alle verkoopwoningen

De hoogste gradatie van luxe en beleving

Cube Magnifique

Woning: € 279.500,-exclusief BTW/ Kavel: € 250.000,- Prijs vanafof€ 20.000,- huurprijs per jaar/ Aantal personen: 8

De bijzondere Cube Magnifique geeft een compleet nieuwe dimensie aan het begrip recreëren. Deze 8 persoons woning is zeer ruim van opzet en durven wij met recht de grootste van Nederland te noemen! Deze Cube is ontworpen door erkend architect Jan van Tellingen. Hij beschikt over vier slaapkamers, prachtige hoge raampartijen, een binnen- en buitenhaard, robuuste materialen én een uitgekiende ruimteverdeling; een daadwerkelijk uniek object in Nederland!

Opmerkingen

De Cube Magnifique is ruim van opzet, functioneel, eigentijds en stijlvol. Alle gebruikte materialen zijn van een hoogwaardige kwaliteit, om het onderhoud te vergemakkelijken en extra duurzaamheid te bieden. De indrukwekkende glaspartijen zorgen voor een lichte, moderne en luxe uitstraling. De schoorsteenzuil biedt ruimte voor een mooie openhaard in de woonkamer én kan gebruikt worden voor een buitenhaard. De woning heeft een royale woonoppervlakte en beschikt over 4 slaapkamers, waarvan 1 op de begane grond. Beneden bevindt zich een separate badkamer en toilet. De spraakmakende vide op de eerste etage geeft een schitterend ruimtelijk effect aan deze woning. Hier bevinden zich de overige 3 slaapkamers en een badkamer met toilet.

Extra's

De openhaard van deze woning is gesitueerd tussen 2 grote raampartijen, dit biedt een fenomenaal uitzicht vanuit de woning. Via de schuifpui stap je naar buiten op het royale zonneterras, voorzien van een prachtige pergola. Daarnaast heeft deze woning maar liefst 2 parkeerplaatsen.

Bekijk foto's

Meer informatie ontvangen?

Vul maar in!

Hoe en waar wil je het hebben?