Droompark Maasduinen

Open dagen op Droompark Maasduinen: 13 & 14 juni

Geniet van de Limburgse Heuvels

Het is misschien niet het eerste waar je aan denkt maar zelfs in deze tijden is het investeren in een vakantiewoning of chalet een aantrekkelijke en verstandige keuze. Je kan een recreatiewoning kopen voor eigen gebruik, verhuur of een combinatie van beide. Nu de vraag naar binnenlandse vakanties enorm toeneemt kan dit jouw deze zomer al een mooi rendement opleveren!

Op Droompark Maasduinen zijn er in het weekend van 13 & 14 juni, van 11.00 tot 17.00 uur open dagen. Tijdens de open dagen kun jij over het park wandelen, een kijkje nemen in de woningen en de faciliteiten waarbij uiteraard rekening word gehouden met de richtlijnen opgesteld vanuit de regering. Daarnaast bieden wij jou de mogelijkheid om een afspraak te maken met een van onze verkoopadviseurs, die jou alles kunnen vertellen over het park en de woningen. Kom jij ook naar de open dagen op 6 & 7 juni? 

Ontdek het park

Bekijk de woningvideo's

Maak jouw afspraak of neem contact op

Neem een virtueel kijkje op het park
Virtuele tour Maasduinen
  • Een goede voorbereiding is het halve werk. De virtuele tour over Droompark Maasduinen geeft je een 360 graden beeld van het park, de faciliteiten en woningen. Perfect om je voor te bereiden en helemaal in de vakantiestemming te komen. Veel plezier!

Bezoek de open dagen op 13 & 14 juni

Droompark Maasduinen

Prachtig gelegen midden in het bos bovenop een heuvel ligt Droompark Maasduinen. Met het Nationaal Park de Maasduinen om de hoek, net als de steden Venlo en Roermond en de vele fiets- en wandelroutes in de omgeving: dan begint je vakantie in Noord-Limburg al met een streepje voor. Ons eigen Limburg voelt hier al een beetje als 'buitenland' en geeft je verblijf nét dat beetje extra. Geniet van de gezellige, bourgondische sferen van Noord-Limburg, het nieuwe restaurant op het park en het overdekte zwembad. Een compleet en luxe vakantiepark waar jij kan genieten van jouw eigen vakantiewoning. 

Bekijk de woningvideo's 

Informatie aanvragen

maak jouw afspraak of neem contact op

 

Omdat je graag investeert in iets moois

Ontdek het woningaanbod

Neem een kijkje bij de woningen op Droompark Maasduinen. Je kan een digitaal bezoek brengen aan een groot aantal verschillende woningen. Bekijk hieronder de video's van de woningen en kom alles te weten over deze mooie recreatiewoningen en vraag jouw informatiebrochure aan. Tijdens de open dagen, op zaterdag 13 mei & zondag 14 juni, kun je de woningen zelf komen bekijken. Hierbij houden we uiteraard rekening met jouw veiligheid en de richtlijnen van het RIVM.  

Het woningaanbod op Droompark Maasduinen is groot en divers. Van leuke comfortabele chalets tot luxe cube-woningen en royale groepsvilla's vanaf 8 personen. Ontdek de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van recreatie woningen zoals Tiny Houses en natuurlijke Forest Lodges.

Bekijk de video's om een indruk te krijgen van het park en het woningaanbod op Droompark Maasduinen. Wil je meer informatie over een woning of het park, de aankoop van een recreatiewoning of een (digitale) afspraak met onze verkoopadviseur? Bezoek dan de open dagen of vraag de informatiebrochure van de woning aan of plan jouw afspraak met de verkoopadviseur. 

Adresgegevens

Droompark Maasduinen

Maalbekerweg 25
5951 NS Belfeld

Hierbij ben je ook gelijk uitgenodigd voor de open dagen op onze andere parken. Pak vast je agenda en open hier het overzicht voor dit voorjaar!