik maken van het logeer en probeer arrangement omdat je interesse hebt in het aankopen van een eigen vakantiewoning? Neem dan contact op met de aankoopadviseur op Droompark Beekbergen. Dit kan via het contactformulier of neem direct op contact via onderstaande contactgegevens.

Dhr. Stefan Barewijk

+31 (0)6 - 52 73 29 79
s.barewijk@somniumrecreatie.nl