Droompark De Zanding

Open dagen op Droompark De Zanding: 19 & 20 september

Jouw eigen vakantiewoning midden op de Veluwe

Het is misschien niet het eerste waar je aan denkt maar zelfs in deze tijden is het investeren in een vakantiewoning of chalet een aantrekkelijke en verstandige keuze. Zeker nu de vraag naar binnenlandse vakanties toeneemt. Een perfect moment om te investeren in jouw eigen recreatiewoning voor eigen gebruik, verhuur met mooi rendement of een combinatie van beide.

Bezoek op zaterdag 19 en zondag 20 september de open dagen op Droompark De Zanding en ontdek dit prachtige, bosrijke park op de Veluwe. Je bent tussen 11.00 en 17.00 uur van harte welkom om een kijkje te nemen op het park, de faciliteiten en je te laten informeren over de aankoop van jouw recreatiewoning. Kijk en klik rond, vraag een informatiepakket aan of bezoek een van onze open dagen op zaterdag 19 en zondag 20 september. Je ervaart dan vanzelf waarom een eigen vakantiewoning echt de moeite waard.

Daarnaast bieden wij jou ook de mogelijkheid om een afspraak te maken een van onze verkoopadviseurs tijdens de open dagen of op een moment dat jou uitkomt. Onze verkoopadviseurs staan jou graag te woord om je alles te vertellen over dit prachtige Droompark midden op de Veluwe. 

Ontdek het park 

Bekijk het woningaanbod en woningvideo's 

Maak jouw afspraak of neem contact op 

Neem een kijkje op het park, de faciliteiten en woningen
Virtuele tour De Zanding
  • Een goede voorbereiding is het halve werk. De virtuele tour over Droompark De Zanding geeft je een 360 graden beeld van het park, de faciliteiten en woningen. Perfect om je voor te bereiden en helemaal in de vakantiestemming te komen. Veel plezier!

Zaterdag 19 september & zondag 20 september

Open dagen Droompark De Zanding

Ontdek dit prachtige Droompark net buiten Otterlo, midden in de natuur grenzend aan Nationaal Park de Hoge Veluwe 

Droompark De Zanding biedt eindeloos veel mogelijkheden voor een heerlijke vakantie op de Veluwe. Gelegen op één van de mooiste stukjes Nederland, net buiten de bebouwde kom van het Veluwse dorpje Otterlo, is het aan drie kanten omsloten door kilometers uitgestrekte natuurgebieden. Een perfecte uitvalsbasis voor mooie wandel- en fietsroutes op de heide en in de bossen, de leuke uitjes in de buurt of om even helemaal tot rust te komen. Het woningaanbod op Droompark De Zanding is groot en divers. Van comfortabele chalets voor vier of zes personen tot luxe cube-woningen tot royale groepsvilla's vanaf 10 personen. Ontdek de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van recreatie woningen zoals Tiny Houses, de moderne modus, natuurlijke Forest Lodges of heerlijke Wellness woningen. 

Ontdek het woningaanbod

Vraag jouw informatiebrochure aan

Maak jouw afspraak of neem contact op

 

Bekijk de video

Droompark De Zanding

Adresgegevens 

Droompark De Zanding

Vijverlaan 1 
6731 CK Otterlo

Google Maps

Hierbij ben je ook gelijk uitgenodigd voor onze open dagen op de andere parken. Pak vast je agenda en open hier het overzicht van dit najaar. 

Wil je nog meer weten?

Neem contact met ons op

Plan jouw afspraak met de accountmanager, meld je aan voor de nieuwsbrief of stel jouw vraag!