Bezoek de open dagen op zaterdag 16 en zondag 17 november

Omdat je graag investeert in iets moois

Ervaar zelf de rust op de Veluwe

Investeren in een eigen vakantiewoning is altijd een goed idee. Bij Droomparken ben je daarbij verzekerd van veel zekerheden. Kijk en klik rond, vraag een informatiepakket aan of bezoek een van onze open dagen op zaterdag 16 en zondag 17 november. Je ervaart dan vanzelf waarom een eigen vakantiewoning echt zo tof is!

Kom naar de open dagen op 16 & 17 november op Droompark De Zanding

Bij Droomparken vind je vrijheid en ruimte om jezelf te zijn. Ook tijdens onze open dagen. Er is ruimte genoeg om te dromen over de koop van een tweede huis of een eigenzinnige vakantie op Droompark De Zanding! 

op zaterdag 16 en zondag 17 november worden er weer open dagen georganiseerd met veel leuke activiteiten. Je kunt een kijkje komen nemen op het park, de woningen en bij de faciliteiten. Onze verhuurmedewerkers en accountmanagers zijn er ook voor eventuele vragen én we helpen je daar graag mee.

Je hoeft natuurlijk niet te wachten op de open dagen. Uiteraard ben je het hele jaar door welkom om een kijkje te nemen en lekker veel vakantie-inspiratie op te doen.

Adresgegevens

Droompark De Zanding

Vijverlaan 1
6731 CK Otterlo

Google Maps

Hierbij ben je ook gelijk uitgenodigd voor onze open dagen op onze andere parken. Pak vast je agenda en open hier het overzicht voor dit najaar!