Bezoek de Kerst open dagen op 27, 28 & 29 december

Omdat je graag investeert in iets moois

Ervaar zelf de rust op de Veluwe

Investeren in een eigen vakantiewoning is altijd een goed idee. Bij Droomparken ben je daarbij verzekerd van veel zekerheden. Kijk en klik rond, vraag een informatiepakket aan of bezoek de kerst open dagen van vrijdag 27 december tot en met zondag 29 december. Je ervaart dan vanzelf waarom een eigen vakantiewoning echt zo tof is!

Alles op een rijtje
Aanbod verkoopwoningen
  • Een eigen vakantiewoning is een aantrekkelijke investering. Bekijk hier het volledige aanbod verkoopwoningen.

Kom naar de Kerst open dagen op 27, 28 & 29 december op Droompark De Zanding

Bij Droomparken vind je vrijheid en ruimte om jezelf te zijn. Ook tijdens onze open dagen. Er is ruimte genoeg om te dromen over de koop van een tweede huis of een eigenzinnige vakantie op Droompark De Zanding! 

Van vrijdag 27 december tot en met zondag 29 december worden er weer Kerst open dagen georganiseerd met veel leuke activiteiten. Je kunt een kijkje komen nemen op het park, de woningen en bij de faciliteiten. Onze verhuurmedewerkers en accountmanagers zijn er ook voor eventuele vragen én we helpen je daar graag mee.

Je hoeft natuurlijk niet te wachten op de open dagen. Uiteraard ben je het hele jaar door welkom om een kijkje te nemen en lekker veel vakantie-inspiratie op te doen.

Adresgegevens

Droompark De Zanding

Vijverlaan 1
6731 CK Otterlo

Google Maps

Hierbij ben je ook gelijk uitgenodigd voor onze open dagen op onze andere parken. Pak vast je agenda en open hier het overzicht voor dit najaar!