Home

Open dagen bij Droompark De Zanding: zaterdag 4 juli en zondag 5 juli

Ontdek Droompark De Zanding 

Het is misschien niet het eerste waar je aan denkt maar zelfs in deze tijden is het investeren in een vakantiewoning of chalet een aantrekkelijke en verstandige keuze. Zeker nu vanwege de stijgende vraag naar binnenlandse vakanties deze zomervakantie en komende zomervakanties. Een perfect moment om jouw eigen recreatiewoning te kopen voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie van beide.

Bezoek dit weekend de open dagen op Droompark De Zanding op zaterdag 4 juli en zondag 5 juli. Je bent tussen 11.00 uur en 17.00 uur van harte welkom op het park om een rondje te wandelen en de woningen en het park te ontdekken. Onze verkoopadviseurs staan voor je klaar om je te informeren over de aankoop van een recreatiewoning. Hierbij houden wij uiteraard rekening met jouw veiligheid en de richtlijnen opgesteld vanuit de regering. 

Graag nemen wij jou alvast mee op een virutele tour over het park en in de woningen zodat jij het park kan ontdekken en de woningen bekijken. Of kom op zaterdag 4 juli of zondag 5 juli zelf het park bezoeken en ontdek het park en laat je informeren over de aankoop van een recreatiewoning. 

Ontdek het park

Bekijk de woningvideo's

Maak jouw afspraak of neem contact op

Droompark De Zanding
Persoonlijke rondleiding
  • Onze accountmanager van Droompark De Zanding, Henk Meijer, neemt je mee op een persoonlijke rondleiding en vertelt alles over Droompark De Zanding. Ontdek dit prachtige park!

Zaterdag 4 juli & zondag 5 juli

Open dagen Droompark De Zanding

Ontdek dit prachtige Droompark net buiten Otterlo, midden in de natuur grenzend aan Nationaal Park de Hoge Veluwe 

Droompark De Zanding biedt eindeloos veel mogelijkheden voor een heerlijke vakantie op de Veluwe. Gelegen op één van de mooiste stukjes Nederland, net buiten de bebouwde kom van het Veluwse dorpje Otterlo, is het aan drie kanten omsloten door kilometers uitgestrekte natuurgebieden. Een perfecte uitvalsbasis voor mooie wandel- en fietsroutes op de heide en in de bossen, de leuke uitjes in de buurt of om even helemaal tot rust te komen. Het diverse woningaanbod, van fijne chalets, tot moderne cube-woningen, tot royale villa's tot de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van recreatiewoningen, het is allemaal te vinden op Droompark De Zanding. Neem een kijkje op het park door de virtuele rondleiding met onze accountmanager Henk Meijer, bekijk de woningvideo's en ontdek dit prachtige park. 

Bekijk de woningvideo's

Informatie aanvragen

Maak jouw afspraak of neem contact op

Virtuele tour op Droompark De Zanding

Neem een kijkje op het park

bad-hulckesteijn-360-1600x900jpg

Maak jouw virtuele tour over het park

Omdat je graag investeert in iets moois

Ontdek het woningaanbod

Neem een kijkje bij de woningen op Droompark De Zanding. Je kan een digitaal bezoek brengen aan een groot aantal verschillende woningen. Bekijk hieronder de video's van de woningen en kom alles te weten over deze mooie recreatiewoningen en vraag jouw informatiebrochure aan.

Het woningaanbod op Droompark De Zanding is groot en divers. Van comfortabele chalets voor vier of zes personen tot luxe cube-woningen tot royale groepsvilla's vanaf 10 personen. Ontdek de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van recreatie woningen zoals Tiny Houses, de moderne modus, natuurlijke Forest Lodges of heerlijke Wellness woningen. 

Bekijk de video's om een indruk te krijgen van het park en het woningaanbod op Droompark De Zanding. Wil je meer informatie over een woning of het park, de aankoop van een recreatiewoning of een (digitale) afspraak met onze verkoopadviseur? Vraag dan de informatiebrochure van de woning aan of plan jouw afspraak met de verkoopadviseur. 

Plan jouw afspraak

 

Bekijk de video

Droompark De Zanding

Henk Meijer vertelt je alles over Droompark De Zanding

De accountmanager van Droompark De Zanding, dhr. Henk Meijer kan jou alles vertellen over Droompark De Zanding, de woningen op het park en de prachtige omgeving van het park. Bekijk de video en ontdek alles wat Droompark De Zanding te bieden heeft. Heb je nog vragen of wil je meer weten over de aankoop van een recreatiewoning op Droompark De Zanding, neem dan contact op met dhr. Henk Meijer via +31 (0)6 539 299 05 of via h.meijer@somniumrecreatie.nl

Bekijk video

Neem contact op

Ontdek het volledige aanbod en vraag jouw informatiebrochure aan

Het is misschien niet het eerste waar je aan denkt maar zelfs in deze tijden is het investeren in een vakantiewoning of chalet een aantrekkelijke en verstandige keuze. Zeker nu vanwege de stijgende vraag naar binnenlandse vakanties deze zomervakantie en komende zomervakanties. Een perfect moment om jouw eigen recreatiewoning te kopen voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie van beide. Bekijk het volledige aanbod van Droompark De Zanding en vraag nu jouw informatiebrochure aan of neem contact op met dhr. Henk Meijer via 06-539 299 05 of via h.meijer@somniumrecreatie.nl 

Bekijk volledig aanbod Informatie aanvragen

 

 

Wil je nog meer weten?

Neem contact met ons op of meld je aan voor de nieuwsbrief

Jij vraagt, wij antwoorden je graag!