Droompark Maasduinen

Open dagen op Droompark Maasduinen: 10 & 11 oktober

Geniet van de Limburgse Heuvels

Het is misschien niet het eerste waar je aan denkt maar zelfs in deze tijden is het investeren in een vakantiewoning of chalet een aantrekkelijke en verstandige keuze. Zeker nu de vraag naar binnenlandse vakanties toeneemt. Een perfect moment om te investeren in jouw eigen recreatiewoning voor eigen gebruik, verhuur met mooi rendement of een combinatie van beide.

Bezoek op zaterdag 10 en zondag 11 oktober de open dagen op Droompark Maasduinen en ontdek dit prachtige, heuvelachtige park in Noord-Limburg. Je bent tussen 11.00 en 17.00 uur van harte welkom om een kijkje te nemen op het park, de faciliteiten en je te laten informeren over de aankoop van jouw recreatiewoning. Kijk en klik rond, vraag een informatiepakket aan of bezoek een van onze open dagen op zaterdag 10 en zondag 11 oktober. Je ervaart dan vanzelf waarom een eigen vakantiewoning echt de moeite waard.

Daarnaast bieden wij jou ook de mogelijkheid om een afspraak te maken een van onze verkoopadviseurs tijdens de open dagen of op een moment dat jou uitkomt. Onze verkoopadviseurs staan jou graag te woord om je alles te vertellen over dit prachtige Droompark aan de IJssel.  

Ontdek het park

Bekijk het woningaanbod en woningvideo's

Maak jouw afspraak of neem contact op

Neem een virtueel kijkje op het park
Virtuele tour Maasduinen
  • Een goede voorbereiding is het halve werk. De virtuele tour over Droompark Maasduinen geeft je een 360 graden beeld van het park, de faciliteiten en woningen. Perfect om je voor te bereiden en helemaal in de vakantiestemming te komen. Veel plezier!

Bezoek de open dagen op 10 & 11 oktober

Droompark Maasduinen

Prachtig gelegen midden in het bos bovenop een heuvel ligt Droompark Maasduinen. Met het Nationaal Park de Maasduinen om de hoek, net als de steden Venlo en Roermond en de vele fiets- en wandelroutes in de omgeving: dan begint je vakantie in Noord-Limburg al met een streepje voor. Ons eigen Limburg voelt hier al een beetje als 'buitenland' en geeft je verblijf nét dat beetje extra. Geniet van de gezellige, bourgondische sferen van Noord-Limburg, het nieuwe restaurant op het park en het overdekte zwembad. Een compleet en luxe vakantiepark waar jij kan genieten van jouw eigen vakantiewoning. Het woningaanbod op Droompark Maasduinen is groot en divers. Van leuke comfortabele chalets tot luxe cube-woningen en royale groepsvilla's vanaf 8 personen. Ontdek de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van recreatie woningen zoals Tiny Houses en natuurlijke Forest Lodges.

Ontdek het woningaanbod

Vraag jouw informatiebrochure aan

maak jouw afspraak of neem contact op

Adresgegevens

Droompark Maasduinen

Maalbekerweg 25
5951 NS Belfeld

Hierbij ben je ook gelijk uitgenodigd voor de open dagen op onze andere parken. Pak vast je agenda en open hier het overzicht voor dit najaar!

Wil je nog meer weten?

Neem contact met ons op

Plan jouw afspraak met de accountmanager, meld je aan voor de nieuwsbrief of stel jouw vraag!