Vakantiewoning kopen in Noord-Holland?

Op Droompark Buitenhuizen heb je de keuze uit 9 top-vakantiehuizen! Alle 9 huizen beschikken over alle luxe en comfort die je tijdens je vakantie op Droompark Buitenhuizen nodig hebt. Bekijk alle accommodaties en vraag direct informatie aan.

Luxe vakantiewoning kopen Noord-Holland

Droompark Buitenhuizen biedt op dit moment 9 verschillende luxe vakantiewoningen aan. Deze beginnen bij een koopprijs van € 90.000,- en lopen op tot € 200.000,-. En de vakantiewoningen verschillen tussen 4 en 6 persoons. Kortom, er is voor elke prijsklasse een bijpassende vakantiewoning te vinden! 

Bekijk hier het aanbod vakantiewoningen

Nieuw aanbod vakantiewoningen

Wist je dat er op Droompark Buitenhuizen continu wordt gewerkt om het aanbod aan vakantiehuizen uit te breiden? Zo zijn er onlangs nog 3 nieuwe types vakantiewoningen aan het aanbod toegevoegd. En dit zijn niet zomaar vakantiewoningen!

Cube la Mer Premium

Allereerst is er de Cube la Mer Premium, een 4 persoons vakantiewoning met een unieke uitstraling. Compleet met Masterbedroom, centrale verwarming, warmtepomp en zonnepanelen kun je hier uitstekend energieneutraal tot rust komen! De keuken beschikt over inbouwaparatuur, de badkamer is luxe afgewerkt en de tuin is volledig aangelegd. Je kunt dus meteen beginnen met genieten!

Cube Maximaal Premium

In een iets hogere prijsklasse vind je de Cube Maximaal Premium. Deze mooie vakantiewoning behoort tot de unieke uitbreiding in recreatiegebied Spaarnwoude. De woning bestaat voor een groot deel uit glas, wat het een hele ruimtelijke woning maakt. De woonkamer beschikt over een luxe openhaard, de keuken is voorzien van luxe inbouwapparatuur en de woning beschikt over een luxe badkamer. En het royale terras is uitstekend geschikt om heerlijk buiten te zitten!

L-Cube Premium

Ten slotte is er nog de L-Cube Premium. Deze superluxe vakantiewoning straalt een en al stijl en klasse uit. Met een elegant exterieur, luxe en praktische keuken en mooie badkamer met inloopdouche krijg je in dit vakantieverblijf het ultieme vakantiegevoel. Daarnaast is de woning ook nog energie neutraal. Je draagt dus ook een steentje bij aan het behoud van de natuur!

Meer informatie over de woningen

Wil je een vakantiewoning kopen Noord-Holland, en heb je op Droompark Buitenhuizen een mooie woning gezien? Maak dan een afspraak om het huis te komen bekijken. De accountmanagers van Droomparken staan altijd voor je klaar om jouw vakantiedromen in vervulling te laten gaan. Je kan natuurlijk ook de open dag van Droompark Buitenhuizen bezoeken!

Bezoek de open dag van Droompark Buitenhuizen

Waarom een vakantiehuis in Noord-Holland kopen?

Natuurlijk kun je hele mooie vakantiehuizen op Droompark Buitenhuizen kopen. Maar waarom zou je een vakantiehuis in Noord Holland kopen? Nou, er zijn genoeg redenen waarom het kopen van een vakantiehuis in Noord-Holland een heel goed idee is. Zo zijn er verschillende leuke steden, met Amsterdam als grote trekpleister, die je vanuit je vakantiehuis in Noord-Holland kan bezoeken. 

Stedentrip naar Amsterdam

Noord-Holland is dé provincie bij uitstek voor een leuke stedentrip. Met hoofdstad Amsterdam als grote trekpleister hoef je je hier zeker niet te vervelen. Amsterdam heeft alles wat je zoekt tijdens een stedentrip. 

Musea en bezienswaardigheden in Amsterdam

In Amsterdam zijn verschillende wereldberoemde musea te vinden. Zo kun je in het Rijksmuseum de nachtwacht, en vele andere wereldberoemde kunstwerken bezichtigen. Of ga naar het Van Gogh museum, dat volhangt met de mooiste kunstwerken van Vincent van Gogh. 

Paleizen en kerken

Naast musea zijn er ook een heleboel andere mooie bezienswaardigheden in Amsterdam te vinden. Wat dacht je bijvoorbeeld van een bezoek aan het Paleis op de Dam. Dit paleis is opengesteld voor publiek, en bgeeft jou een kijkje in het leven van de Nederlandse koninklijke familie en haar bezoekers. Direct naast het paleis op de Dam bevindt zich de Nieuwe Kerk. Deze prachtige kerk is, naast een religieuze ontmoetingsplaats, ook de laatste rustplaats van Nederlandse zeeheld Michiel de Ruyter. 

Vakantiewoning kopen Noord Holland

Andere leuke steden in Noord-Holland

Natuurlijk is er nog veel meer te zien in Noord-Holland dan alleen Amsterdam. Zo is de stad Haarlem ook zeker een leuke bestemming voor een dagje uit. Of bezoek het Muiderslot in Muiden, en waan je voor even terug in de Middeleeuwen.

Daarom een vakantiehuis Noord-Holland kopen

Zoals je kan zien is er ontzettend veel te zien, doen en beleven in Noord-Holland. Je zult je dus nooit vervelen als je een vakantiehuis in Noord-Holland koopt. Kijk voor alle activiteiten en bezienswaardigheden in de omgeving van Droompark Buitenhuizen op deze pagina. We hopen je snel te mogen ontvangen op ons mooie vakantiepark in Noord-Holland!

Ja! Ik wil een vakantiewoning kopen

Vakantiewoning kopen in Noord-Holland Buitenhuizen