Tijdens je vakantie is het heerlijk als je lekker kunt zwemmen. DroomPark Maasduinen is een vakantiepark in Limburg met zwembad en natuur zwemgebied. Dit betekent dat je heerlijk kan zwemmen op warme EN koude dagen.

Vakantiepark Limburg met zwembad

Als het koud is buiten, en u toch lekker wilt zwemmen, dan kunt u heel goed terecht in het binnenzwembad van DroomPark Maasduinen. Dit zwembad is verdeeld in meerdere baden, waardoor ook de allerkleinsten kunnen zwemmen. Door het glazen plafond en glazen muur krijgt u bijna het gevoel toch buiten te zwemmen.

Strand en natuurmeer bij het park

Als het warm is in de zomer, is het heerlijk om lekker in de buitenlucht een duik te kunnen nemen. daarom is het ideaal dat DroomPark Maasduinen een mooi strand met natuurmeer heeft. Hier kunt u heerlijk zwemmen, maar ook lekker bijkomen op het strand! 

Ook heerlijk: de Wellness

Ook is er een Wellness op het park aanwezig. Hier kunt u lekker tot rust komen. heerlijk zweten in de sauna kan erg rustgevend werken. Heerlijk zitten in de Finse Sauna, lekker zweten in het Turkse Stoombad, een mooi kleurtje krijgen in de zonnebank of jezelf in het zweet werken met verschillende fitnessapparatuur. Het kan allemaal op vakantiepark Limburg met zwembad, DroomPark Maasduinen. Heeft u heerlijk gezwommen en wilt u uw spieren een beetje rust gunnen, dan is de wellness de plek waar u wilt zijn.

Alle faciliteiten van ons vakantiepark Limburg met zwembad

Kom genieten op DroomPark Maasduinen

Op DroomPark Maasduinen kunt u dus helemaal tot rust komen. Dus heeft u nog geen plannen voor de zomervakantie? Of wilt u met de kerst er even lekker tussenuit? Boek dan nu een heerlijke vakantie op DroomPark Maasduinen. Genieten van de uitstekende faciliteiten, zowel voor oud als voor jong. Kom met het hele gezin genieten van de Limburgse omgeving. 

Vakantiepark Limburg met zwembad boeken

Ook vakantiehuisjes te koop

Wilt u altijd verzekerd zijn van een prachtige vakantiebestemming? Koop dan een mooie vakantiewoning op DroomPark Maasduinen, en verzeker uzelf van een eigen plekje op het mooiste vakantiepark van Limburg. En het grootste pluspunt is dat u altijd toegang heeft tot het zwembad, het natuurmeer en de wellness! Ideaal toch?