Een Tiny House kopen

Tiny Houses zijn ontzettend populair. De kleine woningen zijn (over het algemeen) van alle gemakken voorzien, vaak zeer duurzaam en ook nog eens heel knus en gezellig. En daarom zijn wij trotse te kunnen zeggen: bij ons kun je een Tiny House kopen. Je hoort het goed. Zo'n leuke, strakke, stijlvolle woning, helemaal voor jezelf.

Tiny House kopen op Droompark Maasduinen

Op Droompark Maasduinen heb je keuze uit twee types Tiny House: De Forest Lodge en de Forest Lodge Plus. Dit zijn beiden hele luxe en moderne woningen, geschikt voor 4 personen. En ze hebben ontzettend veel te bieden.

Ervaar de natuur in de Forest Lodge

De Forest Lodge is een luxe Tiny House met openslaande deuren naar het terras. De woonkamer is gezellig en sfeervol ingericht. Daarnaast beschikt de Forest Lodge over een volledig ingerichte keuken. De badkamer is mooi betegeld en beschikt over een douchecabine, wastafel en een mooie designradiator. Uiteraard is er ook een toilert aanwezig in dit Tiny House. Deze is in een aparte ruimte te vinden. Het huis beschikt over twee slaapkamers. De Master Bedroom heeft een ruime inloopkast.

Net iets meer luxe

Wil je net iets meer luxe in je Tiny House? Dan is de Forest Lodge Plus misschien iets voor jou. Dit Tiny House is net wat groter dan zijn gelijknamige voorganger, maar ook geschikt voor 4 personen. Je hebt dus net wat meer ruimte per persoon. Daarbuiten is hij veelal te vergelijken met zijn tegenhanger: 2 slaapkamers, openslaande deuren en een luxe badkamer.

Tiny House kopen vanwege rendement

Een veelgehoorde reden om een vakantiewoning, of in dit geval Tiny House, te kopen, is het rendement dat je op de verhuur van een woning kan krijgen.

 

Tiny House kopen

En dit is ook absoluut een goede reden om een Tiny House te kopen op Droompark Maasduine. Omdat wij een professionele verhuurorganisatie zijn kun je er bij ons zeker van zijn dat wij weten hope jij je Tiny House moet verhuren. Aan de hand van speciale software kunnen wij jouw Tiny House precies zo verhuren zodat jij er zo min mogelijk omkijken naar hebt.

Het rendement op een Tiny House

Doordat wij in staat zijn jouw woning optimaal te verhuren kun je zoveel mogelijk rendement uit je woning halen. WIj zorgen er voor dat de woning zo min mogelijk onbezet is. Dit betekent dat er het grootste deel van de tijd huur binnenkomt, en jij je aankoop dus terug kan verdienen.

Meer informatie

Wil je meer informatie aanvragen over een Tiny House kopen? Neem dan via onderstaande button contact op met onze eigen makelaar. Hij kan je alles vertellen over onze Tiny Houses en het rendement dat je hier op kan halen.

Bel de makelaar  Mail de makelaar